بازدید 6464
سکه نقدی تحت‌ تاثیر اونس و دلار؛

حجم معاملات آتی سکه رشد کرد / انتشار آمارهایی که به نفع طلا خواهد بود

حجم معاملات آتی سکه روز گذشته در بورس کالای ایران با افزایش ۲۰۵ درصدی به ۱۰ هزار و ۹۷ قرارداد رسید.
کد خبر: ۶۹۹۶۳۷
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۱ 31 May 2017
حجم معاملات آتی سکه روز گذشته در بورس کالای ایران با افزایش ۲۰۵ درصدی به ۱۰ هزار و ۹۷ قرارداد رسید.

به گزارش «تابناک اقتصادی»، در همین حال ارزش معاملات نیز با رشد به یک هزار و ۳۷۶ میلیارد ریال رسید.

این در حالی است که سکه تمام بهار آزادی در بازار نقدی روز گذشته تحت‌فشار اونس و دلار قرار گرفت. سکه که روز دوشنبه با هزار تومان افزایش به قیمت یک میلیون و ۲۰۶ هزار تومان رسیده بود، روز سه‌شنبه ۶ هزار تومان از ارزش خود را از دست داد و روی قیمت یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان قرار گرفت.

حجم معاملات آتی سکه رشد کرد

علاوه بر این روز گذشته تقاضای چندانی در بازار داخلی وجود نداشت، چرا که به گفته فعالان به‌طور سنتی سطح خریدها در معاملات سکه در ماه رمضان افت می‌کند. این موضوع روند بهای سکه‌های کوچک تر را نیز تحت تاثیر قرار داد.

در روز گذشته و در بازار نقدی نیم سکه ۷ هزار تومان افت را تجربه کرد و روی قیمت ۶۴۰ هزار تومان ایستاد .ریع سکه نیز با ۳ هزار تومان کاهش به قیمت ۳۶۴ هزار تومان رسید. در کنار کاهش تقاضا، افت قیمت دلار یکی دیگر از عواملی بود که قدرت فروشنده‌های بازار سکه را افزایش داد.

اما در معاملات سکه آتی ، هر پنج سر رسید در بورس کالای ایران روندی منفی  داشتند. به طوری که قرارداد سکه آتی سررسید تیرماه سال ۹۶ با ۰.۵۲ درصد افت با رقم یک میلیون و ۲۲۶ هزارتومان مورد معامله قرار گرفت.

همچنین قرارداد سکه آتی سررسید شهریور ماه با ۰.۵۱ درصد افت با رقم یک میلیون و ۲۶۴ هزار تومان داد و ستد شد.

در همین حال قراداد آتی سکه سررسید آبان ماه نیز با رقم یک میلیون و  هزار ۳۰۶ تومان خریداری شد که نسبت به روز دوشنبه ۰.۴۳ درصد افت داشته است.

از سوی دیگر قرارداد سکه آتی تحویل دی ماه نیز با ۰.۴۱ درصد کاهش با رقم یک میلیون و ۳۴۶ هزارتومان مورد معامله قرار گرفت. قرارداد سکه آتی تحویل اسفندماه نیز نسبت به روز دوشنبه با افت ۰.۴۴ درصدی با رقم یک میلیون و ۳۸۰ تومان خریداری شد.

انتشار آمارهایی که به نفع طلا خواهد بود

تازه ترین تحلیل اقتصادی اینوستینگ نشان می دهد که انتشار آمارهای اشتغال آمریکا در ماه می و آمارهای نرخ تورم منطقه یورو بیشترین تاثیر را بر قیمت جهانی طلا در روزهای آینده خواهد داشت.

قیمت طلا در هفته گذشته با رشد ۱.۱۶ درصدی روبرو شد تا برای سومین هفته متوالی روندی صعودی داشته باشد.

بر اساس این گزارش نگرانی های سیاسی و اقتصادی در آمریکا موجب شد تا قیمت طلا روز جمعه به بالاترین سطح خود در یک هفته اخیر برسد و تاثیر زیادی بر رشد تقاضای مکان امن سرمایه گذاری داشته باشد.

تازه ترین آمارهای منتشر شده نشان می دهد که رشد اقتصادی آمریکا در سه ماه نخست امسال به ۱.۲ درصد رسیده است. وزارت بازرگانی آمریکا پیش از این اعلام کرده بود که رشد اقتصادی این کشور در این مدت به ۰.۷ درصد رسیده است.

این پایین ترین رشد اقتصادی آمریکا از سه ماه نخست ۲۰۱۶ میلادی به شمار می رود. کاهش ارزش دلار در روزهای گذشته تاثیر زیادی بر افزایش قیمت طلا داشته است. شاخص ارزش دلار و قیمت طلا معمولا رابطه معکوسی با یکدیگر دارند.

نگرانی های مربوط به بسته محرک مالی و اقتصادی دولت ترامپ و چالش های کاخ سفید برای تصویب برنامه های خود در کنگره و سنا نیز تاثیر زیادی بر افزایش تقاضا و قیمت طلا داشته است.

ادامه تنش های سیاسی در واشنگتن به خصوص پس از برکناری جیمز کومی رئیس اف بی آی و پرونده مربوط به دخالت احتمالی روسیه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و ارتباط تیم ترامپ با مقام های روسی تاثیر زیادی بر رشد تقاضای طلا داشته است.

به نظر می رسد قیمت طلا در روزهای آینده بیشتر تحت تاثیر انتشار آمارهای اشتغال آمریکا در ماه می قرار داشته باشد. این آمارها می تواند تا حد زیادی وضعیت نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا در نشست ژوئن را مشخص کند.

در منطقه یورو نیز سرمایه گذاران منتظر اعلام آمارهای نرخ تورم هستند تا نسبت به سیاست های پولی بانک مرکزی اروپا گمانه زنی کنند.

روز سه شنبه بازارهای مالی چین تعطیل خواهد بود. آلمان آمارهای اولیه نرخ تورم را اعلام می کند.

آمریکا نیز آمارهای درآمد شخصی و شاخص اعتماد مصرف کننده را اعلام خواهد کرد.

چهارشنبه نیز چین آمارهای تولیدات صنعتی و آلمان وضعیت خرده فروشی را منتشر خواهد کرد. آمارهای اولیه نرخ تورم منطقه یورو نیز اعلام خواهد شد. آمارهای اشتغال بخش خصوصی آمریکا در ماه می نیز اعلام می شود.


منبع: بورس کالای ایران

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر