ته چین؛

طرز تهیه گوشت گوساله به سبک مغولی

کد خبر: ۷۶۲۵۵۳
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۶ 08 January 2018
تعداد بازدید : 442
 
مواد لازم
گوشت راسته گوساله 450 گرم
سه و نیم قاشق غذا‌خوری سس سویا
یک قاشق غذاخوری سس هویسین
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
یک قاشق چای‌خوری سس چیلی شیرین
دو حبه سیر ریز خورد شده
زنجبیل خورد شده به اندازه یک شست
یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت که در یک قاشق غذاخوری آب حل شده است
یک سوم پیمانه استاک گوشت
یک قاشق چای‌خوری روغن کنجد
دو عدد پیازچه (یک سوم پیمانه) خورد شده
روغن برای سرخ کردن
بازدید 11719
گوشت راسته گوساله به روش های متفاوتی طبخ می‌شود. در این ویدیو گوشت راسته گوساله که به روش مغولی و در سسی مخصوص به خود طبخ و آماده می‌شود. این غذا یکی محبوبترین غذا‌ها در رستوران های چینی در سراسر دنیا محسوب می‌شود.
اشتراک گذاری