این در حالی است که با توجه پرورش مرغ محلی در اکثر روستاها و شهرها و حتی شهری مانند یاسوج ، شیوع بیشتر این بیماری محتمل است. آخرین خبر مربوط به آنفلوآنزای مرغی حکایت از شناسایی دو کانون دیگر در استان ، دارد.
کد خبر: ۳۹۵۲۶۷
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۰ 15 March 2017
با شناسایی اولین نقطه ی آلوده به آنفلوآنزای مرغی ، و پس از گذشت چند هفته ، هنوز این بیماری در نقاط مختلف استان شناسایی و عملیات معدوم سازی و ضد عفونی سازی مناطق اطراف کانون آلودگی صورت می گیرد . این در حالی است که با توجه پرورش مرغ محلی در اکثر روستاها و شهرها و حتی شهری مانند یاسوج ، انتظار شیوع این بیماری محتمل است. آخرین خبر مربوط به آنفلوآنزای مرغی حکایت از شناسایی دو کانون دیگر در استان ، دارد.
به گزارش تابناک کهگیلویه و بویراحمد ،  مدیر کل دامپزشکی استان کهگیلویه وبویراحمد از شناسایی ششمین و هفتمین منطقه ی آلوده به آنفلوآنزای مرغی شناسایی شد.
عبدالله بهمنش گفت: روستاهای تل زری وکلات دشمن زیاری از توابع شهرستان کهگیلویه نیز درگیر بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان شده و شمار کانون های تشخیص داده شده در کهگیلویه و بویراحمد به هفت مورد رسید.
دکتر بهمنش، با بیان اینکه بر اساس طرح پایش و نمونه گیری تصادفی وجود آلودگی طیور بومی در این کانونها تشخیص داده شده اند گفت: با توجه به اهمیت تشخیص بموقع بیماری ، دامپزشکی صرفاً به وجود تلفات و متعاقباً نمونه برداری اکتفا ننموده بلکه حتی بدون علائم بیماری در مناطق اطراف کانونها اقدام به نمونه برداری تصادفی نموده تا موارد مخفی بیماری را نیز تشخیص و اقدامات لازم از جمله معدوم سازی و ضدعفونی را در اسرع وقت انجام دهد.
 
آنفلوآنزای مرغی همچنان در استان می تازد!/شناسایی کانون های ششم و هفتم/لزوم همکاری مردم با ماموران دامپزشکی 

مدیرکل دامپزشکی استان خاطرنشان کرد: خوشبختانه طیور صنعتی استان همچنان عاری از این بیماری بوده ولیکن با توجه به پایش بیماری توسط کارشناسان دامپزشکی بر روند کشتار در کشتارگاه‌های استان، جای هیچ نگرانی برای استفاده شهروندان از مرغ استحصالی از کشتارگاه ها نیست.
دکتر بهمنش با اشاره به نزدیک شدن به ایام پایان سال و افزایش مصرف محصولات پروتئینی، به شهروندان توصیه کرد: از مرغ‌های بسته بندی شده استفاده کنند و از خرید مرغ زنده و ذبح آن در منازل و معابر عمومی جداً خودداری نمایند.
وی همچنین به روستاییان توصیه کرد: فضای نگهداری طیور بومی خود را محصور کرده و از ارتباط طیور بومی با پرندگان وحشی خودداری کنند و تلفات طیور را به نزدیک ترین مرکز دامپزشکی و یا از طریق سامانه 1512 ارتباط مردمی دامپزشکی گزارش دهند.
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد خاطرنشان کرد: مرغداری‌های صنعتی نیز برای پیشگیری از شیوع آنفلوآنزای پرندگان باید مسائل و نکات بهداشتی و قرنطینه‌ای را در واحدهای خود رعایت کرده و از ورود و خروج‌های غیرضروری افراد و وسایل نقلیه به این واحدها وبخصوص فروش مرغ زنده به افراد سودجو و خودروهای دوره گرد جداً خودداری نمایند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار