بازدید 39697

ماجراجوی آمریکایی در خیابان‌های تهران

ایرانی‌ها وقتی یک آمریکایی را می‌بینند، آن‌قدر توجه نشان می‌دهند که با خودت تصور می‌کنی یک سِلِبریتی هستی و این واقعا حس شگفت‌انگیزی است.
کد خبر: ۵۸۴۱۳۶
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۴ 27 April 2016
«ایرانی‌ها وقتی یک آمریکایی را می‌بینند، آن‌قدر توجه نشان می‌دهند که با خودت تصور می‌کنی یک سِلِبریتی هستی و این واقعا حس شگفت‌انگیزی است.»

به گزارش ایسنا، راب جکسون 29 سال دارد و اهل "منهتن" آمریکا است و روش جالبی را برای ماجراجویی‌هایش برگزیده است. او اصولا عجله‌ای برای دیدن یک کشور ندارد. ترجیح می‌دهد مهمترین شهر یک کشور را انتخاب کند و در سفری سه تا چهار روزه، زیر و بم آن را در بیاورد.



گاهی شده یک سفر را برای دیدن یک شهر کافی ندانسته و دوباره برگشته تا باز هم آن شهر را ببیند. "راب" شیفته‌ی جهانگردی و مسافرت است، اما به واسطه‌ی شغلی که دارد، فقط می‌تواند شش هفته در طول سال مرخصی بگیرد.

جکسون رباره‌ی شیوه‌ای که برای جهانگردی برگزیده، می‌گوید: خیلی دوست دارم نقاط مختلف جهان را ببینم، اما چون زمان محدودی می‌توانم مرخصی بگیرم، ترجیح می‌دهم سفرهای کوتاه مدتی داشته باشم و فقط یک شهر را ببینم، مثلا ریودوژانیرو در برزیل را سه روزه دیدم. برای دیدن دبی چهار روز وقت گذاشتم و سفری چهار روزه به بانکوک داشتم. این شیوه سفر کردن با کارم بیشتر هماهنگ است و من از آن بسیار لذت می‌برم.

او تا به حال موفق شده 20 کشور را ببیند و درباره‌ی آغاز علاقه‌مندی‌اش به ماجراجویی و جهانگردی، می‌گوید: 11 سالم بود که با مادربزرگم به لهستان رفتم، چون او اصلاتا لهستانی است. از این سفر خیلی خوشم آمد، از آن به بعد شیفته‌ی مسافرت شدم. در 20 سالگی سفری به لندن داشتم، هر سال یکی دو بار به این شهر می‌رفتم و در آنجا تعدادی دوست پیدا کردم. بعد از آن، سفر در اروپا را آغاز کردم و به کشورهای دورتری در آسیای شرقی و آمریکای جنوبی رفتم. دیدن جاهای جدید مهیج‌ترین بخش این ماجراجویی‌ها است.



"راب جکسون" قصد دارد مرخصی بعدی‌اش را در کوبا بگذراند، کشوری که سفر کردن به آن برای آمریکایی‌ها دشوار است. او درباره‌ی علت این انتخاب توضیح می‌دهد: از لحاظ قانونی با وجود تعاملات جدید آمریکا و کوبا، هنوز سفر به این کشور برای اتباع آمریکایی کاملا آزاد نشده است، ولی خیلی‌ها به این قانون توجه نمی‌کنند. البته از زمانی که اوباما رییس‌جمهور آمریکا به این کشور سفر کرده و درباره‌ی آزاد شدن تعاملات دو کشور سخن گفته، به گردشگران کمتر سخت گرفته می‌شود.

او از انگیزه‌ی سفرش به ایران می‌گوید: ‌ایران برای آمریکایی‌ها همیشه جاذبه داشته و کشور اسرارآمیزی بوده است. فهمیدن این‌که ایران چگونه کشوری است، برای خیلی‌ها جذابیت دارد. متاسفانه اخبار منفی علیه این کشور زیاد است، اما من از آن‌هایی که به ایران آمده بودند، حرف‌های مثبت زیادی شنیدم. کنجکاو بودم و می‌خواستم ایران را بشناسم.

این جهانگرد آمریکایی ادامه می‌دهد: اولین ابهام برای این سفر، آن بود که آیا از یک آمریکایی که به تنهایی سفر می‌کند، بازجویی می‌کنند؟ این سوال برای عده زیادی از هموطنانم پیش می‌آید. با وجود این پرسش بزرگ، هنگامی که به فرودگاه امام خمینی وارد شدم، خانمی که پاسپورت‌ها را کنترل می‌کرد، فقط مُهر ورود به ایران را زد و دیگر هیچ سوالی نپرسید. حتی انگشت‌نگاری هم نشدم.

البته به اعتقاد او، گرفتن ویزای ایران به نسبت برخی کشورها چندان ساده نبوده است. جکسون می‌گوید: چند هفته‌ای طول کشید تا ویزای ایران را گرفتم، هرچند هیچ مشکلی پیش نیامد. فقط تنها نکته‌ی عجیب ماجرا، درخواست رزومه برای صدور ویزای ایران بود. به عنوان یک گردشگر برایم سوال شده بود که چرا رزومه‌ی شخصی من را می‌خواهند. البته این یک مشکل حاد نیست، فقط به نظر می‌رسد گرفتن ویزای ایران در مقابل کشوری مثل برزیل، جزییات بیشتری دارد.

او چهار روز را در تهران سپری کرد و درباره‌ی علت این انتخاب که چرا مثلا اصفهان یا شیراز را که به نسبت شهرهایی تاریخی‌تر هستند، انتخاب نکرده، توضیح می‌دهد: اتفاقا آن‌هایی که از این سفر اطلاع داشتند می‌گفتند چرا اصفهان و یا شیراز نمی‌روی، اما من ترجیح می‌دادم در اولین سفرم به ایران، شهری را انتخاب کنم که ایرانی‌های زیادی از هر قشر و فرهنگی در آن زندگی می‌کنند، برای همین تهران را انتخاب کردم. البته این شهر واقعا پُر سر و صدا است، مثل شهر خودم (نیویورک).

این ماجراجوی جوان در سفر کوتاهش به پایتخت ایران، بازار و رشته کوه البرز را جذاب‌ترین نقاط یافته است. "راب جکسون" شانس این را داشته که در سفر چهار روزه‌اش به تهران یکی دو روز هوای پاک را تجربه کند و می‌گوید: شهر به کوه منتهی و به ناگهان در آن گُم می‌شود، دیدن چنین منظره‌ای واقعا شگفت‌انگیز است.


او ادامه داد: در این مدت از طریق اینستاگرام با دوستانم در سراسر جهان در ارتباط بودم، عکسی را از این شهر فرستادم که خیلی‌ها حتی تصور نمی‌کردند تهران به این قشنگی باشد. بسیاری از دوستانم ترغیب شدند به ایران بیاند و حتما تهران را ببینند.

"راب" برای صحبت کردن درباره‌ی غذای ایرانی اشتیاق زیادی نشان می‌دهد، با آن‌که در سفر چهار روزه‌اش به تهران، با توجه به رژیم غذایی که دارد فرصت امتحان کردن تمام خوراک‌ها را نداشته، اما می‌گوید: همیشه شنیده بودم کباب غذای خاورمیانه است، به هر حال من فرد محتطاطی هستم و در انتخاب غذا ماجراجو نیستم، مخصوصا آن‌که گوشت سفید برایم اولویت دارد، اما به نظرم خوردن کباب ایرانی یک نوع ماجراجویی است، مخصوصا برای آن‌هایی که از آمریکا می‌آیند و این خوراک را متعلق به خاورمیانه می‌دانند.

ناهنجاری‌های پایتخت از دیده‌ی "راب جکسون" مانند هر گردشگر دیگری دور نمانده است. او از ترافیک و آلودگی تهران به عنوان یک معضل بزرگ یاد می‌کند و می‌افزید: ترافیک در خیابان‌های این شهر واقعا اسفناک است. میزان آلودگی در تهران بیشتر از آنچه که در خبرها و کتاب‌ها خوانده‌ام،است. وقتی برای دیدن برج آزادی رفته بودم، سوزش چشم و بینی‌ام واقعا آزاردهنده شده بود. رانندگی مردم قابل تأمل است، سر و صدا و شلوغی هم که دیگر هیچ. با این حال تهران بدترین جایی نبوده که تا به حال به آنجا رفته‌ام، شهر لیما در پرو از تهران خیلی جلوتر است.

وی سپس به مردمی که در سفرش به تهران با آن‌ها روبه‌رو شده اشاره و بیان می‌کند: آن‌ها حاضر بودند خود را به هر زحمتی بیاندازند تا به یک خارجی کمک کنند، این واقعا جالب است.

این جهانگرد می‌گوید: هر کشوری زیبایی خاصی دارد، در هر شهری می‌توان جاذبه‌ی به‌خصوصی را کشف کرد. در ایران این مردم هستند که از تمام جاذبه‌ها گوی سبقت را ربوده‌اند. اگر به ایران نمی‌آمدم، این رتبه را به مصر می‌دادم، اما حالا ایران با اختلاف خیلی زیادی از مصر، در رتبه بالایی قرار دارد.



او از لحاظ زیبایی طبیعت، این امتیاز بالا را به شهر ریودوژانیرو در برزیل می‌دهد و در عین حال اظهار می‌کند: هنگام سفر به این شهر باید خیلی دقت کرد، چون سرقت در آن زیاد اتفاق می‌افتد و شهر خطرناکی است. من در آن سفر گاهی تلفن همراهم را نمی‌بردم که با حمله‌ی سارقان مواجه نشوم، اما در هر حال نمی‌توان از زیباییِ آن گذشت. در مقابل ریودوژانیرو، تهران شهر بسیار امنی است. من اینجا کاملا احساس امنیت می‌کردم.

جکسون می‌گوید: مادرم فرد خیلی محافظه‌کاری است و تا حالا از آمریکا خارج نشده، پیش از آمدنم به ایران خیلی نگران و ترسیده بود، وقتی از اینجا برای او پیام فرستادم خیلی آرام شد. واقعا امیدوارم روابط دو کشور و مردم ایران و آمریکا خوب شود و روابط سیاسی قابل اعتمادی برقرار شود.

وی اضافه می‌کند: درباره‌ی مهمان‌نوازی ایرانی‌ها و به خصوص برخورد آن‌ها با آمریکایی‌ها تا جایی که می‌توانم اطلاع‌رسانی خواهم کرد، به همه آن‌هایی که می‌شناسم خواهم گفت ایران کشور ترسناکی نیست.

"راب جکسون" تصویری که از ایران به مردم جهان القاء شده را صرفا تحت تاثیر اخبار منفی رسانه‌ها می‌داند و می‌گوید: آمریکایی‌های زیادی هنوز ماجرای گروگان‌گیری سفارت‌خانه‌شان را در تهران به خاطر دارند. این خبر بد در ذهن خیلی‌ها مانده، ولی من در این سفر متوجه شدم اوضاع در ایران خیلی تغییر کرده است. کاری که می‌توانم بکنم این است، دیگران را ترغیب کنم حتما به ایران سفر کنند.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۴۰
انتشار یافته: ۶۰
نکات :
1-جاسوس نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟
2-فقط می‌تواند شش هفته مرخصی؟؟؟؟

ما که کلا 4 هفته مرخص داریم خوش به حال آمریکایی ها.
پس نتیجه میگیریم آمریکا بهتره.......
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۱
چه نظر مسخره ای
توریست 100درصد رشد داشته یهنی از صفر به یک نفر ارتقا یافته . مبارک است درامدش را به درامد ملی اضافه کنیم .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۰
0 به 1 ، 100% میشه؟ دیپلمتونو از کجا گرفتین؟ بقیه مملکت هک با همین میزان سواد دست و پنجه نرم می کنه
جیسون رضاییان از توش در نیاد صلوات ...
مترو هم رفته آيا؟
چقدر بدبخت شدیم تازه باید اطلاع رسانی کنه ایران کشور وحشتناکی نیست
با تشکر از تابناک از گزارش بسیار جالب. و دمت گرم آقای راب جکسون از اینکه واقعیت رو اطلاع رسانی می کنید و حرکتی خواهد بود جهت جذب گردشگران خارجی به کشور عزیزمان "ایران"
1- اگه رسانه های خارجی بازی استقلال اهواز با پرسپولیس و اون سنگهایی که تماشاگران به سمت بازیکنان پرت میکردند رو تو کشورشون پخش کنند مطمئن باش دیگه به این آسونی نمیان ایران.
2- تازه اون نارنجک دستی تو بازی پرسپولیس استقلال رو که ببینن که دیگه میگن اینا داعشن.
3- آتش زدن و بالا رفتن از سفارت که دیگه نگو
آفرین به شما برک الله
راست میگه بعضی از ژونالیست ها و نخبگان ما همینند که به این آب وتاب مسئله به این کوچکی را بیان میکنند باید ذوق زده شود. که این فرد...در باره ایران چه فکر میکند بعد تصمیم بگیرند تکیه هم بر داخل دارند.
پاسخ ها
طوفان
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۱
یکی کامنت ایشون رو ترجمه کنه !
این گزارش به خوبی طرز فکر مردم جهان نسبت به ایرانو نشون میده امیدوارم این دیدگاها و ایران هراسی ها رفع بشه و مردم عزیزماحترام و عزتشونو به دست بیارن.
واقعا چه بی سلیقه این همه کاخ گلستان موزه آبگینه این همه جا
مهم نیست
راب، خوشحالم که بهت خوش گذشت.اما هر وقت شما راحت ویزا دادید ماهم راحت ویزا می دهیم.
ضمنا رژیم رو ولش تا اینجا هستی کباب کوبیده بخور که هیچ جای دنیا گیرت نمی یاد..
احتمالا خودیه که تا حالا نرفته اوین به جرم جاسوسی برای دشمن
خو راب گاگول!!
نیازی به انگوش نگاری نیس !

همینکه داری توسط تابناک رصد میشی ینی ؟؟؟
ببببععععععععععععللللههههههههههههههه
آمریکایی‌های زیادی هنوز ماجرای گروگان‌گیری سفارت‌خانه‌شان را در تهران به خاطر دارند. این خبر بد در ذهن خیلی‌ها مانده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۱
ما هم زدن هواپیمای مسافری و صد مورد دیگه رو فراموش نمیکنیم
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۱
اشتباهی دستم به مثبت خورد در ضمن ایرانیهای زیادی هم غم عزیزانشون که با دخالت مستقیم امریکا از دست دادن فراموش نکردن
همين كه خود شما رفتيد ازاش گزارش گرفتيد، يارو رو سلبريتي فرض كرديد! جاي اينكارا، يه رسانه ي بين المللي باشيد و از جاذبه ها و خصوصيات ايران و مردمانش مطلب بفرستيد در سطح جهان!
من ببینمش اینقدر ميزنمش که صدای سگ بده.

ادمکش بالفطره یانکی.
با سلام
باید بیشتر به امریکائی ها وزیزا بدهیم (البته به اینگونه ) افراد تا بیایندببیندند که ایرانیان چقدر با فرهنگ هستند از وزارت فرهنگ ارشاد برای اینگونه انسانها که از فرهنگ ایران واقعی بیان میکند باید تقدیری شود یرای ایشان ایمیل تقدیر وتشکر ارسال شود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۹
جوّ نگیردمون صلوات.....
موبایل دزدی ؟ چه تعریف جالبی ؟ پلیس چه می کند ؟ قوه قضایی چه می کند؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۱:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۰
عبدا... ایران رو نگفته .
مهرداد
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۱
کمی دقیق تر بخوانید. دزدی موبایل را در مورد ریودوژانیرو - برزیل گفته نه در ایران! به صراحت می گوید ایران جای امنی است.
گرفتن ویزای ایران برای انها به نسبت گرفتن ویزای کشورهای اروپایی و امریکا برای ایرانی ها خیلی راحت تر است .
پاسخ ها
ناشناس
| United States |
۲۳:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۰
پ نه پ!
اوه چطور هنوز دستگیر نشده این جاسوس؟
عاغا از بس خارجه ای ندیده ایم وقتی میبینیم ذوق زده میشیم.
فکر نمیکنم آمربکایی ها نزد مردم کشورم از یک عراقی یا سوری و حتی افغانی و روس محبوبتر باشند. شاید هم مورد نفرت باشند اما به رسم مهمان نوازی عقیده خود را بروز نمی دهیم.
کاش از یک نخبه بدون پشتوانه های سیاسی هم اینگونه مقاله تهیه می کردید ولی افسوس می میریم برای ینگه دنیا آمریکا و اروپا و آنها را سالار و سرور خودمان می دانیم
با دست پس می زنید و با پا پیش می کشید ؟؟؟
دارم به این فکر می کنم که از 20 سالگی توریست شده... ما چند سال دوندگی کنیم که پول رفتن به ترکیه رو داشته باشیم؟
جکسون جان این جستی اما دفه دیگه تو مشتی . با این کارت خودتو بدبخت کردی دفه دیگه که وارد ایران بشی از همون فرودگاه بجرم جاسوسی روانه اوین میشی.
حتی آمریکایی ها هم با برج آزادی عکس میگیرند!!
خداروشكر
خوش به حالش
والله من دو شیفتی کار میکنم فوق فوقش میتونم تا صد کیلومتری شهرم برم گردش وبرگردم
حتی تو کشور خودم هم نمیتونم برم مسافرت
شانس آورده تا حالا نگرفتند به جرم جاسوسي .
جناب "راب " وقت کردی یه سر هم به امامزاده حسن بزن بچه ها خوشحال میشن، منتظرتیم. فربانت، فدات، بوس بوس .
میگم چه عجب دلواپسان انگ جاسوس بودن به این آقا نزدند؟؟!! عجیب است!!
مگر اینکه تو یه کاری بکنی خارجی ها بیان ایران!! مسولین که .....
سر از اوین درنیاره صلوات . . .
خداوکیلی مردم خوبی داریم اگر مسئولین قدر بدونند
مردم دو کشور همدیگر را دوست دارند
ماجراجو؟؟؟؟!!!
ایشون از ایران لذت ببره و ما هم از پول اش
ما که بیشتر از راب علاقه داریم بریم امریکا!
بعضیها آبرو آدم رو می برند انگار آدم ندیدند ندید بدید بازی در می آرند شخصیت برای خودتون قائل باشید
مردم اونقدر توریست ندیدن، یکی رو میبینن ذوق زده میشن.
زینال بندری چرا ساکته ؟
پروژه ایران هراسی در مقابل آمریکا هراسی والا هر ایرانی هم که رفته اونجا مسه این آقا خوب تعریف کرده از رفتار امریکایی ها
اتفاقا ایران کشور وحشتناکیه
برا سفر بد نیست اما زندگی اصلا مخصوصا برای خانوم ها
حالا امثال این بنده خدا حتما باید از ایران و مردمش تعریف کنه تا شماها خوشتان بیاید ؟رداره
تابناک جان چرا خاطرات اون خانون تایلندی رو که تو تلگرام و فیس بوک پیچیده و از سفر به تهران و تهران گردی نوشته ....نوشته را تو سایت نمی زنی...

بایدم نزنید چون خیلی زشته ابروی هممون می ره...
عزیز دل برادر، اگر بدانی که غربی ها، به لطف وسایل ارتباط جمعی که اغلب متعلق به صهیونبست ها است و البته به دلیل بعضی اقدامات قضایی برخاسته از سوی دلواپس ها، در بارة مردم ایران چگونه فکر می کنند، ان وقت متوجه خواهید شد که سفر یک جوان آمریکایی به ایران فرا تر از ماجراجویی است.
اگرمحمودرئیس بشه دوباره همه فرارمی کنندو کسی جرات آمدن نخواهد داشت.
خوب ماهم ماجراي كودتاي 28 مرداد، جنگ تحميلي، دادن مواد شيميايي به صدام و....يادمان هست ولي از آنجاييكه صفات خدايي داريم با گذشتيم!!!!
يادتون هست جند سال قبل جندين نفر براي براي يك خواننده يير مرد امريكائي خود كشي كردند
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس