كدخبر: ۷۳۴۲۷
تاريخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۸۸ - ۱۳:۳۶
تعداد بازديد: ۷۰۲۹
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
زلزله بندرعباس را دوباره لرزاند
زلزله اي خفيف، ظهر سه شنبه شهر بندرعباس مرکز استان هرمزگان را دو باره لرزاند.
   
به گزارش ايرنا، سرپرست ستاد حوادث غير مترقبه استان هرمزگان با تاييد اين خبر گفت: با تماسي که با مرکز لرزه نگاري دانشگاه تهران داشتيم بدليل ثبت نشدن زمين لرزه علاوه بر مشخصات زمين لرزه، مرکز آن نيز در استان هم مشخص نشده است.

"احمد غيبي" افزود: کارشناسان موسسه ژئوفيزيک دانشگاه تهران معتقدند علت ثبت نشدن زمين لرزه منطقه اي بودن لرزه بوده است.

وي با اشاره به اينکه در تماس با تمام شهرستان‌هاي استان هيچگونه خسارت و تخريبي صورت نگرفته است، اظهار داشت: با توجه به قدرت پايين لرزش و عدم هرگونه خسارتي، احتمال دارد که قدرت اين زمين لرزه بين 2تا 2/5ريشتر بوده باشد.

براساس اين گزارش؛ وقوع اين زمين لرزه به‌دنبال زمين لرزه چهار و 9 دهم ريشتري روز چهارشنبه سيزدهم آبانماه که باعث خسارت مالي هنگفتي به ساختماهاي قديمي و نوساز شهر بندرعباس شد، نگراني هايي در بين مردم بوجود آورده است .
نظرات بینندگان:
با سلام/ عدد زلرله 13 آبان را اشتباه نوشته ايد بجاي 9/4 عدد4/9 را نوشته ايد لذا خواهشمند است در خبر رساني دقت لازم را بفرمائيد
ساعت وقوع؟؟؟ شدت؟؟؟ شما خبر رسانيد يا بنگاه خبرپراكني؟ اين چه جور اطلاع رسانيست؟ ميخواهيد قدرت تخيل خوانندگان رو محك بزنيد؟
با سلام
این زمین لرزه حدود ساعت 12:50 اتفاق افتاد. حس خود من این بود که در بندرعباس حدود3.5 تا 4 ریشتر میتونست باشه و اینکه مرکز زلزله کجاست طبعا نامشخص
ولی وقتی به سایت مرکز لرزه نگاری کشور مراجعه کردم ثبت و رکوردی از این لرزه را ندیدم. با این مسایل ذهن مردم به طبیعی نبودن لرزشها بیشتر متمرکز میشه
من ساعت 14:35 از این سایت بازدید کردم
http://irsc.ut.ac.ir/currentearthq.php?lang=fa
با سپاس
آقاي محترم شما رياضي را ازسمت راست منويسيد
در اینترنت با کلید واژه HAARP جستجو کنید انشااله این نباشد!!!!
زلزله های مشخص و در زمانهای مشخص.به تنها چیزی که شباهت ندارد زلزله است.در یک لحظه - نهایتا" 4 ثانیه.خوشبختانه من که نمیترسم.
زلزله های مشخص و در زمانهای مشخص.به تنها چیزی که شباهت ندارد زلزله است.در یک لحظه - نهایتا" 4 ثانیه.خوشبختانه من که نمیترسم.
نكند پايگاههاي زلزله نگاري هم تعطيل شده اند. يادمان باشد كه اين پايگاه ها بطور اتوماتيك حتي در عدم حضور انسان هم اقدام به ثبت وقايع مينمايند.
با سلام من موندم زلزله میاد همه می ترسد و مقامات هم تایید می کنند ولی در هیچ سایت لرزه نگاری در شکور این زلزله گزارش نمیشه ولی زلزله یک ریشتری در اصفهان را گزارش می کنند. خیلی جالبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظرات کاربران:
نام:
ايميل:
* نظر: