در این طرح توانمندسازی حوزه‌های مختلف فرهنگی، عمرانی، اقتصادی،آموزشی مورد بررسی قرار گرفته و سعی می‌شود قابلیت‌های مناطق تبدیل به بالفعل شود.
کد خبر: ۵۱۲۸۹۸
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۹ 22 October 2017
به گزارش تابناک کهگیلویه وبویر احمد معاونت امور توانمندسازی و خدمات اجتماعی بنیاد علوی ظهر امروز در نشست شورای اداری لنده حضور یافت .
احمد حاج علیزاده دراین نشست گفت : در صورت احراز شرایط لازم طرح توانمندسازی مناطق محروم توسط بنیاد علوی در مناطق محروم کشور اجرا می‌شود که با مطالعات صورت گرفته ازسوی کارشناسان بنیاد مستضعفان شهرستان لنده بعداز قلعه گنج کرمان تجربه مهم وموفق محرومیت زدائی برای رفع محرومیت وتوانمندسازی انتخاب گردید. 

دکتر احمد حاج علیزاده ظهرامروز در جمع مسئولان شهرستان لنده اظهارداشت : در این طرح توانمندسازی حوزه‌های مختلف فرهنگی، عمرانی، اقتصادی مورد بررسی قرار گرفته و سعی می‌شود قابلیت‌های مناطق تبدیل به بالفعل شود.

وی از شناسایی استعدادهای حوزه های مختلف خبر داد و به دنبال آن حمایت از این حوزه ها توسط بنیاد علوی صورت میگیرد و همچنین عمده اهداف بنیاد علوی شناسایی نقاط قوت در همه حوزه‌ها است.

معاونت امور توانمندسازی و خدمات اجتماعی بنیاد علوی بیان کرد: در انتخاب طرح توانمندسازی مناطق محروم شاخص‌های نرخ بیکاری، نرخ مشارکت اقتصادی، تراکم خانوار در واحد مسکونی، مشارکت‌های اجتماعی مردم، امید به زندگی و خانوارهای تحت پوشش نهادهای حمایتی در نظر گرفته می شود.
 
انتظاربه پایان رسید/انعقادتفاهم نامه بنیاد علوی و استانداری کهگیلویه وبویراحمد 
 
احمد حاج علیزاده دراین نشست بااشاره به اقدامات حوزه معاونت توانمندسازی و خدمات اجتماعی بنیاد علوی  اظهار داشت: این اقدامات در راستای توانمند سازی و توان افزایی و در نهایت ایجاد اشتغال صورت می گیرد.

بنابراین گزارش این نشست با هدف تشریح برنامه های بنیاد مستضعفان در دوران انقلاب اسلامی و کلیات برنامه های که دردستور کار بنیاد علوی برای رفع محرومیت از سیمای شهرستان لنده قرارگرفته است برگزار شد.

معاونت توانمندسازی بنیاد علوی دراین نشست با اشاره به اقدامات حوزه معاونت بنیاد علوی اظهار داشت: این اقدامات در راستای توانمند سازی و توان افزایی و در نهایت ایجاد اشتغال صورت می گیردکه اگر مردم به وسیله ایجاد اشتغال توانمند شوند، در شاخصه های مختلف زندگی ارتقاء پیدا می کنند و از درجات مختلف فقر و محرومیت خارج می شوند.

عضوهیات مدیره بنیاد علوی ادامه داد: یکی از کارهایی که انجام شده است، انعقاد تفاهم نامه بین بنیاد علوی و استانداری های ۳۱ استان کشور است که بر مبنای این تفاهم نامه بانک سینا به عنوان تامین کننده منابع مالی شناخته می شود.بنیاد علوی نیز تامین کننده ۵ درصد از یارانه تسهیلات خواهد بودواستانداری های سراسر کشور به عنوان برنامه ریز و همچنین تامین کننده ۵ درصد یارانه و نهایتا معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری نیز تامین کننده ۵ درصد از یارانه تسهیلات خواهند بود.

وی اظهار داشت :دراین راستا تفاهم نامه ای میان استانداری استان کهگیلویه وبویر احمد با هدف محرومیت زدائی و برداشتن چهره محرومیت از سیمای شهرستان  با بنیاد منعقد گردید واز امروز مشاور بنیاد علوی دراین شهرستان استقرار پیدا میکند.

وی یادآور شد: هدف این تفاهم نامه این است که تسهیلات با کارمزد پایین در مناطق محروم و روستایی به روستاییان و کارآفرینان داده شود. 
عضو هیئت مدیره بنیاد علوی با تاکید بر تامین منابع مالی به عنوان پایه و اساس ایجاد شغل بیان داشت: این اقدامات در راستای توانمند سازی اقشار مختلف با ایجاد اشتغال است ومهندس سعیدی کیا رئیس بنیاد مستضعفین به بانک سینا دستور دادند تا بخشی از تسهیلات را در مناطق روستایی تقبل کنند.
گزارش"مجید مرادی 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار