بازدید 80229

7 میلیاردر ایرانی مشهور جهان را بشناسید

بسیاری از ایرانیان خارج از کشور کسب‌وکارهای موفقی دارند اما این‌بار پایگاه خبری «باکس نیوز باکس» لیستی از ثروتمندان ایرانی خارج از کشور ارائه کرده است.
کد خبر: ۵۱۴۶۰۸
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۸ 05 July 2015
بسیاری از ایرانیان خارج از کشور کسب‌وکارهای موفقی دارند اما این‌بار پایگاه خبری «باکس نیوز باکس» لیستی از ثروتمندان ایرانی خارج از کشور ارائه کرده است.

روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: این رده‌بندی بر اساس میزان ارزش دارایی این افراد بوده است. دارایی‌های این افراد در مجموع 16.7 میلیارد دلار برآورد شده است.

پی‌یر مراد امیدیار

ارزش دارایی خالص: 8.1 میلیارد دلار

پی‌یر مراد امیدیار متولد 21 ژوئن 1967 در فرانسه است. وی کارآفرین و خیر ایرانی - آمریکایی است. پی‌یر امیدیار رئیس و مؤسس سایت ای‌بی (e-bay) اولین و معروف‌ترین وبگاه مخصوص حراج و خرید و فروش اینترنتی است. او در سال 1998 و در 31 سالگی به‌عنوان یک میلیاردر شناخته شده است. از سال 2010 تاکنون امیدیار به‌عنوان رئیس گزارش‌های تحقیقاتی و سرویس خبری حوزه مسائل اجتماعی در پایگاه خبری «هونولولو سیویل بیت» مشغول خبرنگاری آنلاین بوده است. او در سال 2013 اعلام کرد که پروژه‌ای مشترک در حوزه خبرنگاری را با عنوان «اولین نگاه رسانه» با حضور گلن گرینوالد، لارا پوترا و جرمی ساهیل آغار خواهد کرد. امیدیار در سال 1995، در 28 سالگی، برای فعال کردن فهرستی از حراج فرد به فرد مستقیم برای اقلام کلکسیونی، شروع به نوشتن یک کد کامپیوتری برای یک مکان آنلاین کرد.

اردوان فرهاد مشیری

ارزش دارایی: 2.1 میلیارد دلار

اردوان فرهاد مشیری متولد 18 می‌سال 1955 در ایران، تاجر و سرمایه‌گذار ایرانی - انگلیسی، ساکن موناکو است. مشیری در انگلیس و روسیه صاحب سهامی در شرکت‌های متعدد انرژی و فولاد است. او حسابدار خبره‌ای است که قبلا برای ارنست اند یانگ، PKF و Deloitte کار می‌کرد. مشیری و علیشیر عثمانوف، شریک کسب‌وکار طولانی‌مدت وی، صاحبان هلدینگ رداندوایت (Red & White) هستند. در آگوست سال 2007 این دو سرمایه‌گذار 14.65 درصد از سهام باشگاه فوتبال آرسنال را از دیوید دین، نایب رئیس سابق این باشگاه، خریداری کردند. در 18 سپتامبر 2007، هلدینگ رداندوایت سهام خود در آرسنال را به 21 درصد افزایش داد و در 28 سپتامبر 2007 به 23 درصد رساند و یک هفته بعد ازآن مشیری حداقل 25 درصد از هلدینگ این باشگاه فوتبال را مطالبه کرد.

امید کردستانی

ارزش دارایی: 1.9 میلیارد دلار

امید کردستانی، بزرگ‌شده تهران، تاجر ایرانی - آمریکایی است که هم‌اکنون به‌عنوان مدیر ارشد کسب‌وکار در گوگل مشغول به‌کار است. وی در گذشته، مشاور ارشد دفتر مدیرعامل و از بنیانگذاران گوگل و به‌عنوان مدیر غیر‌اجرایی در وودافون فعالیت می‌کرد. کردستانی تا 16 آوریل 2009، معاون ارشد رئیس فروش و عملیات گوگل بود. کردستانی یکی از بنیانگذاران بنیاد ارتباطات پارسا، جامعه میراث فارسی، جامعه کارآفرینی و بشردوستانه است.

حسن خسروشاهی

ارزش دارایی: 1.8 میلیارد دلار

حسن خسروشاهی، متولد 1319 در تهران، یک کانادایی ایرانی‌تبار است. وی کارآفرین، خیرخواه و فردی با نفوذ در حوزه کسب‌وکار است. خسروشاهی دارای دو مدرک در رشته‌های حقوق و اقتصاد از دانشگاه تهران است. او به همراه خانواده گروه «پرسیس» را تاسیس کرد. فعالیت این گروه در کسب‌وکار خرده‌فروشی، املاک و مستغلات و صنایع دارویی بوده است. در سال 2012، وی از دانشگاه بریتیش کلمبیا به واسطه کارآفرینی و اقدامات بشردوستانه جایزه دریافت کرد. در سال 1982، فروشگاه‌های زنجیره‌ای الکترونیکی به نام «فیوچر شاپ» را تاسیس کرد. این زنجیره بعدا در اواخر دهه 1980 و اوایل دهه 1990 در سراسر غرب کانادا و انتاریو گسترش یافت. در مارس 2001، شرکت بست بای، مستقر در آمریکا، فروشگاه فیوچرز خسروشاهی را به قیمت 580 میلیون دلار (دلار کانادا) تصاحب کرد. در آوریل 2007، خسروشاهی رئیس هیات امنای موسسه فریزر شد. خسروشاهی همچنین عضو کمیته اجرایی شورای کسب‌وکار بریتیش کلمبیا و از اعضای هیات مدیره صندوق موقوفه اج لیدینگ است.

مانی مشعوف

ارزش دارایی: 1.3 میلیارد دلار

مانی مشعوف، تاجر ایرانی‌ - آمریکایی در دوران نوجوانی به ایالات متحده آمریکا رفت و برای اولین بار در واشنگتن و سپس در سان‌فرانسیسکو مسکن گزید. در آنجا، او به دانشگاه ایالتی سان‌فرانسیسکو رفت و در سال 1966 با مدرک علوم سیاسی فارغ‌التحصیل شد. او بنیانگذار و حال رئیس فروشگاه زنجیره‌ای ‌بی‌بی (bebe) بوده که در حال حاضر دارای 297 شعبه در شمال آمریکاست. او اخیرا به دانشگاه سابق خود در ایالت سان‌فرانسیسکو، قول 10 میلیون دلار کمک داده است.

اسحاق لاریان

ارزش دارایی: 1.1 میلیارد دلار

اسحاق لاریان متولد 1322 در کاشان است. این میلیاردر ایرانی - آمریکایی بنیانگذار و مدیر ارشد اجرایی MEGA Entertainment بزرگ‌ترین کارخانه عروسک‌سازی جهان است. لاریان در 17 سالگی وارد آمریکا شد و پس از فارغ‌التحصیلی از رشته مهندسی عمران، به صادرات کالاهای الکترونیکی مشغول شد. چند سال بعد در سال 2000 وی تصمیم به ساخت عروسک‌های «برتز» گرفت. وی در سال 2004، توسط ارنست اند یانگ، «کارآفرین سال» (در فهرست محصولات مصرفی) نام‌گذاری شد. سه سال بعد یعنی در سال 2007، توسط ارنست اند یانگ «کارآفرین سال» ملی نام گرفت. شعار او «آینده به نفع جسوران» است که در سراسر ساختمان MGA نمایش داده می‌شود.

آرش فردوسی

ارزش دارایی: 400 میلیون دلار

آرش فردوسی متولد هفتم اکتبر 1985، به‌عنوان کارآفرین آمریکایی ایرانی، از بنیانگذاران و رئیس تکنولوژی ارشد شرکت دراپ باکس (Dropbox) است. آرش در سال 2004 از دبیرستان دره آبی در کانزاس فارغ‌التحصیل شد. بعد از آن در موسسه تکنولوژی ماساچوست حضور رساند و روی کسب‌وکار خود متمرکز شد. وی سپس در ژوئن سال 2007 با شریک کسب و کار خود، درو هوستون، در موسسه تکنولوژی ماساچوست، دراپ باکس را راه‌اندازی کرد. در سپتامبر 2007 نیز آرش شرکت خود را به سان‌فرانسیسکو منتقل کرد و سرمایه شرکت را از طریق شرکت‌های کپیتال سکویا، همکاران آکس، وای کامبینیتور و تعدادی از سرمایه‌گذاران فردی انتقال داد.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۹۵
انتشار یافته: ۴۵
لطفا مرجع خبر را ذکر کنید.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۴
همون اولش گفته:
پایگاه خبری «باکس نیوز باکس»
همشون از ایران رفتن و پیشرفت کردن،اگه تو ایران میموندن شاید به این جا ها نمیرسیدن...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۴
قطعا نمیرسیدن. یا اگه میخواستن برسن تنها راهش اختلاس بود یا اینکه بهش متهم میشدن.
سلام
آقای خاوری را یادتون رفت .
اخبار دیشب شبکه خارجی بود!!!
نکته اش این بود ایرانی و آمریکایی ترکیب خوبی می شه خخخخخ
این مختلصان مخلص راهم که با ثروت ایران به خارج فرار کرده اند را اضافه منمودید .
پس اسامی آقایان خاوری و زنجانی و دیگر اختلاس کنندگان که میلیاردها دلار از مملکت غارت کردند کجاست؟؟؟؟
"او اخیرا به دانشگاه سابق خود در ایالت سان‌فرانسیسکو، قول 10 میلیون دلار کمک داده است."

این همه دختر دم بخت بی جهیزیه و خانه به دوش و تو چادر زندگی کن تو کشور خودت هستش بعد 30 میلیارد تومن به دانشگاه آمریکایی کمک کردی؟!! انتظار داری بهت بگیم ایرانی؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۴
عزیر دلم، اون اگه تو ایران بود که الان داشت سمبوسه میفروخت، هرچی داره از همون دانشگاه هست، مدیونه بهش، کار بسیار خوبی هم کرده...
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۴
شما اگه ناراحتی خودت یه کمک 30 میلیاردی بکن
سارا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۴
دختر دم بخت خانه به دوشو پول خرجش کنی که 20 سال دیگه ی دم بخت خانه به دوش دیگه تحویلت بده؟ یا دانشگاهو حمایت کنی تا سیستمتو درست کنه تا دیگه دخترات خونه به دوش نباشن... تفاوت جهان سوم با کشورایی که از ایرانیا میلیاردر و پرفسور میسازن اینه.... جالبش اونجاست که اونا پرفسورای مارو پرورش میدن بعد ما پزشو میدیم که فلان نابغه در اصصصصل ایرانی بوده!!!!!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۴
کمک را به جایی ارائه می کنند که در پیشرفت فرد نقش داشته باشد نه اینکه برای کسب موفقیت مجبور به جلای وطن بشی
ساسان
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۴
محمد جعفر تو باز پیدات شد که مردم رو بخندونی؟؟؟
مطمئن هستین درست میگین؟؟؟این آخری خیلی کم پول داره ها...
وقتی جهان می گید ایران هم جزو جهان است
تابناک جون یک لیست هم از داخلی ها بده
یکی یادتون رفت
آقای خاوری با ارزش3000 میلیون دلار
از بس شفاف هستیم هیچ میلیاردری در وطن نداریم . اینجا میلیاردر ها هم یارانه بگیرن
خوبه. همشون یا در آمریکا بودند یا کانادا یا انگلیس. مرگ بر ...
حالا اگر این افراد ایران بودند هر روز باید بابت کارهایشان به مردمی که فقط از چشم خود به دیگران نگاه میکنند جواب پس بدهند و هر روز لعنت و دشنام بشنوند که پول مفت در می آورند.
ممکن هم بود یکی از دوستان شهرام جزایری و یا بابک زنجانی در بیایند.

بهتر که اینجا نیستند.
خوشبختانه هیچ کدوم در ایران نیستند که اگر بودن تا کنون هزاران بار تهمت بهشان زده شده بود.
اگه این افراد توی ایران مونده بودند..........
بابا سرمایه دارهای وطنی که از راههای مجاز و غیر مجاز پولدار شدند رو هم معرفی کنید تا مردم بشناسند....
و بابک زنجانی و خاوری و ...
حتی یکیشم تو ایران نیست
حداقل چند تا از میلیادر های وطنی مقیم ایران را هم اشاره می کردید.
پس داخلی ها کو؟ !!!!!!!!!!!!!
تو ایران از اینا پولدارتر هم زیاد داریم
این چه فایده داره وقتی اسموشون ایرانی هست واسه ایران هیچ نفعی نداره حالا مردم ایران باید پوز اینا رو بدن که چون فقط اسمشون ایرانیست واسه ایران چیکار کردن تو این دریایی مشکلات واسه هموطنشون چیکار کردن بهتره خودمون رو گول نزنیم ایرانی اونایی که جون و فکرو سرمایشون واسه ایرانه نه واسه بیگانه ما اونا رو ایرانی میدونیم آیا انها هم خودشون ایرانی میدونن
اطلاعات شما ناقص است
1- بابك زنجاني 100ميليارد دلاريا بيشتر فعلا تا5ميليارد حتمي است
به جای میلیاردرها چندتا از هزار میلیاردهای داخلی بگید.
مهم اینه که همه این افراد شرکت های بزرگی زدن و خدمات ارائه کردن تا به این ثروت رسیدن مثل نمونه های داخلی نیستند که نه خدمتی کردن نه کسی شاغل کردن فقط بیت المال جارو کردن
با سلام خوبه که اینجا نیستند والا
اگه میخوای توو ایران موفق باشی باید بری خارج
داخل وطنی ها که خیلی خیلی بیشتر از این ها پول دارند اونها را یادتان رفت بگویید ؟؟
ثروت ایرانیهای داخل رو کی بررسی میکنه؟آیا نهادی برای سنجش ثروت ایرانیهای داخل با شفافیت کامل وجود داره؟
انشاله خدا بیشتر بهشان بده حتماً زحمت کشیدن
حد اقل ٥ نفر وو من ميشناسم بالاي يك ميليارد ثروت دارند كانادا و انگليس كه تو اين ليست نيستند
ایرانی موفق در خود ایران هم داریم یا همه رفتن فقط مختلسین داریم
400 میلیون دلار پوله؟!! فرودگاه قشم 9 میلیارد دلاربود!! بابگ زنجانی فقط 2.8 میلیارد بدهکاره!!
لطفا میلیاردرهای داخل وطن را هم اسم ببرید
اونها از طریق کار و مدیریت درست به پول رسیدند ونه استفاده از رانت و دزدی و اختلاس به همین دلیل قابل احترامند زیرا برای دیگران نیز ایجاد اشتغال می کنند واین خودش یک عبادت محسوب میشه ( از نظر من)
متاسفانه پایگاه خبری مزبور اسم منو جاگذاشت متولد ایران دارای یکدستگاه ساختمان وبدهکار به همه بانکها به غیر از بانک خون
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس