ناشناس
|
Canada
|
۰۶:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۶
اگر برای شما فرق ند اشت اینقدر "فرق ندارد " را از زبانهای مختلف تکرار نمی کردید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۶
فرق می کند چون زمان اوباما تورم پایین تر از زمان ترامپ بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۶
چه مجلسی مجلسی که حتی یک نخبه سیاسی یا علمی هم نداره.چگونه می‌تونه اظهار نظر کنه . کمر مردم رو شکستین بعد میگید فرقی ندارد خب اگه نداره چرا یه ماشین بنجل 320ملیونه .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۶
آمریکا جز به تسلیم ایران به چیز دیگری رضایت نمی دهد .اگر مسئولان کشور از همان ابتدا ی تحریمها اصلاحات لازم را (مثل مالیات بر مجموع درآمد به صورت پلکانی و مالیات بر عایدی سرمایه و شفافیت آرا و قانون تعارض منافع واصلاح گمرک و اصلاح بخش کشاورزی و ...) را به سرعت انجام می دادند دیگر نیازی به درآمد نفت نبود و بسیاری از مشکلات در داخل قابل حل بود ولی تنبلی و منافع شخصی مسئولین مانع گردید.
ناشناس
|
Germany
|
۲۱:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۶
ما مردم ایران، خودمون سنگ هامون رو با رئیس جمهور بعدی امریکا وا می کنیم، شما بی زحمت دخالت نکنید. همون سرگرم باشید به تقسیم دنا پلاس ها و وام ودیعه مسکن سنگین تر هستید