من پدر سه فرزند المپیادی هستم و اجازه می خواهم به این دختر عزیزم توصیه کنم با استعداد و هوش خود هیجانی و احساسی برخورد نکند. دانش و تمدن بشر مدیون هوش و توانایی عده معدودی است و یک انسان با استعداد در هر علمی نباید خود را در قفس تعصبات محصور کند. شاید تفکر این عزیز به نظر عده ای ارزشمند به نظر آید اما باید دید که ارزش ارائه دانش این استعدادهای کمیاب به آن است که در روستا صرف شود یا جنبه جهانی یابد. فرض کنید فردی مثل ایلون ماسک صاحب کمپانی اسپیس ایکس و تسلا در یک روستا تعدادی گوسفند را به چرا می بردند آیا برای بشریت سودی داشت؟
انقدر خبر موفقیت این خانم برای یک عده سخت و رنج آوره که اومدن پیام های منفی گذاشتن... اگر کار راحتیه خودتون رتبه یک بشید. ای حسودان. بترکید از حسودی. همین شماها ادعای فرهنگ تون چشم دنیا رو داره در میاره و میگید ایرانی ها نخبه اند و مغزند و بقیه دنیا آدم های بی مغز ! حالا که این خانم رتبه آوردذه چشم تون داره در میاد.
این دخترای روستا خیلی زرنگن خودشو اول استخدام کرده آموزش پرورش چون اموزش و پرورش قبولیش به همین راحتی نیس با توجه به فرهنگی بودن پدرش معمولا از سهمیه استفاده می کنن حالا هم دنبال پول بیشتره که دکتری داره می گیره اسمشون روستاییه ولی از خیلی از شهری ها زرنگترن.
تلاش ایشون واقعا تحسین برانگیزه و تبریک میگویم به خاطر پشتکار فراوان. من نیز شرایط مشابهی داشتم و پس از فارغ التحصیلی در مقطع دکترا علی رغم سوابق درخشان علمی و فنی زیاد، با بی انصافی و بی عدالتی تمام، در جلسات مصاحبه شغلی رد شده ام. دلیلش هم توجه ویژه به ژن های برتر بود. اخیرا موفق به پذیرش پسادکتری در یکی از بهترین دانشگاه های دنیا (رتبه زیر ۱۰ جهانی) شدم و متاسفانه به زودی کشور را ترک میکنم. مهاجرت قطعا سخت است و چالش های فراوانی دارد ولی وقتی کشورت آینده ای برایت نداشته باشد، ناگزیری برای یه لقمه نان مهاجرت کنی. دلم برای جوان های بااستعداد این مملکت خیلی می سوزد. ای کاش یه ذره توجه و مساعدت از طرف مسئولین با حقوق های نجومی ...