بازدید 9672

بیکاری ۵۰ هزارنفر با تعطیلی ۱۵۰ تولیدی کالباس

در حال حاضر شبکه های مجازی تبلیغات منفی علیه صنعت فرآورده های گوشتی مطرح می کنند. انتظار ما از مسئولین این است که اعلام کنند نظارت دارند. اگر مسئولان نظارت نمی‌کنند پس چرا بیان نمی‌کنند که ما نظارت نداریم. اگر نظارت می‌کنند پس چرا گزارش نظارت ارائه نمی‌کنند؟
کد خبر: ۵۸۵۸۱۷
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۰ 03 May 2016
مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی ایران با اشاره به تعطیلی ۱۵۰ واحد تولیدی فرآورده های گوشتی طی دو سال اخیر گفت: طی این مدت ۵۰ هزار کارگر به دلیل مشکلات پیش روی این صنف بیکار شده اند.

به گزارش تسنیم، سیدمحمد موسوی در بیان مشکلات این صنف گفت: گوشت مورد نیاز صنعت از خارج کشور وارد می‌ شد اما این کار با مشکلاتی روبرو گردید و سازمان دامپزشکی موفق به حل این مشکلات نشد. علاوه براین موضوع تولید فرآورده های گوشتی گران تمام می‌شود و مردم قدرت خرید ندارند و ضمن اینکه در داخل گوشت مورد نیاز برای تولید فرآورده های گوشتی تأمین نیست.

 وی ادامه داد: مسئولان اعلام می‌کنند 150 هزار دام به دلیل آلودگی دام‌ها به تب برفکی از بین رفت،در حال حاضر شبکه های مجازی  تبلیغات منفی علیه صنعت فرآورده های گوشتی مطرح می کنند. انتظار ما از مسئولین این است که اعلام کنند نظارت دارند. اگر مسئولان نظارت نمی‌کنند پس چرا بیان نمی‌کنند که ما نظارت نداریم. اگر نظارت می‌کنند پس چرا گزارش نظارت ارائه نمی‌کنند؟ مردم نیازمند شفاف سازی از سوی مسئولان هستند.

 مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی ایران با اشاره به گرانی مواد اولیه گفت:تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی در سراسر کشور خواستار تشکیل یک کمیسیون مشترک به منظور بررسی مشکلات واردات و تامین گوشت مورد مصرف این صنعت با حضور کارشناسان وزارتخانه های مرتبط با امر تولید و تجارت و نیز نمایندگان تشکل‌های خصوصی و نیز تعاونی تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی هستند.

 موسوی با بیان اینکه 150 واحد تولیدی فعال با 40درصد ظرفیت تولید می‌کند گفت: در گذشته این صنعت برای 100 هزار نفر به صورت مستقیم و 600 هزار نفر به شکل غیر مستقیم فرصت شغلی ایجاد  کرده بود اما اکنون این تعداد به 50 هزار نفر به صورت مستقیم و 300 هزار نفر به شکل غیر مستقیم رسیده است.

مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی ایران با اشاره به اینکه در گذشته یک کیلو گوشت وارداتی به نرخ 12 هزار تومان از طرف های خارجی خریداری می‌کردیم گفت: پس از دخالت حجتی در نرخ گوشت اکنون با ارز آزاد یک کیلو گوشت وارداتی را به نرخ 17 هزار تومان خریداری می‌کنیم.

وی  با بیان اینکه میانگین مصرف فرآورده های گوشتی اعم از برگرها، سوسیس و کالباس از  6.5 کیلو در سال 92 به 3 کیلو در سال 93 رسیده است، اظهار داشت: در صورتی که مشکلات این صنف حل شود، می‌تواند در تأمین غذای ارزان برای مردم موثر باشد چرا که مصرف یک وعده فرآورده های گوشتی نسبت به یک وعده غذای سنتی 40 درصد ارزان‌تر است.
سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶۲
انتشار یافته: ۲۵
در مورد وضعیت بهداشتی این تولیدها بهتر بنویسید و نقش آنها بر سلامت مردم را بررسی کنید نه بیکاری چند نفر، سلامتی مردم مهمتره
از اینکه اینهه آدم بیکار شدند متاسفم ولی از تعطیلی کارخانه این ماده خوراکی غیر استاندارد بسیار خوشحالم
از دلایل کم اقبالی تولید کنندگان کالباس ،کیفیت بداین محصولات و هوشیاری مردم را نیز باید اضافه کرد.
خب شد گفتی من یادم افتاد ازتون درخواست کنم یک سری تصویر از مراحل تولید سوسیس و کالباس در شرکتهای ایرانی ارائه کنید، و همچنین از مواد تشکیل دهنده این غذا هم به مردم اطلاع رسانی کنید، که چقدر گوشت دارد و غیر از گوشت چه چیزی مخلوط می کنند و این غذای عجیب و غریب را تولید می کنند.
آرزوی روزی را دارم که فرآورده های گوشتی همچون سوسیس ، کالباس و همبرگر از سبد غذایی مردم حذف شود تا کمتر دچارسرطان و ام اس و هزار مرض دیگر شوند. حال اگر 500 هزار نفرهم بیکار شوند بهتر است تا اینکه سونامی سرطان و ام- اس و .... در این مملکت راه ببیفتد الهی امید
فقط یه راه هست کیفیت را بالا ببرید دوباره مشتری جذب کنید
مهم نيست سلامت مردم با ارزش تر است
متاسفانه به علت تقلب در تولید این فراورده ها و کاهش شدید کیفیت آنها ،مردم دیگر تمایل به استفاده از کالباس و سو سیس و... ندارند.
مردم سرطان نميخواهند پنجاه هزار كجا بود ١٥٠كارخانه هفتصد نَفَر هم كارگر ندارن تازه أينا بيكار بشن بهتراست از به خطر افتادن جان مردم
یا سلام و احترام اگر با کیفیت واقعی و مطمئن عرضه شود من حاضرم گرانتر بخرم ولی کمتر بخورم در عوض خیالم از کیفیت راحت باشد از اطرافیان هم این موضوع را شنیدم کم با کیفیت استاندارد بهتر از ارزان با کیفیت پایین میباشد قول میدم اگر این اتفاق انجام پذیرد مردم دوباره سوسیس و کالباس میخرن من و خانواده ام الان دو ساله لب به هیچکدام نزدیم. با تشکر
اگه هر کدوم 300 تا کارگر داشته که مسلما ندارند.بعد با این قیمت ارزون مرغ گوشتی و قیمت ارزانتر مرغ تخمگذارپیر و قیمت فراوردهها مقایسه کنید ضرر نمیکنند فقط مرغدار بدبخت داره برای دلال کار میکنه
گوشت را می خریدند کیلویی 12 هزار تومان و آن را کیلویی 46 هزار تومان با احتساب 90 درصد می فروشند. اگر سود 25 درصدی را در نظر بگیریم، لطفا ایشان بفرمایند آن 10 درصد چه ماده غذایی است که قیمتش می شود کیلویی 35200 تومان؟
محصولات این کارخانه ها معمولا" بهداشتی نیست و به همین دلیل مصرف آن کاهش پیدا کرده .
من با صنعتشان درگير و آشنايم:
مگر هر واحد چند نفر نيروي كارداره :بطور متوسط براي واحد 100نفر باشد -مي شود 1500 نفر -بماند معمولا 10تا 30نفر نيرو دارند
مثل اينكه تنها چيزي كه اهميت نداره جون انسانهاس از توليد پرايد گرفته تا سوسيس كالباس با هر چيزي كه دم دستشون است
بقیه هم باید ببندند ، این ها نه غذای سالمی هستند و نه به فرهنگ ما قرابتی دارند
به امید خدا تمام این کارخانه ها انشالله تعطیل میشه و کارگران این مجموعه ها سر کار دیگه ای برن چون اصلا" به فکر سلامت مردم نبودید
در کشورهایی که پدیز اورنده این مواد غدایی نا سالم هستند به خوراکی های سالم رو اوردن مثل سبزبجات و... ولی ما هنوز با رنگ و لعاب جدید داریم اونها رو تبلیغ می کنیم و نگران کم مصرف شدن هستیم و بیکاری رو بهانه می کنیم
من از کارشناسان استاندارد هستم....و طی 20 سال خدمت به این نتیجه رسیدم که اگر 24ساعته با دوربین این کارخانه ها را کنترل کنیم باز هم نمیتوانیم نظارت کافی بر تولید این فرآورده ها داشته باشیم. حال آنکه بعضی از این واحدها شب ها تولید کرده و صبح اول وقت محصولات را وارد بازار میکنند تا ادارات نظارتی برای سرکشی به این واحدها برسند چیزی برای نظارت وجود نخواهد داشت.همیشه گفته اند هر چی سنگه برای پای لنگ /من با چشم خودم دیدم یک روز پیرزنی هزارتومن از کیف خود در آورد و به فروشنده گفت آقا میشه 2تادونه سوسیس به من بدهی برای نهار - و من به ایشان گفتم خانم اگر نهار نون و پنیر بخوری سالم تر میمانی در غیر این صورت باید خونه و زندگی ات را بفروشی و برای درمان سرطان خرج کنی ......و این دوستان اگر میخواهند از کار بیکار نشوند راستی و درستی را در پیش بگیرنداز قدیم گفتن با خدا باش پادشاهی کن بی خدا باش هرکار میخواهی بکن
شما که نگران سلامتیت هستی نخور . اونی که دوست داره میخوره شما نمیخواد کاسه داغتر از اش بشی نظر بدی . شما از اون دسته ادمهایی که میگی نوشابه هم ضرر داره ولی با هر وعده غذایی یه بطری کامل میخوری
عزیزانی که فکر میکنند سوسیسو کالباس سرطانزاست باید بدونن که تمام کنسروجات و تمام آبلیموها و تمام ربها و ... تمام موادغذایی که در کارخانه تولید میشوند سرطانزا هستند وچون هیچ ماده غذایی سنتی وجود ندارد پس تمام مواد غذایی سرطانزا هستند و این بدلیل مواد نگهدارنده میباشد . البته هم میهنان عزیز بدانند که استفاده از نگهدارنده ها نه تنها در ایران بلکه در کل دنیا مرسوم است. حال این پرسش مطرح است که چرا در کل دنیا اینقدر سرطان وجود ندارد؟ پس منشا سونامی سرطان را باید در جای دیگری جستجو کرد.
من در چند سفر که به امارات داشته ام چندین بار سوسیس و کالباس خوردم. تا عمر دارم مزه آنها را فراموش نمی کنم. اگر تولید کنندگان چیز خوشمزه و سالم تولید کنندگان دیگر نیازی به حمایت و تبلیغ و .. ندارند
مردم با این گرانی و کیفیت پائین سوسیس کالباس و همبرگر دیگه ترجیح میدهند فقط فلافل بخورند .
اگر هزينه هاي دارو تعداد بيماران و آمار مرگ هاي زودرس را بر اثر استفاده از اين فرآورده ها ذكر ميكرديد خوب بود.
از زیاده خواهی دست برمیداشتند و بهداشت و سلامت مردم را در نظر میگرفتند این اتفاق نمی افتاد.
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر