سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد : این موبایل کلینیک‌ها تمام تجهیزات دندانپزشکی برای ارائه خدمات عمومی دندانپزشکی به همراه یک راننده، یک دندانپزشک و یک دستیار را دارا هستند و تمامی خدمات این کلینیک‌ها به صورت رایگان ارائه می‌شود.
کد خبر: ۴۸۲۰۷۲
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۴ 22 August 2017
مناطق محروم استان کهگیلویه و بویراحمد به دلیل در دسترس نبودن برخی از امکانات پزشکی همواره دچار برخی مشکلات و بیماری ها بوده که با توجه به اینکه این گروه از جامعه یکی از گروه های هدف برای افزایش کیفیت خدمات درمانی در طرح سلامت بوده اند ، از طرف مسئولین سعی شده اقداماتی در جهت ارتقاء وضعیت سلامت آن ها صورت گیرد.
سلامت دهان و دندان یکی از خدمات مهم در حوزه بهداشت و درمان است که در بیشتر مناطق محروم استان کهگیلویه و بویراحمد ، دسترسی به چنین امکاناتی برای مردم ، سخت و همراه با هزینه های زیاد است.
به گزارش تابناک کهگیلویه و بویراحمد ، دانشگاه علوم پزشکی استان ، با تجهیز دو کلنیک سیار دندانپزشکی و اعزام به مناطق محروم ، سعی در رفع مشکلات این حوزه بهداشتی در میان جامعه هدف نموده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان ، در آئین رونمایی از این دو کلنیک دندانپزشکی ، گفت : این موبایل کلینیک‌ها تمام تجهیزات دندانپزشکی برای ارائه خدمات عمومی دندانپزشکی به همراه یک راننده، یک دندانپزشک و یک دستیار را دارا هستند و تمامی خدمات این کلینیک‌ها به صورت رایگان ارائه می‌شود.
 
 رونمایی از دو موبایل کلنیک مجهز دندانپزشکی برای مناطق محروم / خدمات رایگان برای جامعه ی هدف + تصاویر

دکتر ایلامی با تاکید بر اینکه پذیرش بیمار براساس اولویت‌های پیش‌بینی شده انجام می‌شود تصریح کرد: هزینه هر واحد موبایل کلینیک سیار دندانپزشکی در مناطق محروم 3 میلیارد ریال است.
وی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های خود را ارائه خدمات مطلوب به مناطق مختلف استان به‌ویژه مناطق محروم و کمتر برخوردار عنوان کرد و گفت: در راستای توزیع عادلانه امکانات و برخورداری تمام مردم از خدمات شایسته و مطلوب در حوزه بهداشت و درمان به طور مستمر هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی به شهرستان‌ها و بخش‌های مختلف سفر می‌کنند.
 
رونمایی از دو موبایل کلنیک مجهز دندانپزشکی برای مناطق محروم / خدمات رایگان برای جامعه ی هدف + تصاویر 

در ادامه ابراهیم نعیمی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه برخی از مناطق سخت‌گذر ، دور افتاده و عشایری استان به طور کامل از خدمات دندانپزشکی بهره‌مند نبودند، ابراز کرد: با راه اندازی کلینیک‌های سیار دندانپزشکی شاهد ارائه خدمات به مدت 200 روز در طول سال به مناطق محروم هستیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: تاسیس مراکز تجمیعی در شهرهای یاسوج، گچساران و دهدشت، فعال سازی و تجهیز واحد دندانپزشکی 12 مرکز روستایی، فعال سازی شیفت عصر 10 مرکز بهداشتی و درمانی، تهیه و تامین 350 آنگل، توربین و ایرموتور، تهیه و تامین 40 دستگاه لایت کیور، تهیه و تامین 45 دستگاه کاویترون(دستگاه جرم گیری) و نوسازی تمام واحدهای دندانپزشکی استان از جمله کارهای انجام شده در حوزه دهان و دندان از آغاز طرح تحول سلامت تاکنون در این استان است.
 
 رونمایی از دو موبایل کلنیک مجهز دندانپزشکی برای مناطق محروم / خدمات رایگان برای جامعه ی هدف + تصاویر

نعیمی تصریح کرد: در این مدت نیز خدمات دیگری شامل تجهیز تمام واحدهای دندانپزشکی به کامپیوتر برای ثبت خدمات سطح 2، انجام 250 هزار وارنیش فلوراید برای کودکان زیر 12 سال، انجام 95 هزار فیشور سیلانت، انجام 72 هزار ترمیم دندان و انجام 75 درصد خدمات برای گروه‌های هدف نیز انجام شده است.
 
رونمایی از دو موبایل کلنیک مجهز دندانپزشکی برای مناطق محروم / خدمات رایگان برای جامعه ی هدف + تصاویر 

وی از کسب رتبه سوم کشوری ثبت و ارائه خدمات دندانپزشکی در استان خبر داد و گفت: بیش از 70 میلیارد ریال از محل اعتبار طرح تحول سلامت دهان و دندان در این استان هزینه شده است.
 

گزارش تصویری رونمایی از دو موبایل کلنیک سیار در کهگیلویه و بویراحمد

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار