البته نتایج کی-روش هم چندان چنگی به دل نمیزد، ولی بهرحال یک غیرتی نسبت به تیم داشت. اینکه چرا به ویلموتس رسیدیم؟ برای اینکه رئیس وقت فدراسیون و رفقاء نامحترمش دنبال منافع شخصی بودن و هستن.
به قول علیرضا منصوریان ما سیصد ساله اجنبی پرست شدیم
یه مربی داخلی چه باشگاهی چه ملی فقط چند بازی یا حتی یه جام از دست بده زیر پاش راحت خالی میشه
اگه مثل قطر پول زیاد داشتیم بعید نبود تابعیت بازیکنای خوب خارجی هم به ایرانی تبدیل میکردیم خخخ
یکم به خودمون بیایم انقد اجنبی پرست نباشیم مدیر و کار بلد تربیت کنیم تا دستمون از نیاز متخصصای اونور بی نیاز بشه
کیروش هیچ وقت نفر اول خیلی موفقی نبوده و نخواهد بود چون یک شخصیتی داره که با همه درگیر میشه و این خیلی به نفع تیمهاش نیست. نگاه کنید به کارنامش در رئال مادرید و ایران و کلمبیا با صفر قهرمانی. مربیان داخلی میتوانستند موفقتر از کیروش عمل کنند.
مسئولین همیشه همینطوری با مردم رفتار کردن. کلا این اجازه رو نمیدن که مردم بطور پیوسته در حال پیشرفت باشن. باید همیشه توی همه چیز سنگ بندازن تا مردم ازشون جلو نزنن.
کیروش بعد از اینکه از ایران رفت چه کرد؟ هیچ
شستا هم اگر بخواهد دوباره از این حاتم بخشی ها بکند ما سهامدارن پوستش را خواهیم کند و دوران بریز و بپاش این بنگاه دیگر تمام شد