عذرخواهی به خاطر اشتباهی عجیب

آموزش و پرورش لرستان بخاطر حذف عبارت « اشهد ان علیا ولی الله» از جزوه احکام چاپ شده توسط معاونت پرورشی و فرهنگی این سازمان عذرخواهی کرد.
کد خبر: ۷۵۷۵۷۶
|
۰۱ دی ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۴ 22 December 2017
|
9964 بازدید

آموزش و پرورش لرستان بخاطر حذف عبارت « اشهد ان علیا ولی الله» از جزوه احکام چاپ شده توسط معاونت پرورشی و فرهنگی این سازمان عذرخواهی کرد.

به گزارش ایسنا، علی قربانی مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش لرستان درباره منتشر شدن تصاویری در فضاهای مجازی و برخی از رسانه‌ها در خصوص حذف عبارت «اشهدان علی ولی الله» از جزوه احکام چاپ شده توسط معاونت پرورشی و فرهنگی اظهار کرد: آموزش و پرورش استان بر اساس اهداف سند تحول بنیادین که مورد تایید و تاکید مقام معظم رهبری است، همواره تلاش کرده تا با رویکرد تربیتی و توجه و اهتمام به مبانی ارزشی و دینی به تربیت دانش‌آموزان خداباور و خودباور اقدام کرده و بارهاو بارها این مطلب را در جلسات رسمی اعلام و به آن اعتقادو باور قلبی دارد .

وی اضافه کرد: اشتباهی سهوی که در چاپ این جزوه روی داده و شکی نیست که هیچگونه تعمدی در آن نبوده و نیست، اما به خاطر حساسیت افکار عمومی نسبت به مبانی دینی و اعتقادی با کمال تواضع از عموم مردم مسلمان و خداجو عذرخواهی کرده و امیدواریم با کمال رافت و بزرگواری پوزش خدمتگزاران خود را در دستگاه تعلیم و تربیت استان را پذیرا باشند.

مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش لرستان تصریح کرد:گرچه این اهمال و بی‌توجهی را هیچ عقل سلیمی تایید نمی‌کند ولی عزیزان هم‌وطن باید باور داشته باشند که تهیه و چاپ جزوات متعدد در پایه‌های مختلف کاری بزرگ است که استان به آن اقدام کرده و یک اشتباه سهوی در یک جزوه نمی‌تواند زحمات و تلاش‌های آنان را زیر سوال ببرد. با این حال این اطمینان را به همکاران و هم‌وطنان می‌دهیم که موضوع را به دقت بررسی و با مسببان این قصور و بی‌توجهی بر خورد شود.

قربانی تاکید کرد: چنانچه نگاهی به کارنامه آموزش و پرورش در حوزه مبانی دینی و تربیتی داشته باشید، متوجه خواهید شد که اعتقاد به مبانی ارزشی اصل مسلمی بوده که دستگاه تعلیم و تربیت همواره در آن راستا گام برداشته و نماد این اعتقاد به آرمان‌های مذهبی را می‌توان در برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز با شرکت بیش از 170هزار دانش آموز، برگزاری محافل انس با قرآن با حضور قاریان بین‌المللی، برگزاری گفتمان‌های دینی در مدارس و ده‌ها برنامه قرآنی دیگر مشاهده کرد.

وی خاطرنشان کرد: در پایان از همگان انتظار می‌رود تا ضمن توجه به تبعات بهره‌برداری فردی و گروهی از این مسئله، کمک کنند تا متولیان تعلیم و تربیت بتوانند در تربیت نسل آینده ساز این مرزو بوم گام بردارند .

 

عذرخواهی به خاطر اشتباهی عجیب

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟