صفحات مورد اشاره روزنامه کیهان
صفحات مورد اشاره روزنامه کیهان
برادر حسین! واقعاً در عجبیم از این همه کشف و ثبت به دست مبارک جنابعالی کاشف به عمل امده است.
فونتهاي مورد استفاده از آخرين فونتهاي word ميباشد. لذا جعلي بودن نامه واضح و غير قابل دفاع مي باشد.
سند بسيار جالبي بود. فكر نمي كردم روزنامه كيهان بدون سند مطلبي را يادداشت نمايد.از سرعت عمل در اطلاع رساني هم متشكرم .
من زمانی در دفتر سیاسی سپاه مشغول بکار بودم. در آن زمان دفتر سیاسی سپاه به عللی تعطیل شده و در حال بازسازی بود. مسئول دفتر سیاسی آقای عراقی بود که هم زمان قائم مقام شهید محلاتی هم بود. بعد از شهادت ایشان، آقای عراقی بدون حکم امام سال ها سرپرست نمایندگی امام در سپاه بود. جانشین ایشان در دفتر سیاسی هم آقای صفار هرندی بود. در این دوره آقایان باقی، ظریفیان، شریعتمداری، محسن رشید، عباس سلیمی نمین و ... در دفتر سیاسی عضویت داشتند. فکر می کنم که بهتر است نظرات این افراد هم در این مورد پرسیده شود. با تشکر
به نظر این حقیر برادر شریعتمداری در راستای ایجاد نوعی نوآوری و شکوفایی !!! چنین اقدامی را انجام داده اند.
چرا جوابیه را چاپ نکردید. این رسم خبررسانی نیست
باسلام.از خوانندگان محترم مي خواهم كه خط هفتم از نامه مورد اشاره كيهان و همين طور تاريخ نامه كه مربوط مي شود به سال 1367 مورد توجه قرار بدهند و با سال شهادت شهيد محلاتي يعني 1364 مقايسه كنند.دراين صورت مشخص خواهد شد كه حق با چه كسي است.
چند نكته:
می گویند گردشگری وارد شهری می شود و آن را بسیلر زیبا می یابند . از راهنمای خود که از اهالی آن شهر بوده می پرسند : شما در این شهر آثار باستانی ندارید؟ راهنما جواب می دهند: چرا در حال ساخت یک اثر باستانی هستیم که انشاالله 6 ماه دیگر آماده می شود.