بسیاری از مردم مخصوصا عقلای جامعه خوب میدانند که مرتبط کردن و مرتبط نشان دادن ارزش پول ملی با این مسائل سیاسی، یک مکر بزرگ از سوی دولت است و دو هدف مهم در آن وجود دارد
1- پنهان کردن این موضوع که ارز باصطلاح آزاد ، اصولا در تمام این سالها حقیقتا ارز آزاد نبوده و نیست و سالهاست که همه را بازی داده اند و هر زمان که برای منافعی شخصی و حزبی و یا کسری بودجه به سراغ افزایش قیمت دلار رفته اند ، این افزایش را به مسائلی دیگر مرتبط نشان داده اند. و میخواهند این موضوع مخفی بماند تا سالهایی دیگر از از آن بهره برداری کنند.
2_ اینها خیلی مایل هستند که روابط بین ایران و امریکا را خیلی در اقتصاد و ارزش پول ملی ما و در یک کلام در امور اساسی مملکت ما بسیار مهم، و تعیین کننده اصلی جلوه بدهند و به مردممان تفهیم کنند که بهتر شدن اوضاع کشورمان در پرتو ایجاد روابط با امریکاست.