صلح عربستان اسراییل هم فعلا رفت رو هوا.تسلیت به اسراییل عربستان دلواپسان احمدی نژادیها دلالان ارز دلالان خودرو دلالان مسکن محتکران طلا و همه عزیزانی که در طول دوره کرونا خون مردم را در شیشه کردند و همه انهایی که برای اینکه ارزوی شکست دولت مستقر داشتند از پیروزی ترامپ حمایت میکردند.تسلیت تسلیت
ترامپ و بایدن دولبه تیز یک شمشیر میباشند وقتی که لبه اول کند شد با لبه دیگر می درند.
تاتر کنونی در ام.آمریکا که در انتخابات شاهد آنیم، مربوط به درندگی شمشیر نمیشود، بلکه بازویی که باید آنرا بکار گیرد شکسته است. که من آنرا افول دوران امپریالیستی یا امپراتوری قرن بیست و یکمی مینامم.
متاسفانه باز هم سوسیال دمکراتها جهت نجات «نظام وال استریتی» به پیش خوانده شدند.
ترامپ هم به آن گردن نهاده است. جملات وی بصورت ملایم و شکلکی تفاهمی «قصد نیکی کردن بمردم آمریکا» را بخود گرفته است و تسلیم رای اربابان خود که حتی سرمیداران مالی مالک بانکهای وال استریت نیستد، یعنی مشتی مدیران جوان است که میتوانند با تصمیمات خود بانکی که بزرگترین بانک وال استریت بوده است یعنی «بانک برادران له منLeh Mans bruther» را در عرض ساعتی دود کرده به هوا فرستاده بدون اینکه محاکمه شود!! (جوان بصورت نسبی به سران قوم راکفلرها و روتشیلد ها… که نعش های روانند)
این افراد مشتی تکنوکرات های نوینی میباشند که فیلسوف دانشمندی آنها را بخوبی بعنوان قشری که در کلوب ها با یکدیگر «آشنا کرده میشوند» و دست آنها را گرفته و برای جانشینی خود آماده میکنند، نامیده است.
این قشر اکنون به شاگردان اول دانشگاه ها که بیشتر آنها از ریاضی دانان میباشند مانند فربیس فارغ التحصیل و شاگرد اول ۱۹ ساله از دانشگاه سوربون فرانسه است که با نامه هایی به نامزد خود طرز کار درونی گلدمن ساکس و وظایف خود را توضیح داده بوده است که در دادگاه هم محکوم نگردید.
این قشر در واقع گردانندگان طبقه حاکمه آمریکا میباشند که ناآگاه از قدرت خود با اثبات نظریات خود بعنوان راهی برای سود بری نجومی و یا نجات از مخاطرات پس لرزهای چنین سودبری های نجومی، خواست طبقه حاکمه آمریکا را جهت میدهند. آنها خود همیشه از اهمیت کار خود آگاه نیستند. بجز رئیس گلدمن ساکسی که در بحران آباکوس «مسکن» نام خدایی بخود داد(معروف به یکی از فرزندان طبقه کارگر آمریکا) که سپس مجبور به پس گرفتن آن گردید.
آری «سوسیالدمکراسی» دیروزی(سالهای ۸۰ و نود مانند یوشکا فیشرها و لافونتن ها) که همان چپ های امروزی (سیپراس ها و گیزی ها…) میباشند، سعی در زنده نگاهداشتن نظامی مرده که بوی گندیدگی آن همه جهانیان را آزار میدهد دارند تا شاید آنها هم زیر سایه جهانخواران آمریکایی چند صباحی بزندگی انگل وار خود ادامه دهند.
ترامپ ادم احساسی و ضعیفی بود. اما بایدن با پنبه سر می برد. باید یک سیاست مدار قهار است. و از نوجوانی در سیاست آمریکا بوده است. بیش از دو دهه سناتور بوده !
ظرف سه ماه آینده تا تحویل قدرت به بایدن، باید مراقب مثلث شیطانی ترامپ، نتانیاهو، بن سلمان (در یک کلام اراذل و اوباش دنیا) بود چون از این فرصت کوتاه نهایت استفاده را برای ضربه به ایران، خرید انواع سلاح و جنایت در یمن و سایر نقاط خاورمیانه خواهند کرد.
دور از محضر شریف خوانندگان محترم تابناک .....گور پدر نتانیاهو وترامپ .اما یک نکته پند آموز در این خبر وجود دارد.وان اینست که نتانیاهو .با شناختی که از روحیه ترامپ داشت وهمچنین با پیشبینی درست آینده نهایت استفاده از ترامپ کرد وامتیازات بزرگی از او گرقت وحتی یک امتیاز بر علیه رژیم صهیونیستی به ترامپ نداد. فقط باچند عکس یادگاری وتعارفات صوری به هدفش رسیدکاری که شاید ما هم میتوانستیم در مورد تحریم هاانجام دهیم.جالب است که کره شمالی هم این فرصت را ازدست نداد.
کارشناسان بازار سرمایه معتقدند بازار در کوتاه مدت و میان مدت با روند نزولی همراه است زیرا رشد بورس بر پایه انتظارت تورمی بود و تا زمانی که این انتظارات تقویت نشود بورس وارد فضای رشد نمیشود. از دید این گروه سطوح کنونی بورس با تعادل بنیادی تا حدی فاصله دارد و بازار حداقل در سال جاری بارونق روبرو نخواهد شد و در کانالهای نزدیک به یکمیلیون واحد نوسان خواهد کرد.
دلیل دیگری که این گروه بر ادامه روند افت شاخص تأکید دارد قیمت دلار است. این گروه میگوید بسیاری از سهمهای شاخص ساز وابسته به نرخ ارز هستند که در صورت افت دلار جذابیت آتی این دسته از سهام تعدیل میشود.