بازدید 5944
۶

صنعت برق در خطر ورشکستگی

کد خبر: ۷۴۰۵۳۱
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۴ 22 October 2017
رئیس هیئت مدیره سندیکای برق گفت: دولت ۱۴ هزار میلیاد تومان به بخش خصوصی که حدود ۶۰ درصد برق حرارتی کشور را تولید می کند بدهکار است ولی ما نگران مطالبات خود نیستیم نگران ورشکسته شدن صنعت برق هسیتم که به دنبال آن سایر صنایع را هم ورشکست می کند.

به گزارش تسنیم، علی بخشی با اشاره به اینکه بخش خصوصی توان صادرات برق و مذاکره مستقیم با طرف خارجی را دارد و در مذاکره با سایر کشورها باید بخش خصوصی دیده شود، افزود: شبکه ها و مجوز صادرات برق در دست دولت است این در حالی است که سرمایه گذاران زیادی برای سرمایه گذاری در بخش خصوصی اعلام آمادگی کردند باید مورد توجه قرار بگیرند.

وی افزود: دولت حصار در مبادلات برق ایجاد کرده و اجازه ورود به بخش خصوصی نمی دهد در حالیکه مصوبه قانونی وجود دارد که بخش خصوصی در زمینه کاهش تلفات و تولید گازهای فلر می تواند فعال باشد.

رئیس هیئت مدیره سندیکای برق گفت: صادرات برق رشد چندانی در سال های اخیر نداشته به گونه ای که گاهی واردات برق بیشتر به صرفه است.

بخشی گفت: اختلاف پیک تابستان و زمستان در کشور ما حدود 20 هزار مگاوات است این در حالی است که در کشورهای همسایه شمالی پیک زمستانی وجود دارد و ما می توانیم 18 تا 20 هزار مگاوات برق صادر کنیم.

وی گفت: با رشد فعلی مصرف برق سالانه باید 5 هزار مگاوات نیروگاه جدید وارد مدار شود که سرمایه گذاری هنگفتی را لازم دارد.

رئیس هیئت مدیره سندیکای برق گفت: دولت 14 هزار میلیاد تومان به بخش خصوصی که حدود 60 درصد برق حرارتی کشور را تولید می کند بدهکار است ولی ما نگران مطالبات خود نیستیم نگران ورشکسته شدن صنعت برق هسیتم که به دنبال آن سایر صنایع را هم ورشکست می کند و به پایین می کشد.

وی تاکید کرد: وام گرفتن در شرایط فعلی یعنی عقب انداختن مشکلات و قطعا بدهی سنگینی بر روی دست دولت خواهد گذاشت.

بخشی تاکید کرد: به ازای فروش هر کیلو وات ساعت برق 40 تومان ضرر می کنیم که ادامه این روند موجب ورشکسته شدن صنعت برق خواهد شد و این صنعت نمی تواند برنامه های توسعه خود را شروع و یا طرح های نیمه تمام خود را تکمیل کند.

رئیس هیئت مدیره سندیکای برق گفت: قیمت تولید برق به ازای هر کیلو وات 110 تومان است در حالیکه متوسط قیمت فروش برق در حال حاضر 60 تومان است که از این بابت صنعت برق دچار مشکلات زیادی شده است.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۴
انتشار یافته: ۶
با سلام . وقتی بجای استفاده از لامپ های LEDبرای روشنای چراغهای خیابانی و جاده ها از لامپ های پر مصرف 2000 وات استفاده می کنند . معلوم است که با کسری بودجه مواجه خواهند شد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۶/۰۷/۳۰
اطلاعاتت درست نیست
همه چیز که از چین داره میاد....برق هم از چین وارد کنید..هم بی منت تره هم ارزون تر...اینهمه برق رو گرون کردین اخر میفرمائید ورشکستگی؟
دولت در اين زمينه چه پاسخي دارد؟
لطفا مشخص شود كه هزينه توليد برق چند درصدش مربوط به مصرف سوخت ميباشد و چند درصدش بخاطر استهلاك تاسيسات برق. در زمستان كه با مشكل تامين گاز مواجه هستيم و توليد برق 20 هزار مگاوات مازاد داريم با عدم توليد مازاد برق ميتوان با كاهش مصرف گاز، بخشي از زيان را جبران نمود و بخشي از توليد برق را نيز صادر شود
این که نگرانی نداره! گرونش کنین، ما مردم شریف ایران گرانی ها را با جان و دل خریداریم.
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی