ته چین؛

دستور پخت گوشت دنده گوساله به سبک میسیسیپی

کد خبر: ۷۶۰۸۷۱
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۳ 02 January 2018
تعداد بازدید : 703

مواد لازم:

ترکیب چاشنی:
یک قاشق چای‌خوری نمک بدون ید
یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه تازه پودر شده
یک قاشق چای‌خوری پودر سیر
یک قاشق چای‌خوری پودر پیاز
یک قاشق چای‌خوری شوید خشک
نصف قاشق چای‌خوری رزماری خشک
نصف قاشق چای‌خوری آویشن خشک
دو قاشق غذاخوری پنیر پارمیزان ریز رنده شده

بقیه مواد:
نمک و فلفل سیاه تازه پودر شده به میزان دلخواه
1150 گرم گوشت بدون استخوان دنده
یک پیاز بزرگ خلالی شده
یک مشت قارچ خورد شده
یک قاشق غذاخوری آرد چند منظوره
دو سوم پیمانه آب مرغ
یک قاشق غذاخوری سس سویا
نصف قاشق چای‌خوری سس ووسترشر
شش عدد فلفل پپرونچینوی کامل یا یک سوم پیمانه فلفل پپرونچینوی خورد شده) می‌توانید از فلفل تند معمولی استفاده کنید
یک چهارم پیمانه کره بدون نمک

بازدید 8624
تفت‌آب‌پز کردن گوشت گوساله به روش پختی گفته می‌شود که در آن ابتدا گوشت تفت داده شده و سپس در ترکیبی از ادویه و آب گوشت پخته می‌شود. این روش از این جهت خوشمزه‌تر است که با روسوز کردن سطح گوشت طعم کاراملی شده آن به غذا اضافه می‌شود. زمانی این روش در اوج خود قرار دارد که از مواد چسبیده به کف ماهیتابه‌ای که گوشت را در آن روسوز کرده‌اید برای درست کردن سس گریوی استفاده کرده و از این سس برای آب‌پز کردن گوشت استفاده کنید. در این ویدیو می‌توانید با روش درست کردن گوشت دنده گوساله به سبک میسیسیپی آشنا شوید. در این سبک از ادویه‌های خاصی برای طعم‌دار کردن گوشت استفاده می‌شود که می‌تواند خوشمزگی آن را دوچندان کند.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط