ته چین؛

طرز تهیه لازانیای صدفی پر شده

کد خبر: ۶۹۲۹۸۶
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۲ 10 May 2017
تعداد بازدید : 191

مواد لازم:
تعداد 18 عدد پاستای صدفی
گوشت گوساله چرخ‌کرده 700 گرم
دو قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
سس گوجه 400 گرم
رب گوجه 340 گرم
یک‌دوم قاشق چای‌خوری نمک
یک‌دوم قاشق چای‌خوری پونه کوهی خشک
یک‌دوم قاشق چای‌خوری پودر سیر
دو عدد تخم‌مرغ
سه پیمانه پنیر کوتاژ
پنیر موزارلا رنده شده 450 گرم
یک‌دوم پیمانه پنیر پارمیزان رنده شده
دو قاشق غذاخوری جعفری
یک‌ قاشق چای‌خوری نمک
یک‌دوم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

بازدید 6932
دستور پخت لازانیای صدفی. یک تغییر خوب در برنامه غذایی خانواده شما با لازانیای صدفی و ترکیب چند پنیر خوشمزه یک لازانیا با ظاهری زیبا و درونی خوشمزه داشته باشید.
اشتراک گذاری