كدخبر: ۶۸۳۸۳
تاريخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۸۸ - ۱۹:۰۰
تعداد بازديد: ۲۴۳۴۶
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
بن لادن از زبان همسرش
همسر و فرزند چهارم «اسامه بن لادن» مرد شماره یک القاعده، در يك کتاب از زوایای پنهان زندگی خانوادگی خود و رهبر القاعده گفته است.

به گزارش ایبنا به نقل از «تایمز آو فلوریدا» روزنامه نیویورک پست بخشي از مطالب این کتاب را که توسط «نجمه» همسر اول بن لادن و عمر پسر چهارم او نوشته شده منتشر کرده است.

این کتاب «رشد بن لادن» نام دارد و در آن بخش‌هایی از زندگی او از زبان همسر و فرزندش بیان شده است. این دو بیان کرده‌اند که چگونه بن لادن تصمیم گرفت خانواده‌اش را كه شامل 4 زن و 14 فرزند مي‌شد، در یک اردوگاه در خارطوم  بگذارد.

همسر و فرزند بن‌لادن نوشته‌اند که او چگونه به بیابان رفت و بعد از پیدا کردن یک مکان مناسب آنها را در آنجا مخفی کرد. بن لادن هنگام مخفی کردن خانواده‌اش به پسر بزرگ‌ترش گفته بود : تو باید شجاع باشی و از روباه و مار هم نترسی. آزمایش‌های سختی پیش رو داریم.

در این کتاب آمده است: هر کدام از کودکان از جمله کودکان یک و دو ساله او در یک گودال قرار گرفتند. هیچ آب و غذایی وجود نداشت. همینکه شب شد، یکی از کودکان در تاریکی گفت : من سردم است و بن لادن به او جواب داد خودت را با خاک یا علف بپوشان. می‌توانی خودت را با وسایل طبیعی گرم نگه داری.

همسر بن لادن كه اكنون همراه فرزند چهارمش جدا از بن‌لادن و در مکانی نامعلوم در خاورمیانه زندگی می‌کند، درباره نحوه زندگی‌اش می‌گوید: این جا دنیایی است که زنان اجازه خروج از خانه را ندارند و دختران 12 ساله با جنگجویان 30 ساله القاعده ازدواج می‌کنند و از حیوانات بومی و سگ‌ها برای تمرین جنگ استفاده می‌شود...»

با همه این‌ها همسر بن لادن در کتاب خود از او دفاع یا انتقادي نکرده و تنها به ذكر اتفاقاتي كه بر آنها رفته پرداخته است.
نظرات بینندگان:
این حیوانات بومی شامل الاغ هم می شود
اسما بن لادن یک تندرو مذهبی‌ احمقیست که سالها برای سازمان سیا در جنگ علیه قوای روسیه شوروی در افغانستان میجنگید. زمانیکه ورق بر گشت سیا اساما و بسیاری چون او‌ را در تشکیل ال قاعده تشویق و سازماندهی کرد، از او‌ در چشم دنیا غولی ساخت یازده سپتامبر را به نمایش گذارد و حملات مختلفی‌ را در خارج از آمریکا به نام قصاص از کشتار یازده سپتامبر آغاز کرد تا بتواند بر شیر‌های نفت پیش از آنکه چین و روس‌ها دست یابند، مسلط شود. حال نیز در عراق، کویت، بحرین، عربستان سعودی(اگر در خاطر داشه باشید از عربستان بیرونشان کرده بودند)، آذربایجان و سایر کشور‌های هم جوار ایران پایگاه دارد. خواهید دید، آمریکا تا پنجاه سال دگر در عراق خواهد ماند ولی‌ بصورت ساکت و دور از نظر. در ده ۸۰ آمریکا پایگهای خود را در آلمان بست (از۱۵۰ پایگاه فقط ۴۰ باقیست) تا بتواند از آن نیرو در خاور میانه استفاده کند. اسامای بد بخت متعصب مذهبی‌ نیز با وجود ثروت بسیار در غارها زندگی‌ می‌کند و از نظر سیا پنهان نیست.
آنچه مهم است دریوزگی برخی است.متاسفانه از بدو اسلام برخی از مسلمین به بهایی اندک خود را می فروشند و یا با نقصان قوه تحلیل خود همیشه آلت دست دیگران می مانند. بد نیست اشاره ای به کتاب موج سوم داشته باشیم : هرکس استراتژی برای زندگی خود نداشته باشد همیشه در محدوده استراتژی دیگران قرار می گیرد.
با اين مطلب كه ايالات متحده سياستهاي كثيفي را در دنيا و علي الخصوص منطقه خاورميانه دنبال مي كند بطور قطع موافقم. خدايش پايمال كند.
این کسی که با این وضع فجیع و به شیوه قرون وسطا زندگی می کند چطور است حدود 10 سال نیروهای نظامی و امنیتی و جاسوسی چند ابر قدرت را توانسته بازی بدهد؟
به نظر من اسامه بن لادن يك قهرمان تمام عيار است واز چگوارا عظيم تر است
با نظر دومی کاملاً موافقم
ه نظر من این جور کتابها فقط در راستای ایجاد اقبال در بین مسلمانان نسبت به القاعده است. یعنی انحراف از اسلام ناب
یکی دو سال پیش بی بی سی با یکی از پسرهای اسامه که تحصیل کرده و به زبان انگلیسی تسلط داشت در مورد اسامه صحبت میکرد. این پسر حدوداً 25 ساله ساکن عربستان است و نامزد دارد. صحبت از بیابون و این حرفا نبود. آنها شناخت دقیقی از اسامه نداشتند.
تا افرادی خیالباف مانند نویسنده دوم وجود دارد پاشنه در زندگیت به همین ترتیب میچرخد و در اوهام و خیالات زندگی میکنی و همه,,, میشوند.
نظرات کاربران:
نام:
ايميل:
* نظر: