كدخبر: ۱۵۱۰۵
تاريخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۳:۵۹
تعداد بازديد: ۵۲۰۲
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
رحيمي:چه اشكال دارد كردان دوست لاريجاني باشد؟
معاون امور مجلس رياست جمهوري درباره رابطه كردان و لاريجاني اظهار داشت: آقاي كردان بيش از لاريجاني با رئيس‌جمهور نزديك است و آقاي احمدي‌نژاد هم اصلا اهل باج دادن و معامله نيست.
معاون امور مجلس رياست جمهوري گفت: دولت براي وزير كشور شدن كردان هيچ هزينه‌اي نپرداخت، بلكه رئيس‌جمهور فرد مورد نظر خود را معرفي و مانند همه روساي جمهور از وزير پيشنهادي خود دفاع كرد.

به گزارش فارس، محمدرضا رحيمي معاون حقوقي و امور مجلس رياست‌جمهوري در حاشيه جلسه هيئت دولت در جمع خبرنگاران درباره حاشيه هاي راي اعتماد كردان در مجلس گفت: 169 نفر از نمايندگان مجلس به آقاي كردان راي دادند و كردان از مجلس راي اعتماد گرفته است.

وي افزود: مدرك آقاي كردان مدرك اصيل و درستي است و مخالفين تهمت زدند و در اين زمينه از سايت الف به مراجع قضايي شكايت شده و در محكمه ثابت خواهد شد كه مدرك آقاي كردان جعلي نيست و درست است و آقايان عمدا مي‌خواهند وزير كشور را كه از مجلس راي اعتماد گرفته تخريب ‌كنند.

رحيمي تصريح كرد: وزير كشور قرار است كشور را اداره كند؛ ما بايد اعتماد كنيم، ايشان با راي مجلس رسما وزير كشور است.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا فكر نمي كنيد دولت براي وزير كشور شدن كردان هزينه زيادي پرداخت، گفت: دولت هيچ هزينه‌اي نپرداخت بلكه رئيس‌جمهور فرد مورد نظر خود را معرفي كرد و مثل همه روساي جمهور از وزير پيشنهادي خود دفاع كرد.

معاون امور مجلس رياست جمهوري درباره رابطه كردان و لاريجاني اظهار داشت: آقاي كردان بيش از لاريجاني با رئيس‌جمهور نزديك است و آقاي احمدي‌نژاد هم اصلا اهل باج دادن و معامله نيست.

وي تاكيد كرد: رئيس‌جمهور فرد مورد نظر خود را انتخاب كرده و اين فرد دوست آقاي لاريجاني هم هست، اين چه اشكالي دارد؟
نظرات کاربران:
نام:
ايميل:
* نظر: