من نخوام هر دفعه میام تابناک عکس کله پاچه ببینم باید چیکار کنم؟ واقعا رو مخ هست این تبلیغاتتون مخصوصا واسه کسی که کله پاچه و اینجور غذاها دوست نداره حالت تهوع می گیرم هردفعه می بینم
این همه حمایت از فرغون سازان چه سودی برای این مملکت و مردم داشته؟ اگر واقعا دنبال تبدیل فرغون سازان داخلی به خودرو ساز هستید با واردات و رقابت این اتفاق خواهد افتاد , البته اگر رانت خوارها و ژن خوب ها اجازه بدن .
تا وقتی به بازار ازاد دنیا متصل نشیم در تمام زمینه ها همین اشه همین کاسه.
خودروسازی که داره قیمت محصولاتشو با دلار محاسبه میکنه یه دونه از اینارو ببره در بازار بین المللی بفروشه.فقط یه دونه.بعد بیاد متوجه بشه چه نعمتی دو دستی تقدیمش کردن.تمام خودروسازهای به روز دنیا با هزار جور شرایط دارن خودرو میفروشن ولی اینجا قرعه کشی گذاشتن واسه خرید.واقعا بعضی وقتها باید نشیت و به حال خودمون با صدای بلند گریه کرد
این طرح فقط به نفع گروه کوچکی از وارد کننده ها هست بطوریکه قرارِ انحصار واردات خودرو فقط در دست چند شرکت باشه. این چه سودی برای مردم داره؟ تا زمانی که هر ایرانی نتونه برای خودش حداقل سالی ۱ خودرو ثبت سفارش نکنه هیچ قیمتی رقابتی نمی شه و فقط جیب افراد خاص پر میشه
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۰:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۸
هر پنج سال یک خودرو حق واردات بدن، حتی سالی 1 خودرو هم نخواستیم، یک ماشین خارجی اگه تصادف نکنه، تا 10 سال عمر مفید داره
با توجه به شرایط بد اقتصادی بهتر است واردات خودروهای کارکرده را در دستور کار دهند اول اینکه قیمت این محضولات بسیار پایین هست و هم اینکه دارای کیفیت بسیار بالایی دارند و ارزبری کمی دارد با این کار میشه هم خودروسازان را مجبور به ارایه خدمات بهتر، امکانات بهتر و ایمنی بهتر کرد به شرطی که دارای استاندارد الاینگی یورو 5 و بالاتر و مصرف بنزین پایین تا حد 8 لیتر باشد این بهترین راهکار است یعنب با 5000 دلار میشه یک خودروی با کیفیت خرید و استفاده کرد
امتیاز ویژه برای واردات ۴۲۰ کانتینر لوازم خانگی بوش در زمان ممنوعیت
امتیاز ویژه برای واردات ۴۲۰ کانتینر لوازم خانگی بوش در زمان ممنوعیتدر حالی واردات کالاهای گروه چهار ممنوع بوده و تحت هیچ شرایطی امکان ورود آنها به کشور وجود ندارد که در حال حاضر ۴۲۰ کانتینر لوازم خانگی برند«بوش» مجوز واردات را با ارز نیمایی دریافت کرده است و دلیل این تبعیض مشخص نیست!
به گزارش ایسنا، گزارش ها از این حکایت دارد که ۴۲۰ کانتینر لوازم خانگی بوش در گمرک شهید رجایی موجود است که ثبت سفارش و تایید منشا ارز شده و در آستانه ترخیص قرار دارد، کالاهایی که با ارز نیمایی تامین ارز شده و میلیون ها دلار برای آن اختصاص یافته است، جریانی که مورد تایید مسئولان گمرک ایران نیز است.
این موضوع در حالی مطرح میشود که لوازم خانگی جزو گروه چهار کالایی قرار دارد و واردات این گروه کالا که عمدتا مصرفی و غیرضروری است با توجه به شرایط ارزی از دو سال پیش ممنوع شده است و به هیچ عنوان امکان واردات این کالاها وجود ندارد.
با این حال ارونقی - معاون فنی گمرک - در رابطه با چگونگی امکان واردات میلیون ها دلار لوازم خانگی «بوش» در آستانه ترخیص قرار گرفته می گوید این کالاها ثبت سفارش و تایید منشا ارز شده و دیوان عدالت اداری نیز با توجه به حقوق مکتسبهای که برای واردکننده قائل شده صدور رای کرده و مجوز ترخیص این کالا صادر شده است.
ارونقی تاکید کرده که کالاهای گروه چهار به هیچ عنوان امکان ترخیص ندارند و حتی با وجود پیگیری های صورت گرفته و مصوباتی که در این رابطه وجود داشت تنها در مورد کالاهای گروه چهار بود که قبل از ممنوعیت وارد شده و مهلتی تعیین شد و بعد از آن دیگر به هیچ عنوان امکان واردات این کالاها وجود نداشت.
اما این تبعیض در واردات کالاهای گروه چهار در حالی اتفاق افتاده که از مدتی پیش واردات آنها ممنوع شده و تا همین چند ماه پیش ماجرای خاص خود را داشت؛به طوری که حدود ۷۰ میلیون یورو از این کالاها قبل از ممنوعیت وارد شده بود که امکان ترخیص آن بعد از تغییر شرایط ارزی وجود نداشت.
مخالفت با عدم واردات این ۷۰ میلیون یورو کالا در حالی وجود داشت که در آن زمان معاون فنی گمرک اعلام کرده بود که تمامی این اقلام قبل از ممنوعیت واردات، وارد بناد رو گمرکات شده و صاحبان آنها علیرغم حقوق مکتسبه به وجود آمده نتوانسته اند در مهلت قانونی نسبت به ترخیص کالا اقدام کند.
سرانجام در بهمن ماه پارسال شرایطی برای ترخیص این دسته از کالاهای گروه چهار تعریف شد و براساس مصوبه هیات وزیران فرصتی تعیین تا بتواند صاحبان این کالاها برای اظهار و ترخیص اقدام کنند.
با این وجود وقتی زمان در پایان سال گذشته به اتمام رسید که با توجه به شرایط که وجود داشت به خصوص در دوران کرونا بخش کمی از این کالاها به گمرک اظهار شده بود و باید مجددا باید زمان اظهار کالا تمدید می شد اما آن چه اتفاق افتاد این بود که با پیشنهاد وزارت صمت بار دیگر در خرداد ماه هیات وزیران برای تمدید مهلت «ترخیص» کالاهای گروه چهار اقدام کرد که این موضوع نمیتوانست موجب حل و فصل مشکلات مربوط به ترخیص کالاهای گروه چهار باشد و باید زمان اظهار این کالاها تمدید می شد.
در نهایت در ۲۶ شهریور ماه امسال مهلت ترخیص کالاهای گروه چهار به پایان رسید و در حالی میلیونها دلار از این کالا که قبل از ممنوعیت وارد شده و امکان ترخیص برای آنها وجود داشت در گمرک و بنادر باقی ماند که طبق بخشنامه مرکز واردات در نهایت این کالاها مشمول قانون متروکه شد و به دست صاحبانشان برای واردات نرسید.
اما اکنون در زمانی که هیچ مهلت و مصوبه دولتی برای ترخیص کالاهای گروه چهار وجود ندارد اینکه ۴۲۰ کانتینر لوازم خانگی برند بوش با دریافت مجوز در آستانه ترخیص قرار گرفته جای سوال دارد و باید مراجع مربوطه در رابطه با چگونگی ایجاد چنین شرایطی برای یک کالای خاص ممنوعه پاسخگو باشند، از جمله اینکه چطور در زمان ممنوعیت، وزارت صمت، ثبت سفارش و بانک مرکزی، تامین ارز کالای ممنوعه اعلام شده را انجام داده اند.
باز آقایان و عزیز دردانه هاشون هوس ماشینهای نو خارجی کردند
وگرنه دلشون برای من و شما نسوخته
همون بهتر واردات ممنوع باشه
اگه راست میگین این بار فقط مجوز واردات بدون تعرفه ماشین خارجی با قیمت های کمتر از 10 هزار دلار رو بدید
تا هم مردم بعد از سالها یه نفسی بکشند هم درب این دو تا خودروانداز داخلی بسته بشه