ته چین؛

طرز تهیه سالاد میوه‌ای آمبروسیا

کد خبر: ۸۱۰۴۸۴
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۶ 23 June 2018
تعداد بازدید : 384

مواد لازم:
يک بسته 220 گرمی خامه هم زده
دو و نیم پیمانه نارگیل رنده شده
نصف پیمانه گردوی خرد شده
یک کنسرو 220 گرمی کمپوت میوه
يک کنسرو 220 گرمی کمپوت تکه‌های آناناس
یک کنسرو 300 گرمی کمپوت نارنگی
سه پیمانه مارشملو
یک کنسرو 280 گرمی آلبالو
یک قاشق چایخوری جوز هندی
یک قاشق چایخوری دارچین

 

بازدید 4718
سالاد آمبروسیا سالاد میوه‌ای است که در آن چند تغییر داده شده است. این سالاد عموماً همراه آناناس، آلبالو، نارنگی و تکه‌های مارشملو سرو می‌شود.سالاد آمبروسیا سالادی شیرین است که به عنوان دسر سرو می شود.
اشتراک گذاری