ته چین؛

طرز تهیه خورش دنده گوساله با گل کلم

کد خبر: ۷۴۶۰۲۹
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۹ 10 November 2017
تعداد بازدید : 165

مواد لازم:
یک و نیم کیلوگرم گوشت دنده گوساله
نمک و فلفل به میزان دلخواه
یک قاشق چای‌خوری گرام ماسالا (نوعی ادویه)
کاین به میزان دلخواه
دو قاشق چای‌خوری روغن گیاهی
یک عدد پیاز خورد شده
یک قاشق چای‌خوری رب کاری قرمز یا به میزان دلخواه بیشتر از این
دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
چهار تا شش حبه سیر
یک پیمانه شیر نارگیل
دو پیمانه آب مرغ
دو عدد برگ بو
یک عدد بادیان ختایی
یک قاشق چای‌خوری سس ماهی یا به میزان دلخواه
یک عدد گل کلم
چهار پیازچه خورد شده
یک پیمانه برگ ریحان خورد شده

بازدید 9090
گوشت دنده یکی از لطیف‌ترین و محبوب‌ترین قسمت‌های گوشت گاو می‌باشد. در این ویدیو طرز تهیه یک نوع خورش از این بخش از گوشت همراه با کاری، گل کلم، و شیر نارگیل آشنا شوید.
اشتراک گذاری