رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی استان مازندران
قوانین بین المللی فائو اصرار بر بکارگیری حداکثری پروتئین فرآورده های گوشتی در تولیدات غذایی دارد.
کد خبر: ۴۷۸۸۴۹
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۰ 15 August 2017
به گزارش تابناک مازندران، نشست کمیته فرآورده های گوشتی انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران در رابطه با تغییرات ایجاد شده در اصلاحیه دستورالعمل استاندارد سوسیس وکالباس و خمیرمرغ، با حضور نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی، سازمان دامپزشکی و اداره کل استاندارد استان مازندران، خاتمی مقدم رئیس و غلامی دبیر انجمن، سلیم بهرامی رئیس و طالبی دبیر انجمن مهندسی کیفیت و نمایندگان واحدهای فرآورده های گوشتی عضو، صبح امروزدر دفتر انجمن  واقع در ساری برگزار شد.
 
بر اساس این گزارش، رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی استان در ابتدای جلسه گفت: انتظار می رود که قوانین و مقررات طوری تدوین شود که امکان انطباق برای تولیدکنندگان در آن بازه زمانی قید شده در ابلاغیه وجود داشته و از شفافیت لازم نیز برخوردار باشد.
 
اسماعیل خاتمی مقدم تصریح کرد؛ بعضی ضعفها و ناهماهنگی ها در دستگاههای نظارتی نیز مانع پیاده سازی دستورالعمل ها می شود بطوریکه تعدادی از آنها بنحوی عملیاتی می شوند که موجب زیرزمینی شدن فعالیتهای تولیدی می گردد، بنابراین ضرورت دارد ضمانتهای اجرایی شکل گیرد که بخشنامه ها بطور کامل پیاده سازی،همچنین بلافاصله نقایص آن مشخص و برای اصلاح آن تلاش شود. خاتمی مقدم به بخشنامه اخیر تولید خمیرمرغ صادرشده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اشاره کرد و گفت:
 
این بخشنامه بدون هماهنگی با دو دستگاه نظارتی دیگر تنظیم و ابلاغ گردید. نامبرده ضمن گلایه شدید از این بابت اعلام کرد؛ بعضاً طوری اقدام می شود که حتی برای کارخانجاتی که در جهت بهبود فرآیندهای تولید در حال کوشش هستند موانع و اختلالاتی در کارشان پیش می آید و چه رسد برای واحدهای معدودی که چندان بدرستی عمل نمی کنند. رئیس انجمن افزود؛
 
منافع مصرف کنندگان را در اجرای دستورالعمل ها بیشتر مدنظر قرار می دهیم چرا که تولیدکنندگان از بخشنامه ها مطلع ترند. خاتمی مقدم، تصمیمات خلق الساعه و اظهارات عجولانه برخی از مسئولین و سازمانها و وزارتخانه ها نه تنها باعث رفع مشکلات و کاستی ها ندانست عنوان کرد؛ بلکه اعتبار آن افراد و دستگاهها را نیز زیر سئوال می برد. در ادامه  محمد حسن گلپایگانی  نماینده سازمان دامپزشکی یادآور شد؛
 
قوانین بین المللی فائو اصرار بر بکارگیری حداکثری پروتئین فرآورده های گوشتی در تولیدات غذایی دارد.
 
وی افزود؛ وجه افتراق و تفاوتهایی بین بخشنامه های وزارت بهداشت و دو سازمان نظارتی دیگر وجود دارد که شرکتهای تولیدی را دچار سردرگمی می کند و بخشی از آنها نیز قابلیت اجرایی ندارد. سپس حسن مکرمی نماینده حوزه غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه گرچه اولویت اول برای ما مباحث کیفی محصولات می باشد اما شرایط اقتصادی- تولیدی را نیز مدنظر قرار می دهیم، اعلام کرد:
 
بخشنامه فعلی اخیر وزارتخانه ما در رابطه با موضوع خمیرمرغ در مرحله ارزیابی قرار دارد و بزودی جمع بندی نظرات و دیدگاههای این جلسه را به سایر همکاران در سطح کشور منعکس و در میان خواهیم گذاشت تا انشاء اله مورد تجدید نظر قرار گیرد. محمود سلیمانی نماینده کارخانجات فرآورده های گوشتی انجمن با اشاره به اینکه حدود 6 سال درگیر موضوع خمیرمرغ هستیم، اعلام کرد؛ بهمین خاطر تاکنون با خسارات زیادی روبرو شدیم.
 
سلیمانی انجماد خمیر مرغ را در تعدادی از روزها بخاطر کاهش حجم تولید ضروری دانست. وی همچنین تغییررنگ لیبلها (برچسب ها) را بعید و غیر منطقی خواند و دلیل آنرا صرف هزینه های زیاد برای این برندها عنوان کرد.
 
 
 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار