كدخبر: ۵۶۴۶۹
تاريخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۸۸ - ۱۱:۵۱
تعداد بازديد: ۱۳۴۲۳
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
درگيري ماموران اطلاعات با اشرار در اروميه
بنابر اطلاعات غيررسمي در اين درگيري يك نفر از اشرار به هلاكت رسيده و چند نفر از نيروهاي پليس و اشرار در اين درگيري مجروح شدند.
يك منبع آگاه گفت: به دنبال اطلاع ماموران اطلاعات از حضور اشرار در اروميه شامگاه ديروز يك خانه تيمي شناسايي و درگيري با اشرار هفت ساعت طول كشيد.

اين منبع آگاه امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در اروميه اظهار داشت: اين خانه تيمي در حاشيه شهرك وليعصر اروميه واقع است كه در درگيري شامگاه ديروز راه ورودي اين شهرك از ساعت 17 عصر تا ساعت 24 شب گذشته مسدود شد.

بنابر اطلاعات غيررسمي در اين درگيري يك نفر از اشرار به هلاكت رسيده و چند نفر از نيروهاي پليس و اشرار در اين درگيري مجروح شدند.

مسئول مركز اطلاع‌رساني فرماندهي نيروي انتظامي آذربايجان غربي در گفتگو با خبرنگار فارس در اروميه با تاييد شناسايي خانه تيمي بيان داشت: شناسايي و دستگيري اعضاي گروهك‌ها به وسيله نيروهاي اطلاعات صورت گرفته و نيروي انتظامي در مرحله نهايي وارد عمل شد از اين رو اطلاعات تكميلي در اختيار نيروي انتظامي نيست.
نظرات کاربران:
نام:
ايميل:
* نظر: