بازدید 39250
بسته خبری «تابناک»؛

روایت یک نماینده مجلس از حساب‌های بانکی قوه‌قضائیه/ واکنش حدادعادل به حاشیه‌سازی‌ها بر سر توییتش/ کدام امریکایی به تمدید تحریم‌های ایران رای نداد؟

رصد‌خانه «تابناک» ‌خبرهایی‌ برای مخاطبان آماده می‌کند که غیررسمی هستند یا اینکه کمتر از اهمیت خود، مورد توجه قرار می‌گیرند؛ تیترهایی مانند:«هشدار نظامی سرلشگر فیروزآبادی به آمریکا»،«پیشنهاد خرازی به موتلفه و جامعه روحانیت»،«واکنش محسن رضایی به تمدید تحریم ها»،«برای کاندیدا شدن خیلی ها احساس وظیفه شرعی میکنند» و ... رصد‌خانه امروز تابناک را تشکیل می‌دهند.
کد خبر: ۶۴۵۲۳۰
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۶ 02 December 2016

تحولات در گذر است و خبر هیچ ‌گاه متوقف نخواهد شد. خبرهایی رسمی و ‌گاه غیر رسمی؛ خبرهایی که مورد توجه قرار می‌گیرد ‌یا ممکن استهمه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبرهایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر‌ به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کم‌رنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.

رصد‌خانه «تابناک»، جایی است که خبرهایی ‌گاه غیررسمی و ‌گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، ‌برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبرهایی که ‌گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و ‌گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه ‌می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری ‌هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند.

در رصدخانه تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.

انتقاد امام جمعه تهران از قطع یارانه مردم

آیت‌الله موحدی کرمانی در خطبه‌های نماز جمعه امروز تهران با انتقاد از رویه دولت در پیگیری موضوع فیش‌های حقوقی نامتعارف اظهار کرد: مسئولان مدام درباره اختصاص ۴۰ هزار تومان یارانه به مردم جلسه برقرار می‌کنند که از تعداد یارانه بگیرها بکاهند اما درباره موضوع حقوق نجومی جلسه‌ای برگزار نمی‌شود. لابد آن برداشت‌های نجومی اشکالی ندارد و فقط اختصاص ۴۰ هزار تومان به مردم سخت است. بهتر است مسئولان در کارهایشان دقت بیشتری داشته باشند. ایسنا این خبر را منتشر کرد.


روایت یک نماینده مجلس از حساب‌های بانکی قوه‌قضائیه

ابوترابی، عضو کمیسیون حقوقی قوه قضائیه با اشاره به زمان افتتاح حساب‌های قوه قضائیه گفت: این موضوع باز می گردد به ۲۰ سال قبل. زمانی که آیت الله یزدی ریاست قوه قضائیه را بر عهده داشتنند. در آن زمان حساب هایی در قوه قضائیه وجود داشت که برای امور مربوط به تودیع بانکی در قوه قضائیه به کار گرفته می شد. مشکلی که در آن زمان وجود داشت این بود که علی رغم اینکه در این حساب ها پول بسیار زیادی در گردش بود، اما بانک ها قانونا سودی بابت این حساب ها به قوه قضائیه نمی دادند. از طرفی در آن زمان و همچنین در حال حاضر قوه قضائیه از مشکلات مالی و کمبود امکانات و نیرو بسیار رنج می برد. این شد که ایت الله یزدی، رئیس وقت قوه قضائیه در نامه ای به مقام معظم رهبری، ضمن مطرح نمودن مشکلات مالی این قوه، از ایشان تقاضا نمودند که نسبت به پرداخت سود برای حساب های مربوطه، اجازه لازم را صادر نمایند. ایشان نیز در پاسخ به نامه ایت الله یزدی، با پرداخت سود این حساب ها به دستگاه قضا موافقت می نمایند. ابوترابی در ادامه گفت: در واقع سود تعلق گرفته به حساب قوه قضائیه جزء اموال بلاصاحب محسوب می گردید که با اذن ولی فقیه، پرداخت آن به قوه قضائیه ممکن گردید. اما به جهت اطمینان بیشتر و رعایت سلسله مراتب قانونی، موضوع به تصویب شورای پول و اعتبار نیز میرسد. عضو کمیسیون حقوقی مجلس افزود: اما مشکل قانونی که در راستای اجرای این مصوبه وجود داشت این بود که، بانکها نمی توانستند به حساب هایی که به نام قوه قضائیه است سود بدهند لذا پیشنهاد شد حساب ها به نام اشخاص حقیقی افتتاح گردد تا این مشکل نیز بر طرف شود. لذا از همان زمان این حساب ها به نام اشخاص حقیقی است تا اینکه از زمان آیت الله شاهرودی تصمیم بر آن شد که حساب ها به نام رئیس قوه شود. لذا این موضوع جدیدی نیست و سابقه آن به ۲۰ سال پیش باز می گردد.فارس این خبر را منتشر کرد.


هشدار نظامی سرلشگر فیروزآبادی به آمریکا

مشاور عالی نظامی فرماندهی معظم کل قوا گفت:‌ سنای آمریکا قبل از دادن رای به تمدید تحریم ها علیه ایران که نقض برجام محسوب می شود، لازم است هزینه های سنگین نقض برجام در ابعاد مختلف سیاسی، بین المللی، حقوقی، مالی و نظامی آن‌ را محاسبه کند. سرلشکر سیدحسن فیروزآبادی در گفت و گویی که دقایقی پیش از تصویب طرح تمدید 10ساله «قانون تحریم‌های ایران» در مجلس سنای آمریکا منتشر شد، هشدار داد: سنای آمریکا قبل از دادن رای به تمدید تحریم ها علیه ایران که نقض برجام محسوب می شود، لازم است هزینه های سنگین نقض برجام در ابعاد مختلف سیاسی، بین المللی، حقوقی، مالی و نظامی آن‌ را محاسبه کند. سرلشکر فیروزآبادی با تاکید بر اینکه نقض برجام هزینه های بسیار سنگینی برای آمریکا بدنبال خواهد داشت، گفت: بهتر است در شرایط بد اقتصادی که آمریکا در آن به سر می برد، سنای این کشور دردسر جدیدی برای آمریکا ایجاد نکند.


پیشنهاد خرازی به موتلفه و جامعه روحانیت 

صادق خرازی،عضو شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان گفت: ذهنی در اصولگرایان انتخابات آینده را مهندسی می‌کند؛ برای همین هم به نظر می‌رسد انتخابات آینده ریاست جمهوری، انتخابات پیچیده‌ای باشد.او در مورد وضعیت حمایت از روحانی میان گروه‌های اصولگرا عنوان کرد: در مورد حمایت از روحانی اصولگرایان چند دسته هستند؛ برخی از آن‌ها قطعا برای انتخابات ریاست‌جمهوری به آقای روحانی روی خواهند آورد؛ مثل طیف روحانیت مبارز و بخشی از موتلفه که چاره و گزینه دیگری جز انتخاب آقای روحانی ندارند.ایلنا این خبر را منتشر کرد.


نماینده اصلاح‌طلب: تمدید تحریم‌های داماتو بدون شک نقض صریح برجام است

محمدعلی وکیلی نماینده مردم تهران و عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب قانون تمدید 10 ساله تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران در سنای آمریکا، اظهار داشت: بدون شک تمدید تحریم‌های داماتو نقض صریح برجام محسوب می‌شود. وی با تأکید بر اینکه مجلس شورای اسلامی در اولین فرصت حتماً باید محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه را برای ارائه آخرین گزارش‌ها در این زمینه به پارلمان فرابخواند، افزود: علی‌الاصول مجلس شورای اسلامی متناسب با گزارشی که وزیر امور خارجه و همچنین دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی ارائه خواهند داد، باید اقدام متناسب و متقابل را انجام دهد. فارس این خبر را منتشر کرد.


انتقاد عماد افروغ از بولتن‌سازان

عماد افروغ در برنامه "دستخط" شبکه۳سیما گفت: من می‌بینم خیلی از بولتن‌های فرهنگی که به دستم می‌رسد بوی همه چیز غیر از فرهنگ و انسجام و وحدت می‌دهد. بوی دعوا می دهد. یک نوع درندگی در آن وجود دارد. اوج سیاست‌زدگی است، اما نام آن را بولتن فرهنگی گذاشته اند. فرهنگ انسجام‌بخش و وحدت‌بخش است. در جامعه ما بگردید و ببینید که هم بالقوه و هم بالفعل عناصر وحدت‌بخش جامعه ما چیست؟ انگشت روی هویت ایرانی - اسلامی قرار دهید. انگشت روی جهان‌بینی مشترک، ارزش‌های مشترک، هنجارهای مشترک بگذارید. یک اتفاقی در پاسارگاد رخ می‌دهد، یک چیزهایی به گوش ما رسید. من قبل از هر چیزی گفتم اصلا نوع نگاه ما به هویت ایرانی غلط بوده است. این برای الان نیست که بخوام بگویم، من تحقیق کرده ام و کتابی دارم و الان هم استادراهنمای یک تز هستم؛ عنصر هویت‌بخش ایرانیان دینداری آنها است و این دینداری ربطی به بعد از اسلام نداشته است. این قبل از اسلام بوده است. شما نباید جایگاه زرتشت را کم بگیرید؛ من علناً عرض می‌کنم. خیلی از کتاب‌هایی که نوشتم نزدیک‌ترین دینی که به ادیان ابراهیمی بوده، زرتشت بود و او یکی از پیامبران الهی بود. حضرت علی (ع) می‌فرماید این پیامبر آسمانی است. خبرآنلاین این خبر را منتشر کرد.


رهبری فرموده بودند ببینید در مشهد چه می‌کنند شما نیز همین کار را بکنید

علم الهدی عنوان کرد: در چند سال گذشته در مشهد حادثه‌ای رخ داده بود و گزارشی از آن به حضرت آقا ارائه شد و مقام معظم رهبری فرمودند ببینید در مشهد چه می‌کنند شما نیز همین کار را بکنید. مشکلات دیگر کشور و مشکلات اجرایی را عزیزان مسئول ما با همین تدبیر و احساس مسئولیت در مشهد برطرف کنند.آیت‌الله علم‌الهدی ادامه داد: کمتر از یک ماه اخیر کشور دچار چه بحران‌هایی شد؟ مسئله آلودگی هوا هر سال تکرار می‌شود و مسئولان در یک عکس‌العمل انفعالی مدارس را تعطیل می‌کنند. برف و سرمای مازندران زندگی را مختل کرد و این قابل مدیریت نبود؟ سال گذشته هم همین برف و سرما بود و باید برای امسال پیش بینی می‌کردند.وی گفت: وضعیت مهران نمونه دیگری است، دلسوختگان می‌خواستند به کربلا بروند و این حجم قابل پیش‌بینی بود و نباید وضعی ایجاد می‌شد تا مردم در راه زیارت این قدر رنج و مصیبت را تحمل نکنند و غم‌بارتر از همه تصادف دو قطار در سمنان بود. اینها مسائل کوچکی نیست، به صرف اینکه مدیریت دستگاه ای.تی.سی وظیفه خود را انجام نداده مثل همیشه گناه را گردن سوزنبان بیندازیم؟ مسئولان اجرایی ما در تدبیر خود تجدیدنظر کنند تا این مشکلات شکل نگیرد.نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی با اشاره به اینکه دقت انسانی مانع این حادثه می‌شد، افزود: وزیر می‌گوید الحمدلله اینها بیمه بودند. این کجای دل دلسوختگان را جبران می‌کند؟ بیمه این داغ مگر قابل جبران است؟ اگر یک پیش‌بینی باشد و عبرتی از وقایع گرفته شود، خیلی از این مشکلات در زندگانی مردم شکل نمی‌گیرد.


واکنش حدادعادل به حاشیه‌سازی‌ها بر سر توییتش

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نسبت به حاشیه‌های اخیر مطلبش در فضای مجازی واکنش نشان داد.غلامعلی حدادعادل عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتشار چند مطلب در فضای مجازی به حمایت از آیت‌الله آملی‌لاریجانی رئیس قوه قضائیه پرداخت که البته با حاشیه‌هایی همراه بود.حدادعادل درباره حاشیه‌های اخیر مطلبش در فضای مجازی، گفت: بنده در پاسخ به سوالی که از من پرسیده شده بود فرق سوال و تهمت چیست مثالی زدم تا معلوم شود چگونه می‌توان بدترین تهمت‌ها را در قالب یک سوال عرضه کرد. بعضی مثال مرا در فضای مجازی دستاویز تفاسیری کردند که دربردارنده نسبت‌هایی ناروا به اشخاص می‌شد و با مسلم گرفتن برداشت‌های غلط خود به این موضوع شاخ و برگ دادند.حدادعادل تصریح کرد: حقیقت این است که این نوع برداشت‌ها و تفاسیر به هیچ وجه از متن مثالی که من زدم فهمیده نمی‌شود. در دل مقصود من توهین به شخص خاصی نبود و تنها خواستم بگویم "درقالب سوال تهمت نزنید"! اما برخی با تحریف مثال من به خیال خود حاشیه‌سازی کرده و تلاش دارند تا افکارعمومی را از مسئله اصلی منحرف کنند.


مرگ 4 کودک در پی آزار والدین طی 6 ماه اخیر

رئیس اورژانس اجتماعی بهزیستی کشور از مرگ 4 کودک در پی آزار و اذیت والدین خود طی 6 ماهه اخیر خبرداد و گفت: آمار کودک آزاری در سال 95 به نسبت سال 94 افزایش یافته است.حسین اسد بیگی با اشاره به آمار کودک آزاری در 6 ماه گذشته سال 95 گفت: تاکنون مسئولان 11 استان کشور گزارش های دریافتی مبنی بر کودک آزاری در 6 ماهه نخست سال جاری را به اورژانس اجتماعی بهزیستی کشور ارسال کرده اند.وی افزود: یزد، خراسان رضوی، اصفهان، همدان، گلستان، قم، گیلان، کرمان، تهران، البرز و قزوین استان های هستند که آمار کودک آزاری خود را اعلام کرده اند.


کدام امریکایی به تمدید تحریم‌های ایران رای نداد؟

یکی از نامزدهای دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری سال جاری آمریکا، تنها سناتوری بود که به طرح تمدید تحریم‌های ایران رای مثبت نداد.به گزارش واشیتگتن اگزمینر، «برنی سندرز»، سناتور ایالت ورمونت و رقیب هیلاری کلینتون در مرحله مقدماتی انتخابات ریاست جمهوری سال جاری آمریکا، تنها دموکرات و در کل، تنها سناتوری بود که در رای‌گیری شب گذشته سنا به طرح تمدید 10 ساله تحریم‌های ایران رای نداد. مجلس سنای آمریکا شب گذشته با 99 رای موافق از مجموع 100 رای، قانون تحریم های ایران را برای یک دوره 10 ساله دیگر تمدید کرد


طرح سه فوریتی نمایندگان مجلس برای از سرگیری فعالیت‌های هسته‌ای

جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حال تهیه و تدوین طرحی سه فورتیی برای ازسرگیری تمام فعالیت‌های هسته‌ای کشورمان هستند.قرار است این طرح در قالب یک ماده واحده و 5 تبصره تدوین شده و هدف از تدوین آن مقابله با مصوبه سنای آمریکا می‌باشد.نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر لزوم واکنش جدی به مصوبه سنای آمریکا تأکید داشته و این طرح را در راستای مقابله با این اقدام آمریکایی‌ها توصیف کردند.


واکنش محسن رضایی به تمدید تحریم ها

محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام نسبت به مصوبه شب گذشته مجلس سنای آمریکا در تمدید 10 ساله تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران واکنش نشان داد و مطلبی را در این باره در صفحه شخصی خود منتشر کرد.محسن رضایی در این مطلب با تأکید بر پاسخ محکم ایران به تمدید تحریم‌ها، نوشت: اگر آمریکا تحریم‌های جدید را علیه ایران اعمال کند، ما به ‌آمریکا پاسخ شوکه کننده‌اى خواهیم داد.دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین در مطلب خود اعلام کرده است: تحریم‌های جدید فقط علیه ایران نخواهد بود؛ بلکه دهن‌کجی به اروپا، چین و روسیه هم خواهد بود. نادیده گرفتن شورای امنیت سازمان ملل هم خواهد بود، بنابراین دست ما باز خواهد بود که علیه آمریکا اقدام کنیم ولی اقدام ما از آنها اساسی‌تر و کوبنده‌تر خواهد بود.


واکنش عارف به تمدید تحریم‌ها

محمدرضا عارف در گفت‌وگو با «جماران»، در پاسخ به سوالی در مورد رأی سنای آمریکا به تمدید ده ساله تحریم آمریکا علیه ایران، اظهار کرد: اقدام سنای آمریکا در تمدید ده ساله تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران اعتماد به این کشور را در نظام بین‌المللی تحت‌الشعاع قرار می‌دهد و تبعات زیادی برای آمریکا در پی خواهد داشت.وی افزود: جمهوری اسلامی ایران ضمن پایبندی به تعهدات بین‌المللی مطمئنا واکنش جدی را در برابر این اقدام سنای آمریکا نشان خواهد داد و مانند گذشته راه خود را با توجه به منافع ملی ادامه می‌دهد.عارف گفت: مسئولان سیاست خارجی ایران نیز مانند گذشته باید با هوشیاری، اقدامات کشورهای مرتبط با برجام به خصوص دولت جدید آمریکا را که به نظر می‌رسد می‌خواهد هزینه نقض برجام را متوجه ایران کند به دقت رصد و موضع‌ مناسبی را با توجه به منافع ملی ایران اتخاذ کنند.رئیس فراکسیون امید مجلس تأکید کرد: دولت ایالات متحده آمریکا باید بداند که اگر می‌خواهد در نظام بین‌الملل اعتماد به کشورش را زیر سوال نبرد راهی جز وتوی مصوبه سنای آمریکا ندارد.


برای کاندیدا شدن خیلی ها احساس وظیفه شرعی میکنند

حسن غفوری‌فرد عضو شورای مرکزی جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به روند وحدت در بین اصولگرایان، اظهارداشت: تلاش خوبی برای «وحدت» در حال انجام است، اما کار مشکل است. به نوشته تسنیم؛ وی افزود: یکی از مشکلاتی که داریم و کشورهای دیگر ندارند این است که مردم ما بسیار زیاد احساس وظیفه شرعی می‌کنند! هیچ کس احساس وظیفه شرعی نمی‌کند که دست یک پیرمرد را بگیرد و به آن طرف خیابان ببرد، ولی برای نماینده شدن و رئیس جمهور شدن بسیاری احساس وظیفه شرعی می‌کنند و اگر یک نفر واقعا احساس وظیفه شرعی کند دیگر نمی‌توان با حرف و نصیحت کاری از پیش برد.


تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها