ته چین؛

دستور پخت ران مرغ راستی

کد خبر: ۷۳۷۰۸۶
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۶ 09 October 2017
تعداد بازدید : 1038

یک تا دو حبه سیر خورد شده
یک تا دو قاشق چای‌خوری سس فلفل تند یا به میزان دلخواه
یک و نیم قاشق غذا خوری شیره درخت افرا
دو قاشق غذاخوری سس سویا
دو قاشق غذا خوری مایونز
سه قاشق غذاخوری سرکه برنج
900 گرم ران مرغ بدون پوست و استخوان

بازدید 12631
گریل کردن راهی ساده و سالم برای پخت گوشت است چراکه چربی آن می سوزد و خوراکی کم چرب با مزه دلنشین بدست می‌آید. در این ویدیوی کوتاه دستور غذایی متفاوت و سریع برای مرینیت کردن و سپس گریل کردن ران مرغ را آموزش خواهید دید. ران مرغ از طریق سس سویا، مایونز، سیر، سرکه و... در عرض سی دقیقه مزه دار شده و سپس روی آتش آماده می شود.
اشتراک گذاری