کد خبر: ۱۳۸۷۵۶
تاریخ: ۰۷ دی ۱۳۸۹ - ۰۷:۵۱
'علي صارمي' عضوگروهك تروريستي منافقين و و 'علي اكبر سيادت'عامل سرويس جاسوسي رژيم صهيونيستي ، سحرگاه امروز(سه شنبه) در زندان اوين به اتهام محاربه به دار مجازات آويخته شدند.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني دادستاني تهران ، اتهامات علي صارمي عضو گروهك منافقين محاربه و فعاليت تبليغي عليه نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران بود.
حسب محتويات پرونده نامبرده در دي ماه سال 1361دستگير و به جرم ارتباط و فعاليت به نفع منافقين، بر اساس حكم صادره از شعبه ي سوم دادگاه انقلاب اسلامي مركز، به سه سال حبس محكوم كه مجازات به مدت پنج سال تعليق مي شود.
نامبرده مجددا در مرداد ماه سال 1368 به اتهام هواداري و ارتباط با تشكيلات منافقين دستگير و به اتهام محاربه به اعدام محكوم شده كه پس از اعتراض در دادگاه عالي قم، مجازات وي به ده سال حبس تقليل مي يابد.
معدوم در سال 1381 ضمن سفر به اردوگاه منافقين در عراق، موسوم به اشرف، با فراگيري آموزش هاي لازم به كشور باز مي گردد.
وي پس از بازگشت به ايران، همراه با تعدادي از زندانيان آزادشده گروهكي شروع به فعاليت تبليغي به نفع منافقين مي نمايد و در همين رابطه منافقين با واريز مبالغي به حساب بانكي وي، هزينه ي برگزاري جلسات درون گروهي و چاپ و توزيع نشريه اي موسوم به سرزمين آريايي را پرداخت مي كردند.
صارمي دراين مدت درمحل كار خود به طور علني براي منافقين تبليغ و تصاوير سران گروهك را توزيع و در جذب و اعزام تعدادي از افراد به قرارگاه منافقين در عراق و برگزاري و سازمان دهي جلسات تشكيلاتي به مناسبت هاي مختلف و ارسال فيلم اين جلسات براي پخش در سيماي نفاق و تهيه و پخش بروشورهاي تبليغي منافقين و پوستر سران گروهك نقش فعال و موثري داشته است .
علي صارمي در اسفندماه 1384 به اتهام از سرگيري فعاليت تبليغي عليه نظام در راستاي اهداف تبليغاتي گروهك منافقين و عضويت در گروهك ياد شده، به همراه چند تن ديگر در مراسم مربوط به گروهك ها دستگير مي شود و از سوي شعبه 31 دادگاه انقلاب اسلامي تهران، به اتهام عضويت در گروهك نفاق و فعاليت تبليغي عليه نظام، به شش سال حبس محكوم مي گردد كه پس از اعتراض ، حبس نامبرده به يك سال تقليل مي يابد.
سرانجام علي صارمي در شهريور ماه 1386 به دليل فعاليت هاي مكرر و حضور در مراسم و تشكل هاي ضد انقلابي در طرفداري از منافقين و ارسال اخبار براي اين گروهك، دستگير شده و در بازرسي از منزل وي ، مقاديري سي دي ، فيلم، عكس هاي منافقين و اوراق دست نويس تشكيلاتي گروهك ياد شده كشف و ضبط مي گردد.
جلسه ي رسيدگي به اتهامات علي صارمي با حضور نماينده ي دادستان و وكيل مدافع وي برگزار مي شود و شعبه ي 15 دادگاه انقلاب اسلامي تهران پس از اخذ آخرين دفاع ، نامبرده را با رعايت ماده 47 قانون مجازات اسلامي و مادتين 186 ، 190 و 191 همين قانون به اعدام محكوم مي نمايد كه پس از اعتراض، حكم صادره در مرجع استيناف ، قطعي مي گردد.
اين گزارش افزود:محكوم عليه اعدامي ديگر 'علي اكبر سيادت' نام داشت كه از سال 1383 با سرويس اطلاعاتي رژيم صهيونيستي ارتباط برقرار كرده بود.
سيادت حاضر شده بود در مقابل دريافت شصت هزار دلار، اطلاعات طبقه بندي شده كشور را به رژيم صهيونيستي منتقل كند.
محكوم عليه در مهر ماه سال 1387 ، زماني كه قصد داشت به همراه همسرش از كشور فرار كند دستگير و مشخص ميشود كه وي از طريق تلفن اعتباري با سرويس اطلاعاتي اسرائيل تماس مستمر دارد.
نامبرده كه با صدور قرار بازداشت موقت به زندان اعزام ميشود در تحقيقات بعدي اقرار ميكند به منظور فعاليت تجاري با بيگانگان مرتبط شده و پس از آن ارتباطش با سفارت اسرائيل برقرار ميشود و كمكم اطلاعاتي درباره يكي از واحدهاي نظامي را به دشمنان ارايه مي دهد و در ملاقات هاي بعدي مداركي را در دوربين ديجيتال به روشي كه آنها به او ياد ميدهند، جاسازي ميكند و ميبرد.
وي شيوههاي ارتباط خود با سرويس اطلاعاتي بيگانه را شامل گيرندهها و فرستنده ها كه مهر ماه سال 1386 دريافت كرده، يك دستگاه لب تاپ كه آن را نيز بيگانگان دريافت كرده است، ذكر ميكند.
سيادت در بازجوييهاي بعدي، به ارائهي اطلاعات به افسر اطلاعاتي رژيم صهيونيستي اقرار ميكند. موضوع اين اطلاعات، رژههاي نظامي روز ارتش، مانورها، تعداد پايگاهها و... بوده است. وي ارتباط خود را با رابط اسرائيلي پذيرفته و اظهار داشته است كه ملاقاتهاي خود با عناصر سرويس اطلاعاتي را در كشورهاي تركيه، تايلند و هلند و در اماكن عمومي مانند هتلها انجام ميداده است.
وي در يكي از سفرها، يك عدد ساك مسافرتي پايهدار كه قابليت جاسازي اسناد و مدارك را داشته، تحويل ميگيرد و حين دستگيري، بيست و نه صفحه اطلاعات جاسازي شده كه براي سفر خود در تاريخ 22/9/1387 جاسازي كرده بود، كشف ميشود.
سيادت اقرار نموده كه در هر ملاقات، سه تا هفت هزار دلار حق الزحمه ميگرفته و اطلاعاتي درخصوص تعداد هواپيماهاي عملياتي ايران، پروازهاي عملياتي و آموزشي روزانه درهرپايگاه، سوانح هوايي و علت آن،سيستمهاي هواپيماهاي مختلف و موشكهاي سپاه را در اختيار سرويس اطلاعاتي اسرائيل گذارده است.
پس از پايان تحقيقات و اخذ آخرين دفاع، براي نامبرده قرار مجرميت وكيفرخواست به اتهام جاسوسي موضوع مواد 501 و 508 قانون مجازات اسلامي صادر مي شود و با ارجاع پرونده به شعبهي دهم دادگاه انقلاب اسلامي، محاكمه متهم با حضور وكيل و نمايندي دادستان برگزار مي شود .
شعبه ي رسيدگي كننده، اقدمات مجرمانه و عالمانه ي متهم را مصداق اقدام در جهت تقويت رژيم صهيونيستي، مقابله با جمهوري اسلامي و افساد فيالارض تشخيص داده و او را به اعدام محكوم مي كند و پس از اعتراض، پرونده به دادگاه استيناف ارسال و حكم صادره تاييد مي شود.