برنده واقعی ملت امریکا هستن که پای صندوق های رای رفتن فارغ از هرگونه گرایش سیاسی
پاسخ ها
روح الله موسوی
||
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۴
خودت رو مسخره کن
ناشناس
||
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۴
فقط به حضور پای صندوق نیست آمریکا یک دمورکاسی قوی داره وگرنه ما هم رفتیم پای صندوق اما چی نصیبمون شد یک تدارکاتچی که در پی اجرای منویات است نه خواست مردم
ناشناس
||
۱۹:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۴
اگر ما هم هر 8 سال امید به تغییر داشتیم بصورت فعال و زنده در انتخابات شرکت می کردیم ولی حال می بینیم که اگر رای بدهیم یا ندهیم در سرنوشت ما فرقی ندارد و حکومت اصلی مادالعمر است پس بتدریج مشارکت تا حد صفر تقلیل می یابد
ناشناس
||
۰۰:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۵
خدا لعنت کند این ترامپ را که زندگی همه ما ایرانیانی ها به گند کشید
لطفا تا آخر بخوانید
بایدن یا ترامپ؛ چه تفاوتی دارد؟
"ترامپ نبود که در عرض چهار سال گذشته ارزش ریال را یکدهم کرد بلکه رشد نقدینگی عامل اصلی رشد دلار بود"
پویا ناظران، فارغالتحصیل دکترای اقتصاد از دانشگاه ایالتی اوهایو و تحلیلگر موسسه مودیز اما بر این باور است که نه آمدن بایدن به ریزش بورس و دلار میانجامد و نه باقی ماندن ترامپ شرایط را برای ایران دشوار میکند. ناظران معتقد است بازگشت بایدن نیز به برجام آسان نیست.
وی در فایل صوتی که در کانال خود منتشر کرد به تشریح دلایل خود در این خصوص میپردازد و میگوید: بایدن مانند ترامپ بدون گرفتن امتیازاتی حاضر به بازگشت به برجام نخواهد بود. وی احتمالا شرایط کنونی را بهعنوان نقطه صفر در نظر بگیرد و بر اساس شرایط موجود با ایران وارد مذاکره شود. در واقع هم ترامپ و هم بایدن تنها با ارائه لیست مطالباتشان حاضر به بازگشت به برجام هستند، تنها تفاوت در این است که احتمالا لیست مطالبات بایدن با ترامپ متفاوت خواهد بود.
ناظران ادامه میدهد: عرصه سیاسی آمریکا عرصه چانهزنی لابیهای مختلف است. همه به بایدن فشار خواهند آورد که مطالباتشان از جمله مطالبات حقوقی بشری و مطالبات نظامی و منطقهای را در لیست مطالبه از ایران قرار دهند. باید منتظر ماند و دید برآیند مطالبات بایدن از ایران چه خواهد بود. به نظر میرسد در صورتی که بایدن در انتخابات پیروز شود، در چهار سال اول ریاست جمهوری خود تمایلی به امتیاز دادن ندارد.
وی با تاکید بر قدرت لابی اسرائیل در کاخ سفید اضافه میکند: بین روسای جمهور آمریکا، اوباما مخالفترین فرد با رژیم صهیونیستی بود و در برابر لابی علیه ایران مقاومت میکرد. چرا که اوباما به دلیل اقلیت نژادی بودن نسبت به رفتارهای نژادپرستانه اسرائیل حساس بود. اما چنین مقاومتی در بایدن دیده نمیشود.
ناظران خاطرنشان میکند: موضوع بعدی لیست بلند بالای اموری است که بایدن در صورت پیروزی باید به آنها رسیدگی کند. لیستی که ایران در اولویتهای اول و چندم آن قرار ندارد. جدا از مشکلات مربوط به کرونا و تبعات اقتصادی و اجتماعی آن و رابطه آمریکا با اروپا و چین، قیمت نفت نیز به کانال ۳۰ دلار رسیده و توافق با ایران به معنای کاهش بیشتر قیمت نفت و فشار بر تولیدکنندگان آمریکایی است.
ناظران بر مبنای این دلایل معتقد است نباید چندان به توافق مجدد آمریکا و ایران دلخوش کرد و بر مبنای آن تصمیم گرفت. وی درخصوص تاثیر انتخاب ترامپ نیز میگوید: ترامپ نبود که در عرض چهار سال گذشته ارزش ریال را یکدهم کرد بلکه رشد نقدینگی عامل اصلی رشد دلار بود. اما بازارها چنین برداشتی ندارند. از این رو میتوان انتظار داشت بازارهای داخلی بعد از انتخابات متلاطم باشند به خصوص اگر مشخص شدن رئیسجمهور آمریکا زمانبر شود،اما در نهایت به نظر میرسد این وضعیت گذرا باشد و بازارها به روند قبلی خود بازگردند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۹:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۵
اوباما فقط در یک فقره کمک مالی ۳۸ میلیارد دلار به اسراییل بخشید. به قول مجله جوییش ویکلی بیل کلینتون اولین رییس جمهور سیاهپوست آمریکا و اوباما اولین رییس جمهور یهودی آمریکا بود که با توجه به سیاستهای این دو درسته حالا اوباما بیشترین مخالفت رو با اسراییل کرد از کجا اومد؟ مگه همین اوباما سوریه رو به نفع اسراییل به هم نریخت؟ اینکه عامل اصلی گرانی در کشور نقدینگیه نه تحریم درسته، اینم که بایدن تحریم لغو نمیکنه درسته ولی رییس جمهورهای آمریکا همه نوکر اسراییلند و بین اوباما و بایدن و بوش و ترامپ فرقی نیست
تابناک با کمال تاسف باید به شما بگم اطلاعات شما درست نیست و حداقل در دنیای دیجیتال امروزی از زمان عقب هستید شاید هم منبع خبر شما bbc باشد اما آقای ترامپ از بایدن جلو افتاده است
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۴
ماشالا تابناک از همه و از خود رای دهندگان هم جلوتره