ته چین؛

طرز تهیه شله زرد

کد خبر: ۷۷۴۷۵۴
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۲ 17 February 2018
تعداد بازدید : 1739
بازدید 9441
شله زرد یک دسر سنتی ایرانی است که در بعضی اعیاد و عزاداری‌ها طبخ و توزیع می‌شود. شله‌زرد به خاطر وجود زعفران، زردرنگ و شیرین است و روی آن را دارچین و خلال بادام و خلال پسته می‌ریزند. شله‌زرد عموماً به یک طریق پخته می‌شود و به‌خصوص از آن در ماه رمضان برای صرف افطار استفاده می‌شود. از مواد تشکیل‌دهنده این دسر می‌توان به برنج، شکر، زعفران، گلاب، هل، مغز پسته یا بادام، دارچین و روغن یا کره اشاره کرد. طرز تهیه این دسر خوشمزه را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌‎گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها