بازدید 5306
۶

بانک‎ها بزرگترین سوداگر مسکن

کد خبر: ۷۱۰۵۷۰
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۴ 09 July 2017
رئیس اتحادیه مشاوران املاک گفت: بسیاری از خانه های لوکس که امروز با آنها در شهرهای بزرگ مواجه هستیم متعلق به بانک ها هستند و بزرگترین سوداگری در حوزه مسکن توسط بانک ها انجام شده است.

به گزارش تسنیم، افشین پروین پور کارشناس مسکن گفت: نحوه گرفتن مالیات مهم است. حدود 12 تا 25 درصد از واحدهای نوساز مالیات گرفته می شود. اگر مسکن تا 3 سال عرضه شود باید مالیات بدهد و از سه سال به بعد نیاز به مالیات نیست و این مالکان را تشویق می کند ساختمان را تا سه سال احتکار کنند و از سال سوم به بعد بفروشند.

پروین پور افزود: باید بین شخص حقیقی سازنده و شرکت فروشنده مسکن تفاوتی نباشد و سیستم تولید مسکن اصلاح شود.

وی ادامه داد: گرفتن مالیات می تواند کلیدی باشد. بخشی از ثروت ملی هزینه شده تا آن مسکن ساخته شده است پس نباید مسکن احتکار شود. لازم است دولت هزینه کند تا کنترل سوداگری کند و طبق آمار سال 90 ما حدود 400 هزار مسکن خالی در تهران داشتیم که قاعدتا تاکنون افزایش یافته است و اگر این مسکن های خالی عرضه شود قیمت مسکن بشدت پایین می آید.  وزیر مسکن چند روز پیش تعداد مسکن های خالی در تهران را 3 میلیون واحد اعلام کرده بود.

پروین پور گفت : مسکن مشکل اصلی و مانع بزرگی برای ازدواج جوانان شده است. ما حدود 3 میلیون جوان مجرد داریم که شرایط تشکیل زندگی ندارند و مسکن دغدغه اصلی زندگی آنان است و حتی توانایی اجاره مسکن ندارند ولی اگر قیمت مسکن بشکند روی اجاره بها هم تاثیر می گذارد.

حسام عقبایی رئیس اتحادیه مشاوران املاک گفت: بنده اعتقاد دارم ما در حوزه مسکن مازاد تولید نداریم و بخش عمده خانه های خالی در شهرهای بزرگ مربوط به خانه های لوکس با متراژ زیاد است نه واحدهای مسکونی با متراژ 60 یا 70 متر که متقاضی دارد و مالک حاضر به فروش آن نیست.

او ادامه داد: متاسفانه نتوانستیم برای متقاضیان واقعی مسکن مورد نیازشان را ایجاد کنیم تا آنها با توان مالی خود بتوانند صاحب مسکن شوند.
 
عقبایی با اشاره به وجود خانه های خالی لوکس در کشور افزود: بسیاری از خانه های لوکس که امروز با آنها در شهرهای بزرگ مواجه هستیم متعلق به بانک ها هستند و بزرگترین سوداگری در حوزه مسکن توسط بانک ها انجام شده است.
 
او گفت: در راستای اصلاح قوانین و برخورد با چنین اقداماتی در حوزه مسکن متاسفانه اتفاق خاصی رخ نداده است و این سیاست ها همچنان ادامه دارد.
 
سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۶
قیمت مسکن بشکند!!!!!!!! شما قیمت مسکن و اجاره را کنترل کن بیشتر از این گران نشود شکستن قیمت پیشکش.
احسنت. مشکل اصلی اقتصادی مملکت واقعا همینه که همه میدونن ولی کسی اهمیت نمیده. ممنون از تابناک
مسکن هم مثل هرکالای دیگرتحت تاثیرتورم وتابع فرمول عرضه وتقاضاست وتازمانیکه تورم وجوددارد (وبصورت واقعی ونه عددسازی ازبین نرود) قیمت مسکن نیزروندصعودی خواهدداشت وتکرارشبانه روزی اینکه قیمت مسکن کاهش خواهدیافت مثل کوبیدن آب درهونگ بی نتیجه خواهدبود!!!
طبق عرف هرچهارسال یکبار وبعدازیک دوره رکود قیمت مسکن افزایش چشمگیرمی یابد واکنون نیزدوره رکودچهارساله مسکن پایان یافته وشاهدافزایش محسوس قیمت هستیم
کاهش سودبانکی+افزایش نرخ ارز+اخذ مالیات بردرآمدفروش ملک+کاهش شدیدساخت وسازوعرضه مسکن+اتمام دوره رکودچهارساله مسکن+عدم جذابیت سرمایه گذاری دربورس=جهش غیرقابل اجتناب قیمت مسکن درسال ۱۳۹۶
مسکن برنج نیست که اسم احتکار روش بشه گذاشت . شاید یک نفر یه واحد مسکونی داشته باشه و نخواد که بفروشدش . اجاره هم نخواد که بده . می خواد خالی نگه داره بعضی وقت ها مهمون میاد از شهرستان یا خارج جا داشته باشن . احتکار چیه دیگه . مالیات هم نمیشه روش خیلی بیشتر از ملک پر گذاشت ، از لحاظ حقوقی مشکل داره . حالا طرف میره ۱۰۰ تن برنج می خره یا یه چیزی که تو بازار کم یابه تا وقتی که قحطی اومد بفروشدش ، این میشه احتکار. ملک رو کلا نمیشه احتکار کرد . اگه اینطوریه اونایی که ۳ تا ماشین دارن هم ماشین احتکار کردن . و صد تا چیز دیگه ! مگه میشه قیمت ملک با ارزش ، با قیمت خودروی بی ارزش برابری کنه ؟ میشه ؟!! تورم این چهار سال که ملک ثابت مونده رو یه جا تلافی می کنه .
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر