ته‌چین؛

طرز تهیه دسر ژله‌ انبه

کد خبر: ۷۵۸۹۰۳
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۹ 26 December 2017
تعداد بازدید : 77

مواد لازم:
ژله:
یک و نیم پیمانه آب
یک پیمانه آب انبه
نصف پیمانه شیر
15 گرم پودر ژله بدون طعم
چهار قاشق غذاخوری شکر
یک پیمانه مروارید تاپیوکا یا نشاسته ساگو (می‌توانید از عطاری‌ها تهیه کنید)
یک پیمانه خامه ساده یا خامه چند منظوره
یک قوطی 300 میلی‌لیتری شیرعسلی

بازدید 6742
اگر نمی‌دانید برای دسرتان چه درست کنید حتما این ژله‌ انبه ساده را امتحان کنید. خوش طعم، ساده و مطمئن باشید کلی طرفدار پیدا خواهد کرد.
اشتراک گذاری