ته چین؛

دستور پخت استیک رولی با سس چیمی چوری

کد خبر: ۷۱۲۴۳۴
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۸ 14 July 2017
تعداد بازدید : 1304
مواد لازم:
(700گرم) استیک خالص قلوه‌گاه
نمک دریایی و فلفل به میزان لازم
یک فلفل دلمه تازه خورد شده
دو هویج خورد شده
چهار حبه سیر
یک چهارم پیمانه روغن زیتون
(2-3 قاشق غذاخوری) لیمو تازه
یک مشت جعفری و گشنیز تازه
بازدید 8858
استیک رولی قلوه‌گاه با سس چیمی چوری. سس چیمی چوری نوعی سس خام مخصوص گریل یا پخت غذا کرد که ریشه آن از کشور آرژانتین است .در این ویدیو طرز تهیه استیک قلوه‌گاه گوساله با این سس را فرا می‌گیرید
اشتراک گذاری