ته چین؛

طرز تهیه قهوه فوری با هاریو وی60

کد خبر: ۸۴۱۴۹۸
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۰ 11 October 2018
تعداد بازدید : 1957

مواد لازم:
دم کنی هاریو وی60
فیلتر وی60
سه قاشق غذاخوری قهوه آسیاب شده(21 گرم)
آب جوش(95 درجه سانتیگراد)

 

بازدید 7360
۱
روش استفاده از هاریو وی60 برای دم کردن قهوه فوری شبیه به استفاده از وسیله کمکس است. شرکت سازنده آن ژاپنی است که ابتدا با ظروف شیشه ای در سال 1921 شروع کرد و در سال 1964 در اوج فعالیتهای صنعتی خود هاریو وی60 که یک قهوه دم کن متمایز بود را ارایه کرد. در قسمت مخروطی این دم کنی بجای سوراخهای کوچک یک سوراخ عریض دارد و این باعث می‌شود قسمت نسبتا کمی از آسیاب قهوه مورد استفاده قرار گیرد. ویدیوی این طرز تهیه را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
این یک روش معمول و قدیمی تهیه کافی در تایوان هست که به صدهای پیش بر میگرده.