بازدید 1531
۷

مسئولیت تولید گوشی ایرانی برعهده کدام نهاد است؟

طبق گفته وزیر ارتباطات تولید گوشی، کار مشترک وزارتخانه‌های ارتباطات و صمت است تا بخشی از نیاز کشور از طریق تولیدکنندگان داخلی تامین شود و امیدوارند امسال چند برند جدید ایرانی داشته باشیم. 
کد خبر: ۱۲۳۶۷۴۳
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۰ 11 May 2024

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، اگرچه تولید گوشی ایرانی مورد توجه دولت‌های گذشته قرار داشته اما در دولت سیزدهم اهتمام ویژه‌ای نسبت به این موضوع نشان داده شد چراکه همزمان با آغاز به کار این دولت، وزیر ارتباطات درباره برنامه برای تولید موبایل ایرانی اعلام کرد که ظرفیت‌های خوبی برای تولید موبایل در کشور وجود دارد اما باید بازار آن در کشور ایجاد شود و مردم به این موبایل‌ها اطمینان کنند.

قیمت مناسب، کمک به قدرت خرید مردم، تحول دیجیتال و ایجاد اشتغال از جمله مزیت‌های تولید گوشی ایرانی است.  اگرچه ویژگی‌ها و خدماتی که برای گوشی داخلی در نظر گرفته شده، هنوز اعلام نشده اما استفاده از سیستم عامل بومی ظاهرا یکی از این ویژگی‌هاست.

البته برخی معتقدند تولید گوشی همراه در شرایط فعلی در توان تولیدکنندگان داخلی نیست و ایران فعلا توانایی و دانش فنی را برای فروش گوشی ندارد و بهتر است ابتدا لوازم جانبی تلفن همراه را تولید ‌کرده و در مراحل بعدی به تولید گوشی برسد. اما با همه این موارد همچنان مسئولان بر این باور هستند که ظرفیت‌های خوبی برای تولید موبایل در کشور وجود دارد اما باید بازار آن در کشور شکل گیرد و مردم به این موبایل‌ها اطمینان کنند، البته ممکن است نواقصی وجود داشته باشد.

اما باید به این نکته توجه کرد که موبایل ایرانی تولید داخل بوده، در ساخت آن از ظرفیت جوانان استفاده می‌شود، موجب اشتغال‌زایی خواهد شد، در مردم و جامعه خودباوری ایجاد می‌کند و نسبت به گوشی‌های خارجی ارزان‌تر است.

طبق گفته مسئولان تولید گوشی، کار مشترک وزارتخانه‌های ارتباطات و صمت است تا بخشی از نیاز کشور را از طریق تولیدکنندگان داخلی تامین شود و این امیدواری وجود دارد امسال چند برند جدید ایرانی وجود داشته باشند  که نشان دهنده عدم انحصار در این زمینه است.

در این راستا وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اخیرا پیرامون جلسه هیأت دولت درباره سوالی در زمینه تولید گوشی‌های همراه داخلی با این توضیح که متولی حوزه تولید، وزارت صمت است، گفت: تولید گوشی، کار مشترک وزارتخانه‌های ارتباطات و صمت است تا بخشی از نیاز کشور از طریق تولیدکنندگان داخلی تامین شود و امیدواریم امسال چند برند جدید ایرانی داشته باشیم و همین نشان می دهد که به دنبال انحصار نیستیم.

وی با تاکید بر اینکه تولیدکنندگان باید محصولی را تولید کنند که با نمونه‌های مشابه خارجی قابل رقابت باشد تا مردم در یک بازار رقابتی با آرامش خاطر بتوانند انتخاب کنند، تصریح کرد: لازمه آن است که هم کیفیت بالا و هم قیمت پایین باشد که این تولیدکنندگان در بازار رقابتی بتوانند گوی سبقت را از نمونه‌های مشابه بربایند.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۷
این هم عین خودروسازی ما میشه چینی. وقتی تمام قطعات رو از چین وارد می‌کنید. چرا اسم ایرانی روش میگذارید؟
منظور از تولید کنندگان ایرانی مونتاژ کنندگان آشغالهای چینی هست.
اشغال های چینی مونتاژ داخل !
قعلا چون بحث پول و بودجه بی حساب هست همه دارن از سر و کول هم بالا میرن ولی موقع عمل و پاسخگویی فقط بلدن بگن‌ ما مسوول نیستیم و تقصیر این و اونه
عجببب یعنی میخوان با سامسونگ و ایفون و یا هواوی و شیاومی و ... رقابت کنن ؟ نکنه تولید گوشیهای تقلبی نوکیا جهت شناسایی نخبگان سرمایه گذار این صنعت بوده ؟
این هم نهایت چیزی مثل تولید خودروی ملی از آب در میاد کما اینکه سابقا هم تولید بوده اما بدلیل کیفیت بدتر از حتی تولیدات کم کیفیت چینی شکست خورده است .
و ما انشالله به قله خواهیم رسید ...
نواختن سرنا از سر گشاد یعنی همین.
حداکثر میتونید برندهای دست چندم چینی را اینجا مونتاژ و مثل لوازم خانگی با قیمت بالاتر از نمونه خاجی به رعیت بیاندازید
تهش میشود مونتاژ برندهای دست چندم چینی
برچسب منتخب
# انتخابات ریاست جمهوری # انتخابات # رفح # حج # ارتحال امام خمینی
وب گردی