مجید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۸
امیدواریم برای صلح وامنیت وشناخت استقلال هرملت تصمیم بگیرند
بخشعلی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۸
مردم بایدببیند رهبر حکیم و فرزانه چه جهتی را نشان می دهد و حول ولایت جمع شوند.این علم و تدبیر و مدیریت رهبری بود که کشور را به عظمت رساند و ما الگویی بزرگی برای کل جهان شدیم و دمگراسی مدرن دینی را به جای دمگراسی شکست خورده غرب معرفی کردیم.وقتی رهبری راه نشان می دهد حتما درست است و چه بایدن چه ترامپ فرقی ندارد و شکست آنها در مقابل مقاومت مردم انقلابی با هدایت حکیم فرزانه حتمی است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۸
دشمنی با آمریکا فقط زیان و خسران برای ملت به بار داشته البته برای مسئولان که خود به بیت المال وصل هستند و آقازاده ها را روانه فرنگ کردند فرقی نمیکنه حتی خوشحال هم میشوند که خودشون رو قدرتمند تر از مردم عادی حس کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۸
شنیدم بایدن فقط منتظر تبریک ظریف و حسن روحانیه!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۸
از فرصت به وجود آمده جهت همکاری استفاده کنیم.خودمان سوار بر امواج شویم بهتر است...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۸
منم تبریک میگم ریاست جمهوری بایدن را...بین بد..و بدتر...بد بهتره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۸
کیسه کشی مکرون حدی نداره،،،پیروزی نصیب مسلمان هاست
آریا
|
France
|
۰۹:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۸
آیا رهبران ایران به جو بایدن تبریک خواهند گفت؟!
اولین سخنرانی جو بایدن پس از پایان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نشان دهنده ظرفیت و مدارای همگانی او در یک استراتژی جدید است.
ترامپ با تجربه ای تلخ برای مردم ایران رفت و کسی وارد صحنه سیاسی آمریکا شد که می توان قبل از شکل گیری دسته بندی های جدید، اثر گذار بود.
مذاکره با تیم بایدن، نه خیانت است و نه تداوم و ترسیم مجدد مرزهای دشمنی. اگر حقی وجود دارد اکنون وقتش رسیده است. با گفتگو و حل و فصل مناقشات می توان به حق مردم ایران رسید.
ایران باید حسن نیت و ابتکار عمل خود را نشان دهد. باید از این فرصت به نحو احسن استفاده کرد. اگر این لحظات طلایی حس نگردد، شرایطی چند برابر سخت تر از دوران دونالد ترامپ در انتظار است.
ابتکار عمل ایران می تواند دشمنی های منطقه ای و بین المللی را بی اثر نموده و چهره ای جدید و جهانی از ایران به نمایش بگذارد.
وقت آن است که همه چیز از همین حالا و از همینجا شروع شود. رهبران ایران به بایدن تبریک بگویند و او را به تهران دعوت نمایند!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۸
آقای محسن هاشمی هم شکست ترامپ رو به خانواده شهید سلیمانی تبریک گفته. آیا انتقام خون حاج قاسم گرفته شده؟
مهران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۸
لعنت ب هرچی برجام؛برجامی ک هر چ بدبختی می‌کشیم از همیناست؛
نظرات بیشتر