در 9ماهه اول سال 94 هم 786 نفر بر اثر غرق شدگی جان خود را از دست داده‌اند که 112 نفر آنان را زنان تشکیل می‌دهند و استان‌های مازندران با 115 و خوزستان با 111 بیشترین آمار تلفات غرق‌شدگی را داشته‌اند
کد خبر: ۲۲۳۴۱۰
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۳ 03 May 2016
استان خوزستان چندین سال پیاپی در صدر استان های کشور در آمار غرق شدگی قرار دارد و همراه با استان مازندران، رتبه اول یا دوم را کسب کرده است، آمار نگران کننده ای که به نظر می رسد نیازمند تحلیل صاحب نظران و توجه و تامل مسئولان استان است.

در سال 1390 میزان تلفات ناشی از غرق شدگی در دریا به 1072 تن رسید که 170تن زن و 902تن مرد بوده اند. استان خوزستان با 204 و مازندران با 157 نفر در رتبه های نخست غرق شدگان رودخانه ها قرار گرفته اند. 

در سال 91 آمار ها به 1074  رسید. 892 نفرمرد و 182 نفر زن بوده اند که مازندران با 215 و خوزستان با 186 کشته مجددا رتبه های نخست این آمار را به خود اختصاص دادند. 

 در سال 92، استان‌ مازندران با 234 و خوزستان با 154 مورد بازهم بیشترین آمار غرق شدگی را به خود اختصاص دادند و در این بین علیرغم کاهش یک درصدی آمار غرق شدگی کل کشور در سال 92 نسبت به 91، سه استان مذکور به ترتیب 8.8 ، 7.7 و 0.9 درصد افزایش داشته‌اند.

در سال 93 تعداد 898 نفر به علت غرق شدگی جان خود را از دست دادند که 144 نفر از آنها در استان خوزستان بوده است.

بر اساس این گزارش در این مدت استان‌های خوزستان با 144، مازندران با 137 و گیلان با 97  فوتی بیشترین آمار تلفات ناشی از غرق‌شدگی را داشته‌اند.

در 9ماهه اول سال 94 هم 786 نفر بر اثر غرق شدگی جان خود را از دست داده‌اند که 112 نفر آنان را زنان تشکیل می‌دهند و استان‌های مازندران با 115 و خوزستان با 111 بیشترین آمار تلفات غرق‌شدگی را داشته‌اند.

شهرهایی مانند شوشتر، دزفول، خرمشهر، آبادان، اهواز، هندیجان و چند شهر دیگر استان خوزستان دارای رودخانه هستند و این رودخانه‌ها شهرهای استان را به دو نیم تقسیم کرده‌است.
 رودخانه‌های خوزستان بویژه در فصل تابستان و بهار مورد استقبال بسیاری از شهروندان خوزستانی و حتی مسافران دیگر استان‌ها هستند و بسیاری از آنان برای گذران اوقات فراغت و تفریح، خود را به آب جاری و وحشی رودخانه می‌سپارند.

 همچنین سدهایی بزرگ در برخی شهرهای شمالی استان خوزستان و ایجاد دریاچه های بزرگ و مناظر زیبای اطراف آن، وسوسه شنا کردن را در میان ناظران برمی انگیزد.

با وجود فضاهای طبیعی مناسبی همچون رودخانه ها، خوزستان می توانسته است استان الگو در ورزش های آبی و ساحلی کشور بشود و فضاهای تفریحی و ورزشی رودخانه ای برای استفاده عموم مردم ایجاد شود ولی واقعیت این است که نه تنها از این فرصت ها بخوبی استفاده نشده بلکه سالانه تعداد زیادی از هم استانی های ما قربانی مشکلات موجود در این بخش می شوند.

به نظر می رسد لازم است مسئولان ارشد استان، ضمن بررسی علل آمار بالای غرق شدگی در استان، با ایجاد زیرساخت های لازم برای تفریح و استفاده مناسب از فضاهای طبیعی و رودخانه ای در سطح استان و همچنین ایمن سازی رودخانه ها و سواحل نسبت به کاهش این آمار اقدامات جدی را در دستور کار قرار بدهند.
منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار