ته چین؛

دستور پخت گوشت قلقلی ترش و شیرین

کد خبر: ۸۲۶۹۰۹
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۰ 21 August 2018
تعداد بازدید : 656

مواد لازم:
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
یک عدد تخم مرغ
یک چهارم پیمانه آرد سوخاری
یک عدد پیاز
یک پیمانه شکر قهوه ای
سه قاشق غذاخوری آرد
یک و نصفی پیمانه آب
یک چهارم پیمانه سرکه سفید
سه قاشق غذاخوری سس سویا

 

بازدید 5019
طعم ترش و شیرین معمولا در غذاهای آسیایی استفاده می‌شود. در این ویدیو استفاده از این طعم با گوشت قلقلی طعمی متفاوت و خوشمزه را ایجاد می‌کند. ویدیوی این دستور پخت را با زیرنویس فارسی در تابناک فرا بگیرید.
اشتراک گذاری