خوب پس گوش دارندولی برخی چیزهامصلحت نیست شنیده بشه برخی چیزهامصلحته شنیده بشه وجواب وهم داده بشه
باشه اشکالی نداره هیچ کدوم ازمردم مومن نیستن که بهشون بی شناسنامه ولبووفروش وحواله به جهنم داده شدند
آیا در اسلام دروغ حرام هست یا نه؟ همین آقای روحانی و دولتش شب و روز مردم بدبخت را به سرمایه گذاری در بورس و سهام دعوت کردند و حالا پول مردم بیچاره را سوخت کرده اند آیا مردم بیچاره مومن نیستند که با دروغ اینطور سرمایه اندک شان نابود شود و جلوی سر و همسر و اشنا و غریبه خوار و ذلیل و بی حرمت شوند؟ چه شد هر روز تبلیغ بورس و ... چرا حالا که مردم در اثر خرید سهام و سرمایه گذاری در بورس به خاک سیاه نشسته اند همه ساکت شده اید.آقای روحانی ما به شما رای ندادیم که اینطور سرمایه ما را نابود کنی و جلوی زن و بچه هام خوار و خفیف بشوم تو رییس جمهور این کشوری من روی حرفت حساب کردم.
حاج آقا یک بار تشریف بردین توی صف نونوایی که بدونین نون هم داره کمیاب میشه؟ یک بار رفتین دنبال انسولین برای عزیزتون که بدونین انسولین که برای بیمار دیابتی مثل اکسیژن هواست گیر نمیاد؟ یک بار توی نوبت بستری بیمارستان عزیزتون رو از دست دادین که بفهمید تخت خالی برای بستری نیست؟ 42 سال مردم همه جوره مایه گذاشتن، اما در مقابل آقایون جز کاهش وحشتناک ارزش پول ملی و لفاظی و انداختن تقصیر گردن این و اون و دعوت به صبر و وحدت و جنگی نشون دادن همیشگی فضای جامعه، چه هنری به خرج دادن؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
زمان رضاشاه کشور ما به قول شما تحت سلطه غرب و
دشمنان اسلام بود اما اگر وضعیت رفاه مردم و عزت ایرانیان و توسعه کشور رو درآنزمان با زمان حال مقایسه کنید خواهید فهمید که بهترین استراتژی برای کشور ما همان صلح
است. پس خواهشا بیشتر از این به اسم اسلام به کشور خیانت نکنید
اقای مقتدایی جات گرمه شما و افراد شما با این که خود فاضل هستید از زندگی طلاب و فضلای حوزه و حتی مردم عادی هم خبر ندارد این حرف اقای ذوالنور حرف کف خیابان را گفت نه چیزه دیگه شاید بتوان گفت اقای ذو النور تمام حرف مردم را در یک جمله گفت چرا شما ناراحتی ؟؟!!!!!!!!!!
باشه اشکالی نداره هیچ کدوم ازمردم مومن نیستن که بهشون بی شناسنامه ولبووفروش وحواله به جهنم داده شدند