كدخبر: ۴۳۶۸۵
تاريخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۸۸ - ۱۱:۵۵
تعداد بازديد: ۱۰۰۴۵
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
يخبندان انتخاباتي
غلامرضا قميشي
مديرمسئول
 
كمتر از دو ماه به انتخابات ریاست جمهوری باقی است و تنها دو كاندیدای مهم برای رقابت‌های انتخاباتی، اعلام حضور نموده‌اند؛ مهدی كروبی و میرحسین موسوی و هنوز حتی از سوی احمدی‌نژاد نیز بیانی از جدی بودن حضورش منتشر نشده است.

در حالی كه انتظار می‌رفت با ورود به سال 88 و با توجه به در پیش بودن این انتخابات سرنوشت ساز و مهم، این روزها شاهد بحث و جدل‌ها و مناظرات مهم انتخاباتی باشیم، فضای سرد و بی روحی در كشور پدیدار شده كه بیشتر كارشناسان از آن اظهار نگرانی می‌كنند.

در آستانه برگزاری انتخاب بالاترین مقام اجرایی كشور، هنوز آثاری از برنامه‌های جدید كاندیداها و رقابت‌هایی كه انتظار آن می‌رفت، در شهرها و روستاها دیده نمی‌شود و تنها دو كاندیدای فعال، یعنی مهدی كروبی و میرحسین موسوی ـ كه كمترین اختلاف فكری را دارند ـ در شهرها به سخنرانی و ارایه برنامه‌های انتخاباتی خود مشغولند؛ بنابراین، بدیهی است كه این دو نمی‌توانند مواضع چالشی و هیجان برانگیزی با یكدیگر داشته باشند.

شاید مثال كشور آمریكا، موجب رنجش برخی شود، ولی باید پذیرفت و فراموش نكرد، یك سال رقابت‌های شفاف و علنی دو كاندیدا از یك حزب، چه ولوله‌ای در آن كشور برپا کرده بود و بلافاصله پس از گزینش درون حربی، چگونه كاندیداهای نهایی، در مناظرات متعدد و بی پرده به همه پرسش‌ها پاسخ دادند تا مردم بتوانند آگاهانه‌تر، كاندیدای خود را برگزینند و امروز كه بیش از پنج ماه از انتخاب نهایی اوباما می‌گذرد، همچنان هیجان این انتخاب، نه تنها در آن كشور كه در بسیاری از كشورهای دیگر اثراتش دیده می‌شود.

وجود فضای سكوت و بدون مناظره بی پرده و شفاف برای برگزاری انتخاباتی كه مردم را به آینده خود متعهد کرده و احساس تعلق خاطر به كشور را برای آنها تداعی کند، هرگز مناسب نیست؛ هرچند برخی فضای خاموش و بی هیجان انتخاباتی را بپسندند و منافعی را نیز در آن ببینند! ولی آیا سود كشور و آینده جمهوری اسلامی با این فضا پیوند مثبت دارد؟ قطعا خیر.

هنوز 55 روز به انتخابات باقی است، جدل‌های انتخاباتی و زیر سؤال بردن عملكردهای هر كاندیدا، نه تنها به نظام و كشور ضربه‌ای نمی‌زند كه علاوه بر آفرینش نشاط و آینده‌ساز بودن بزرگترین خدمت به كشور خواهد بود.

احزاب و تشكل‌هایی كه یك هفته مانده به هر انتخابات قارچ گونه از زمین بیرون می‌آیند و برای مردم تعیین تكلیف می‌كنند، اگر امروز نتوانند با بیان استلال‌های قوی كاندیدای خود را معرفی نموده و انتظاراتشان را از آن كاندیدا آشکارا بگویند و تعهدات خود را در صورت پیروزی بیان نمایند، آیا می‌توانند نام حزب و تشكل را بر خود نهند؟

كاندیداهایی كه نتوانند برنامه‌های دقیق و قابل نقدی را ارایه دهند و به پرسش‌های اساسی مردم پاسخگو بوده و احتمالا به امید فضاسازی‌های احساسی چند روز مانده به انتخابات دلخوش کرده‌اند، آیا توانایی برنامه‌ریزی قوی چهار ساله برای كشور را دارند؟

با گذشت سه دهه از انقلاب شكوهمندمان و قانون اساسی غنی كه در همه موارد حق انتخاب را مستقیم یا غیر مستقیم به مردم سپرده است، چرا باید باز منتظر باشیم تا چند روز مانده به انتخابات با تكلیف مسئولان عالی و تأكید بر اینكه مبادا دشمن از نیامدن مردم پای صندوق‌ها سوءاستفاده كند، از مردم بخواهیم كه وارد صحنه شوند؟

امروز تكلیف خواص بسیار بیشتر از مردم است و همه كسانی كه طرح‌هایی برای اداره كشور دارند، باید وارد صحنه شوند و به مردم ولی نعمتان این كشور صادقانه طرح‌های خود را مطرح نمایند و همه تلاششان را نه برای صبح روز رأی گیری و حضور تنها پای صندوق، بلكه برای انتخاب آگاهانه با برنامه و متعهدانه به كار گیرند.

فضای یخ‌زده کنونی باید شكسته شود، مردم انتظار حضور همه اندیشمندان و نخبگان در صحنه را دارند، یا به دفاع از كاندیدایی و یا برای كاندیداتوری؛ این تنها راه پیشرفت كشور و خدمت به انقلاب است.

نظرات بینندگان:
آقای اوباما و مک کین در آمریکا بیش از دو سال برای کسب ریاست جمهوری مبارزه کردند و تمام خصوصیات و گفتار آنها از نظر افکار عمومی رصد شد. اما متاسفانه در کشور عزیز ما در حالی که کمتر از دو ماه به رقابت ها مانده، کسی از مواضع کاندیداهای انتخابات اطلاعی ندارد.
اين مطلب نشان ميدهد روش كانديد شدن و زمان تبليغات در كشور ما مناسب نيست و يك ماه از از انتخابات كانديد شدن و پس از مراحل تاييد يك هفته فقط تبليغ !!! يعني چه؟؟؟ آيا مردم ميتوانند درست انتخاب كنند خصوصا" نسل جوان كه شناختي به كانديدا ها ندارند؟
بهتر است روش را اصلاح كرد و رسانه ملي تريبون مناسبي براي ارائه مطالب كانديدا ها باشد و زمان طولاني تري براي تبليغ و ... باشد.
ظاهرا به مذاق شما بیشتر از هر کس دیگری ناگوار آمده است. البته یک دلیل عمده این سردی این است که اکثریت مردم انتخاب خود را از حالا کرده اند. برای پی بردن به این انتخاب کافیست به استقبال های مردمی از رییس جمهور فعلی نگاهی بیندازیم.
مردم با هوش هستند دو روز هم کفایت میکند
وعده و وعید به مردم دادن و به آن عمل نکردن باعث سردی مردم شده. برای مردم دیگر مهم نیست که چه کسی می آید مهم این است که زندگی امن و آسایش و آرامش در مملکت باشد که متأسفانه آن هم هر روز کمرنگتر می شود.
اشتباه نکنید. آقای احمدی نژاد تبلیغات خود را در پوشش سفرهای استانی شروع کرده اند. در ضمن بنظر میرسد مواضع آقای احمدی نژاد ( 4 سال ریاست جمهوی ) , آقای مهندس موسوی ( 8 سال نخست وزیری) و آقای کروبی ( ریاست مجلس) برای همه روشن است .
این مشکلی است که در همه انتخابات اخیر بوده و فقط الان عمیقتر شده است. این جور مشکلات یک شبه به وجود نمی آیند. باید دید حکومتمردان چه رفتاری داشته اند که نتیجه اش این شده است. برای اهنمایی بد نیست به برخی اظهارات آقای ..... و خانم ....که بی پروا هر چه می خواهند را می گویند مراجعه کنید.
لیسانس جامعه شناسی از آلمان
سلام
از واقعيت فراري نيست.تا ساختار منظم حزبي(بخوانيد خرد جمعي) با همه الزامات مانند هوادار و كادر و نشريه و ... وجود نداشته باشد و سيستم اداره كشور كدخدامنشي و هيئتي باشد وضعيت بهمين صورت است.يك روزي خاتمي و يك روزمختومي يك روز احمدي نژاد و يك روز محمودي نژاد و همه هم ادعا و افتخار مي كنند كه حزبي نيستند و پس از انتخاب تازه به ياد تحليل شرايط فعلي و برنامه براي آينده مي افتند.
نان بعضي در همين سيستم شير تو شير است.
کشور ما وقتی شرایطش انتخاباتی میشه همه چیز بهم میریزه ! بهتر که هر سال فقط 1 بار انتخابات داریم و اونم در محدوده ی 1 ماه
دلیل سردی موج نگراني است که مردم از ترس دردسر برای آینده خود دارند.
برای مثال اگر من برای دفاع از آقای رضایی یا آقای کروبی یا میرحسین اقدام کنم مطمئنا از کار بیکار میشم.
مردم منتظرند ببينند شوراي محترم نگهبان براساس وظيفه شرعي وقانوني وملي و... خود چه كساني راتائيد مي كنند بعد تنور را داغ خواهند كرد.
به قول ملا نصرالدین یه سوزن به خودت بزن به جوالدوز به بقیه!
شما گفتید دولت ائتلافی تا 25 فروردین کاندیدا میده که نداد
دلیل این حرکات معلومه، همه از رقابت با احمدی نژاد واهمه دارند! کاملا هم منطقیه چون خداییش بعداز ریاست جمهوری اون کار برای بقیه مشکله! کی میتونه 500 شهرستان را خودش بره.
کی جرأت داره هدفمندکردن یارانه ها و... را پیگیری کنه؟ تفلکیا حق دارند نیایند توی صحنه....
آقاي تابناك قبول داريم كه فقط در شرايط رقابتي مي تواني بهتر اطلاع رساني كني و امروز انعكاس فعاليت هاي تنها اصلاح طلبان كه فعاليت مي كنند كار شما را دشوار مي كند ولي شما هم به سهم خود مي توانيد در ترغيب كانديداهاي اصولگرايان به حضور و گرم كردن فضاي رقابتي تاثير گذار باشيد. غ- ق
بهترین رئیس جمهور را داریم چه دلیلی دارد به دنبال کسان دیگر باشیم وقتی با این همه فداکاری دارد خدمت می کند و هر روز مورد تهمت و افترا و ناسزا قرار می گیرد و دم بر نمی اورد و خدمتش را انجام می دهد چرا کسانی را بیاوریم که از حالا از مردم طلب کار هستند و بیشتر به قدرت نظر دارند تا خدمت .
مشكل در ضعف قانون است.
بينيد مهلت تبليغات براي انتخابات رياست جمهوري طبق قانون بسيار كوتاه و در حد ده يا دوازده روز يا بشتر است. و هرگونه فعاليت تبليغاتي در خارج از اين دوره جرم محسوب مي شود. بنابراين بايد ابتدا فضاي زماني قانوني مناسب تري براي تبليغات انتخاباتي در نظر گرفت و فضا را آماده كرد آنگاه انتظار داشت كه شور و هيجان بوجود بيايد. وگرنه همين مي شود كه هست. برق موقع سخنراني مي رود. فلان دانشگاه مجوز سخنراني نمي دهد، فلان مجله اگر عكسي چاپ كند مشمول جرم مي شود و ..... البته همانطور كه گفتيد اين به صلاح بعضي است. عجيب انكه ان بعضي خود كانديدا هم هستند.....
تو خود حديث مفصل بخوان از اين مجمل
قطعا" هدف نوبسنده به چالش کشیدن اهل علم و قلم است ولی این سردی اگر چنین نتیجه گیری شود که کاندید از قبل تعیین شده است برای نظام مناسب نیست وبهتر است صدا وسیما فعال شود وگرنه این شائبه قوت میگیرد بخصوص حالا که دولت فعلی نیز به اندازه کافی سیاسی شده....
ریاست جمهوری بعدی ایران بعد از اینکه اولین روز ریاست جمهوری جدید آغازشد انتخاب شده است. آیا ریاست جمهوری که ازسوی شورای نگهبان باید برگزیده شود از سوی مراکز قدرت پشت پرده تایید شود - خود را خادم هزار و یک نفر جز ملت بداند آیا این انتخاب شده نیست و آیا حق انتخاب به ملت می دهند.
حاج محسن خودت باید آستین رو بالا بزنی و بیای تو میدون
رسانه هایی مانند تابناک نیز وظیفه دارندکه منفعلانه عمل نکرده، وارد صحنه شده و خود به سراغ کاندیداها و اطرافیان آنها رفته و نظرات آنها را جویا شده و به چالش بکشند، سابقه کارکرد آنها را بازخوانی کرده و به مردم ارائه دهتد.
رسانه ها و رقابت بین رسانه ها نیز امری مهم در یک انتخابات بانشاط است که آن نیز هنوز محقق نشده است. همه منتظر هستند تا آقای موسوی یک نطق انتخاباتی بکند و عین متن آن را بیاورند، واقعاً رسانه های ما خسته نباشند.
سفرهای انتخاباتی آقای احمدی نژاد که مدت زيادی است شروع شده،حدوداً چهار سالی میشود.سخنرانی های انتخاباتی نيز که به صورت حداکثری از ایشان شنیده می شود.تا حدی که بعضاً در کشورهای دیگر نیز ایشان سخنرانی انتخاباتی می کنند.
شعر هم که الا ماشاءالله.
اتفاقا خود شما با تحریم میرحسین و کروبی و سخنرانی هایشان در همین فضای سرد بی تاثیر نیستید.
البته عدم وجود شور و حال انتخاباتی دلایل دیگری دارد از جمله دلسردی از انتخابات سالم،سیاست های صدا و سیما و ... .
اگر شما واقعا دلتان براي سر شدن تنور انتخابات مي شوزد چرا صادقانه و بيطرفانه اخبار كانديداها را منتشر نمي كنيد تا لااقل همين انتشار اخبار موجب گرمي تنور انتخابات و يخبندان كاذب و خيالي شما بشود. الان ميرحسين موسوي در اهواز كولاك كرده است و همه شهر را به جنب و جوش انداخته است اما در سايت شما نه عكسي و نه كلامي از اين اخبار منتشر نشده است.
ورود بی طرفانه صدا و سیما مهم است . ظاهرا آقایان به دنبال این انتخابات سرد هستند.
مگر قرار نبود که همدیگر را زیر سوال نبرند و تخریب نکنند
كساني و گروههايي مي خواهند با روش حركت با چراغ خاموش مانند دور قبل به پيروز ي برسند . و راي حداقلي را ناخواسته تبليغ ميكند البته اين روش غلظ و در بلند مدت به ضرر انقلاب بزرگ اسلاميمان است
ورود بی طرفانه ی صدا و سیما هم نیازه ولی شور اشتیاق احزاب بیشتر مهمه. دور قبل خیلی باحال تر بود. هر چند روز یکی از کاندیده ها میومد شهر ما و من برای دیدن همشون رفتم تقریبا!! خوب اونجوری خیلی بهتر بود تا الآن که فقط دو نفر اون هم همفکر....
این سردی به خاطر بی عملی اصولگراها هست. آقای لاریجانی که روی یازدهم برنامه داره و آقای قالیباف و بقیه هم نظری رو اومدن ندارن. به قول شما خیلی سرد و بی روحه. همین...
حتما این فضا منتظر محسن رضاییه
بهش بگین بیاد
ولی مردونه تا ته خط بمونه
خواهشا آخراش بیانیه انصراف نده
شاید نگران شب شمارش آرا هستند مثل کروبی یا پناه بردن به خدای هاشمی رفسنجانی، یکی که به سود انقلاب اسلامی است را معرفی کنند و خلاص، شعور مردم رو به مسخره نگیرید
شما هم منعکس نکن، از شما سايت هاي عمله زور بیشتر از این هم انتظاری نیست ولی یک روز باید به همین مردم جواب دهید فرق شما با شعبان جعفری چیه .یک مشت عوام رو می خواهید پای صندوق ها به تصویر بکشین به دنیا بگین ما انتخابات! داریم مشکلتون چیه دیگه ؟چرا به شعور مردم توهین می کنید ؟ لذت می برید از این کار یا عادت کردین به فریب و دروغ گوئی ؟ آدمی که شرف نداشته باشه هر کاری می کنه مثل شماها.
همواره دور دوم همینگونه بوده است. چون ذائقه مردم ایران به این زودی ها عوض نمی شود. ضمن اینکه چون اصلی ترین کاندیدای پست ریاست جمهوری، مشغول خدمت و سفرهای استانی و رسیدگی به امور مملکتی است، طرف مقابل هم زمینه ای برای عرض اندام پیدا نمیکند. علت مهم این است که رئیس جمهور کنونی وام دار هیچ دسته و گروهی نیست بهمین علت فضای انتخابات سرد است.
مردم ما دقيقه نودي هستند .شاهد بوديم كه براي معاينه اتوموبيل در روزهاي آخر مهلت تعيين شده اقدام كردند. در رابطه با انتخابات هم روز آخر تصميم مي گيرند بنابراين نمي توان گفت مردم از همين حالا تصميم خودرا گرفته اند!
یک بار در جمع دوستانم که بحث می کردیم.... گفتم یک فرصت طلائی رو برای نهادینه کردن رقابت درون حزبی حداقل ما اصلاح طلب ها از دست دادیم.... پائیز سال گذشته فرصت خوبی برای آغاز یک حرکت و طرحی نو بود... می شد، همه گروه های اصلاح طلب هر کسی که در خودش این توان رو می بینه وارد گود شه....... و طی فرآیندی مثل کشور آمریکاکه از نظر حزبی دو قطبی هستش و شبیه جناح اصولگرا و اصلاح طلب هستش ...... مناظره کنن ... و با رای گیری و نظر سنجی کاندیدای نهائی انتخاب بشه و این خودش سنت حسنهای میشد برای دور های بعدی ...... ولی افسوس که نشد ... هر کسی ساز خودش رو زد و الان هم وضع اینطوری و به نفع آقای احمدی نژاد هستش ... چون اگر قشر متوسط و تحصیلکرده رای ندن .. ایشون با یک رای ثابت که دارن دوباره سکان رو به دست خواهند گرفت...
متاسفانه اختیارات رییس جمهور در کشور ما بقدری کم است که مردم او را در تعیین سیاستهای کلی چندان دخیل نمیدانند.نمونه بارز ان عدم توفیق اقای خاتمی در پیشبرد اهداف اصلاح طلبانه خود بود.باید بپذیریم که اختیارات قانونی رییس جمهور در ایران از رییس جمهور امریکا خیلی کمتر است.ثانیا قدرت ساختارهای حذبی در ایران و امریکا قابل مقایسه نیست.
بايد مثل زمان جنگ آقاي رضائي بياييد و مملكت را سامان دهد.
مردم فهمیدند که همیشه به بازی گرفته شدهاند زیرا به کاندیداهای واقعی یشان نمی توانند رای رهند(چون باید از فیلتر شورای نگهبان رد شوند)و اکثر کاندیداها برنامه هایشان قبل و بعد از انتخاب شدنشان یکی نیست و فقط مردم را گول می زنند چون هیچگاه مردم نم توانند آنها را باز خواست قرار دهند.
لطفا به آن کسانی که محبوبییت آقای رییس جمهور را از استقبال ایشان در شهرستانها می دانند بگویید که آیا استقبال از عمو پور رنگ و امیر محمد را دیده اید؟
تابناک نظر ما ............را چاپ کن
واقعیت این است که رئیس کنونی دولت و تیم همراهش 4 سال است که به شدت به تبلیغ خود و نفی دیگران مشغول است. امروز آقای جوانفکر مشاور رئیس دولت در دانشگاه تبریز و تربیت معلم به روایت خدمت می پردازند.
پيشنهاد ميكنم يك قسمت انتخابات درست كنيد (مانند گفتگو ، تلخند و ...)‌و تمامي سخنرانيهاي كانديداهارا در آن قرار دهيد
وقتي خودتان دو روز است سفر پر شور ميرحسين به ايلام و خوزستان را(كه الان در جريان است)بازتاب درخور نميدين نبايد اينطور قضاوت كنين
دليل آن كاملا مشخص است... صدا و سيما تا كانديداي اصولگرايان تعيين نشود با چراغ خاموش حركت ميكند تا مبادا آبي به آسياب اصلاح طلبان نريزد... اگر اخباري هم پخش ميكند در حد جنگ و جدال و اختلافات اصلاح طلبان است. در صورتيكه ميتواند با فشار بر اصولگرايان آنها را مجبور به تسريع در تعيين نامزد كند.
لطفا نویسنده محترم سری به مساجد بزنند ، خواهند دید همانند دوره قبل چگونه و با چه حجمی تبلیغات انتخاباتی
کلید خورده است.
آیا آرزوی رفتاری به روز و فارق از صف بندی های جانبدارانه در جهت منافع ملی از صدا و سیما خوش خیالی است؟
شما به سهم خود شروع کنید
شما خودتان به عنوان رسانه وظایفی دارید. چندبار با کاندیداها مصاحبه کرده اید؟ چند بار تقاضای مناظره داده اید؟ چقدر صادقانه اخبار انتخابات را منتشر می کنید؟ مگر آقای میرحسین موسوی کاندیدا نیستند؟ چرا خبر حضور ایشان در خوزستان و سخنرانی جنجالی ایشان در دانشگاه و ... را منتشر نکردید؟ اصلاً آیا این خبر به گوش شما خورده است! شاید هم گمان می کنید افاضات آقای وزیر علوم «وزير علوم: فرار مغزها نداريم» مهم تر است؟! فاعتبروا یا اولی الابصار...
رقابتهای انتخاباتی در امریکا یک سال طول میکشد ، و در ایران روز آخر هر کسی هول هولکی ، چند شعار میدهد ، و مردم هم مجبورند به چهره و شخصیت یک نفر رای بدهند و نه به برنامه هایش ...
تمام مطالب بالا را خواندم ، هیچکس به مسئله حرکت دقیق و برنامه ریزی شده سیما اشاره نکرده. توافق رئیس سیما و رئیس دولت نهم کاملا نمایان است . هرچه سکوت باشد قدرت انتخاب مردم پایین تر آمده و به دلیل عدم عدالت تصویری و صوتی ، فقط رئیس دولت نهم را نشان میدهند....و بعد هم در ستاد انتخابات ...
شرایط فعلی بهترین وضعیت ممکن برای انحصار طلبان است.خوشبحالشون
تابناک جوسازی نکند به کوری چشم دشمانان همه در انتخابات شرکت می کنند. شما که سهم متان نرسیده زیاد نگران نباشید چرا که طلحه و زبیر بدبخت هم به نوایی نرسیدند تا آن که با حکمت امام علی(ع) درافتادند.
باباجان کسی برنامه نداره که ارایه بده. اگه برنامه ای وجود داشت وضعمون این بود
خوشحالم که شما هم فهمیدید که وقتی یک رئیس جمهور محبوب و مردمی داریم که همه احزاب دارند بهش فحش میدند اتوماتیک فضای رقابت سرد میشود چون ایشون بهترین انتخابند!
ما تعجب نمیکنیم که شما سیاسیون به احمدی نژاد فحش میدین یا نظرات حاوی فحش چاپ میکنید! چون همه اینها نتیجه عکس میده و توده های مردم رو مطمئنتر میکنه که باید به رئیس جمهوری رای بدن که هر 2 جناح مخالفش هستند.
ما امیدواریم اصولگرایان ازشون حمایت نکنند چون اگه اجماع روی ایشون بشه رایشون خیلی شکسته میشه
به نظر من مگه آخر زمان بشه ما یه مناظره و نقد عملکرد مسئولین نظام رو ببینیم.فعلا که باید فقط ازشون بتعریفی تا خودی باشی
از تابناكيان در شگفتم كه اين همه شوري كه بواسطه حضور مير حسين ايجاد شده و خودتان هم خوب ميدانيد اما براي قالب كردن اقاي .....ميگيد خيلي سرده
گویا فقط اتخابات در تغییر وقت امتحانات دانش آموزان تاثیر دارد . همین !
واقعا مثال خوبی زدید. در آمریکا، در یک سال پایانی دولت قبلی، اصلا بوش فراموش شده بود و همه در هیجان انتخاب رئیس جمهور بعدی بودند.
مناظره های تلویزیونی ، آن هم در برابر چشم همه مردمان کره زمین (و نه فقط آمریکا)، یکی از شاخصه های اصلی بود.
ولی یک مسئله را در نظر داشته باشید. در کشور آمریکا که اشاره کردید، رئیس جمهور ، قدرت اول کشور است و طبیعی است که مردم در هیجان خواهند بود. ولی در کشور ما، رئیس جمهور شخص دوم است. و تنها یک مجری است. بنابراین فرقی ندارد که دو ماه مانده به انتخابات باشد و یا یک هفته.
آقا اينقد با گفتن اينکه مردم باهوشند و 2 روز هم کفايت ميکنه هندونه زير بغل مردم نذارين، واقعيت اينه مردم نشون دادن راحت توسط موج اينورواونور ميرن والله چطور ميشه وقتي کسي رو نميشناسي و برنامه اي نداره بري و بهش راي بدي؟
هر وقت ميخواي يه چيزي رو خراب کني و ازش سو استفاده کني، هي بيخودي ازش تعريف و تمجيد کن
چندان هم يخ زده نيست دولت سفرهاي استاني داغي دارد،از اصفهان به كرمان و٠٠٠ واين يكي دوماه را تخت گاز گرفته، وخوب به ياد دارم به آقاي هاشمي رفسنجاني گير ميدادند كه ٠٠٠حتي نماز جمعه نخواند چون تبليغ انتخاباتي تلقي ميشود واين است عدالت محوري وعدم هزينه كردن از بيت المال براي تبليغ وخدا را شكر شبكه هاي سيما هم چقدر رعايت ميكنند!١؟
تبليغات اقاي احمدي نژاد شروع شده ولي با چراغ خاموش .ديشب(28فروردين) در اخبار سراسري شبكه يك ساعت 21مجري خبر(اقاي حيدري) روي تصاوير حضور اقاي احمدي نژاد به كرمان اطلاع رساني !!!؟ نمودند كه :رئيس جمهور به علت شدت ازدحام استقبال كنندگان مسيري 10 دقيقه اي فرودگاه تا محل سخنراني را در عرض سه ساعت طي نمودند.(نقل به مضمون). بازم هم بگويد تنور انتخابات سرد است!
مقایسه آمریکا با ایران مقایسه درستی نیست ماکجا آنها کجا اونا کجانظارت استصوابی دارند یه ...... برای ناامید کردن 70 میلیون کافیه ببینید صدا و سیما چه میکند این هم هیاهیوی سفرهای استانی جز تبلیغ انتخاباتی مگر چیز دیگری هم هست واقعا بیعدالتی درکشور فراگیر شده
دوستان مثل اينكه يادتان رفته كه آقاي اكبر اعلمي هم اعلام كانديداتوري كرده است ولي چرا شما هنوز موسوي و كروبي را ( والبته به اضافه آقاي احمد ي نژاد) را اصرار داريد كه تنها كانديدا ها به مردم معرفي نمائيد؟؟؟!!!!!
حضور مردم ما در انتخابات بسته به سیگنال های مثبت و منفی است یعنی موج ایجاد باید تا برتر بینی . حضور خاتمی می توانست سونامی انتخابات باشد .حال که اینگونه شد با توجه به شرایط و احوال موسوی نیز می تواند این موج را ایجاد کند ارایه گزارش دیوان محاسبات از 54 درصد انحراف دولت احمدی نزاد در بودجه سال 76 تصمیمات حسینقلی خانی رییس دولت از حراج صندوق ذخیره ارزی گرفته تا توزیع 300 هزار تن سیب زمینی در بین مردم از توزیع ثروت ایران در بین کشورهای فقیر مانند ونزویلا گرفته تا پر باج مستمر دادن به روسیه به بهانه تحقق انرزی هسته ای . آیا این مشت نمونه خروار ضعف های جبران ناپذیر دولت نمی تواند در روزهای آخر توسط کاندیداهای اصلاح طلب موج ایجاد نمایید عدم اعلام کاندیدا دولت ایتلافی و عدم اعلام کاندیداتوری امثال محسن رضایی قالی باف و پور محمدی نگرانی از جو سازی خود خواهان در جبهه احمدی نزاد است
شاید دلایل آن یکی کنار کشیدن آقای خاتمی و دیگری معرفی نشدن کاندیدای دیگری غیر از احمدی نزاد در اردوگاه اصولگرایان است.
با این اوضاع وضعیت انتخابات ریاست جمهوری به یک امر فرمایشی در سالهای نچندان دور تبدیل می شود. و شاید دلیل کمر بستن خاتمی به اعلان حضور خود یا یه نیروی موثر درک صحیح از وضع موجود و آینده نظام است. دلسوزان راستی باید بیایند در صحنه و نگذارند این بساط در حال پهن شدن، مشروعیت و در نهایت موجودیت نظام را از بین ببرید. دست از محافظه کاری بردارید
اقايان عمدا چند روز مانده به انتخابات از مردم دعوت ميكنند تا در انتخابات شركت كننذ تا ديگر مردم فرصت فكر كردن در مورد كانديداها را نداشته باشند و الا چرا از چند ماه قبل مانده از مردم دعوت نميكنند تا موجي ايجاد بشه اين هم تكنيك خوبي است مردم هم دم انتخابات چون فرصتي براي بررسي كانديداها ندارند طبيعي است كه راحترين گزينه براي انها اقاي احمدي نژاد است.
بعضی از دوستان هنوز در طلحه و زبیر گیر کردند و دولتهای الان را با حکومتهای آن موقع مقایسه می کنند حق هم دارند وقتی فضا بسته است و کارمان فقط نقد دیگران هست (مراجعه شود به هر بخش خبری که دلتان می خواهد)فکر می کنیم همه جای دنیا بد است و خدا را شکر می کنیم که در بهشت روی زمین زندگی می کنیم سیب زمینی مجانی هم که هست دیگر چه می خواهیم.
محض اطلاع آن دوستی که استقبال مردم از رییس جمهور فعلی را علت این یخبدان میداند و میخواهد اشاره کند که مردم اقبالی به کاندیدهای جدید ندارند:
بنده در سال 76 و 80 به آقای خاتمی و در سال 84 به آقای هاشمی رای دادم.
در سفر اقای احمدی نژاد به شهرمان هم جزو کسانی بودم که به استقبال میروند! وقتی دولت توان حل مشکل را ندارد یا گمان میکند باید به مشکل یکی یک مردم جدا گانه رسیدگی کند طبعا من هم چاره ای نداشتم جر اینکه نامه به دست به استقبال از ایشان بروم.مطمئنا در این دوره هم به ایشان رای نخواهم داد.
در تائید سخن درست کاربری که گفته هندوانه زیر بغل مردم نگذارید، باید بگویم، در کشوری که به خاطر توزیع سیب زمینی، ترس آن می رود که مردم به فلان کس رای بدهند، و یا مردمی که تحت تاثیر تبلیغات شدید صداوسیما در هفته قبل از برگزاری انتخابات، رای می دهند، زیاد هم جالب نیست که مرتبا بگوییم مردم باهوش هستند.
خلاقیت در سخنان دو کاندید پا به عرضه گذاشته نیست و می خواهند مانند شخصی که به اداره می رود و روز را به شب می رساند مملکت را بچرخانند . مملکت نیاز به خلاقیت . پیش بیینی برنامه در چشم انداز دارد که در کاندیدا نیست
سلام بربرادربزرگوارقميشي وسايت بسيارجالب و وزين تابناك ازمقاله تحليلي خوب شما،لذت برده واستفاده كردم وبرايم جاي تعجب وشعف فراون است كه اين همه خواننده داريد كه اخبارومقالات شما راپيگيري مي كنند آرزوي سعادت وموفقيت براي شما عزيزان دارم
پسندم آنچه را جانان پسندد .صدا و سیما ودولت فعلی این را می پسندند تا توفیق برای خودسان بیشتر باشد.
تا زمانی که افرادی که اهل منسب ها نیستند به واسطه ملاحظات فامیلی و جناحی سر کارها قرار می گیرند سازو کار موجود در کشور بیمار است و هر روز نتایج غیر سالمی از آن بروز می کند یکی از نتایج حاصل بی رغبتی و دلسردی مردم خواهد بود امیدهایی که به شعارهای مردمی و عوامانه آقای احمدی نژاد بعد از هشت سال شعار های دهن پرکن و توخالی آقای خاتمی و بعد از 8 سال سازندگی به نفع قشری خاص در زمان آقای هاشمی تولید شد و به یاس انجامید حالا انتظار دارید چه شود البته حق هم دارید چون در شرایط طبیعی باید طی یکی دو سال اوضاع بگونه ای می شد که تغییر در شرایط انتخابات را اجتناب ناپذیر کند
بنام الله
سلام جناب مهندس قميشي بين شفاف بودن در قبل از انتخابات و بعد از ان خيلي فرق است.
ميداني كه انچه در امريكا رخ مي‌دهد مثل بدل‌كاري تو فيلم‌هاي سينمايي است. لذا سيرك‌بازي و معركه‌گيري امريكايي محلي در ايران ندارد. تمام متن و پاسخ‌ها را خواندم فكر نمي‌كنم نظر شما اين بود كه واقع شد.
حميد
خوب است دوستان برای درک و شعور مردم یادداشت انتخابات اخلاقی رو بخونند مردم ما نیاز به جنجال ندارند و با عقل انتخاب میکنند
مردم مي دونند مي خوان به كي راي بدهند فرق خدمتگزاري رو با قدرت و شهرت مي دونن لزومي نداره پيگير جنجالهاي بيخودي بشن
جناب مدير مسئول اعلمي رو مثل اينكه يادتون رفته ، نه ؟؟
نظرات کاربران:
نام:
ايميل:
* نظر: