ته چین؛

طرز تهیه خوراک بامیه و گوشت

کد خبر: ۷۰۹۵۲۶
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۹ 05 July 2017
تعداد بازدید : 8111

مواد لازم:
سه قاشق غذاخوری روغن
یک قاشق چای‌خوری سیر
یک پیمانه پیاز
گوشت گوساله 450 گرم
یک و نیم قاشق چای‌خوری زردچوبه
یک و نیم قاشق چای‌خوری نمک
نصف پیمانه آب
روغن گیاهی به میزان لازم
بامیه 900 گرم
پنج گوجه‌فرنگی متوسط
سه حبه سیر
چهار قاشق غذاخوری روغن
یک قاشق چای‌خوری پاپریکا
یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

بازدید 31857
خوراک بامیه و گوشت که می‌توان از آن به عنوان خورشت روی برنج نیز استفاده کرد. غذایی خوشمزه است که برای روزهای طولانی رمضان نیز مناسب است. فیبر موجود در بامیه به حفظ قند خون کمک می کند و مواد مغذی با ارزشی مانند ویتامین های C ،A و گروه B و عناصری از قبیل منگنز، کبالت، کلسیم، فسفر و پتاسیم دارد.
اشتراک گذاری