ته چین؛
ماهی تیلاپیای به علت مزه‌اش بسیار محبوب شده است. ما قبلاً دستور پختهایی از ماهی تیلاپیلا پخش کرده ایم. ولی اکنون دستور پخت متفاوتی با سالسای انبه را آموزش می دهیم که برای کسانی که دوست دارند غذای دریایی مصرف کنند، جلب خواهد بود.
کد خبر: ۷۶۰۷۰۸
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۴ 01 January 2018
 

 

 

مواد لازم:
یک سوم پیمانه روغن زیتون فوق بکر
یک قاشق چایخوری آبلیمو
یک قاشق چایخوری جعفری
یک حبه سیر خرد شده
یک قاشق چایخوری ریحان خشک شده
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
و نصف قاشق چایخوری نمک
دو تکه 180 گرمی فیله تیلاپیا
یک انبه بزرگ
نصف یک فلفل دلمه‌ای قرمز رنگ
دو قاشق چایخوری پیاز
يک قاشق چايخوري گشنيز تازه
یک فلفل هالوپینو
دو قاشق چایخوری آب لیمو ترش تازه
یک قاشق چایخوری آب لیمو شیرین تازه
نمک
فلفل

 

اشتراک گذاری
برچسب ها

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: