دست از تنبلی، مصرف گرایی و چشم و هم چشمی و پز دادن بردارید و فکر تولید باشین. دست گرفتن آیفون شصت میلیونی تو این اوضاع نه تنها افتخار نیست که مایه شرمه. از تولید داخلی حمایت کنیم مثل چینی ها تا اقتصادمون قوی بشه.
ما متاسفانه در ردیف بودجه با توجه به شرایط بودجه را تعیین نمی کنیم و لذا باعث کسری بودجه و اثرات بد آن روی قیمت های کالا و ... می شود. در واقع برای هر ردیف بوده باید 3 تا قیمت گذاری تعیین شود 1- شرایط ایدآل 2- شرایط بحرانی 3- شرایط بسیار بحرانی و به عبارتی برای شرایط بحرانی از بودجه مواردی که خیلی لازم نیست کاسته شود. و یک صندوقی وجود داشته باشد که در صورت بالاتر بودن درآمد اضافات آن برای سال های دیگر ذخیره و سرمایه گذاری شود.
چرا دلار گران و گرانتر می شود در حالی که طبق گفته رئیس بانک مرکزی عرضه بیشتر از تقاضا می باشد ؟ یعنی خود دولت قیمت های بالاتر فروش گذاشته تا کسی مشتاق به خرید نباشد ؟ یا قیمت ها جای دیگر تعیین می شود؟