ته چین؛

دستور پخت میت‌لوف پنیری

کد خبر: ۶۹۲۹۶۳
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۴ 10 May 2017
تعداد بازدید : 55
 
مواد اولیه:
یک‌دوم پیمانه کراکر گرد و کره‌ای
سه‌چهارم پیمانه پیمانه پنیر چدار رنده شده
یک بسته 30 گرمی ترکیب سوپ پیاز خشک
700 گرم گوشت گوساله چرخ‌کرده خالص بدون چربی
دو عدد تخم‌مرغ
یک‌چهارم پیمانه سس کچاپ
دو قاشق غذاخوری سس استیک
بازدید 3599
میت‌لوف غذایی است که با ترکیب گوشت چرخ‌کرده با سایر مواد مثل سبزیجات و پخت آن در قالب لوف درست می‌شود و به عنوان غذای اصلی در شام یا نهار سرو می‌شود. برای ایجاد شکل لوف از قالب کیک انگلیسی استفاده می‌شود البته می‌توان با دست آن را به همین شکل در آورده در ماهی‌تابه صاف معمولی در فر پخت یا آن را دودی کرد. دستور پخت میت‌لوف پنیری را در این ویدیو ببینید.
اشتراک گذاری