تمام صحبت های وزیر درست است به اصطلاح اساتید فقط دنبال اسم اول مقاله هستند تحقیقات در ایزان فقط جمع کردن مقاله یا ترجمه فلان کتاب یا ... است تا فرد سریع بشود استادیار و دانشیار و استاد
تازه کارمندانی را استخدام میکنند تا برایشان کتاب ترجمه کنند و مقاله بنویسند تا انها بشوند دانشمند
درود بر این وزیر که تابوهای وزارت بهداشت را شکست .
البته فقط در وزارت بهداشت این مصداقها وجود ندارد در نهادی چون جهاد دانشگاهی هم که به موازات دولت کار میکند و منابع را اتلاف میکند همین است پژوهشگاه هایی همچون رویان که گنده اش کردن و خروجی ندارد جز صرف پول به جیب مدیران شان از همین دست نمومنه ها است.
آیا دکتر ملک زاده حاضر به ارزیابی سهم مقالات تقلبی و جعلی و ناشی از داده سازی و کیفیت درج اسامی جعلی و واهی و ساختگی و مصلحتی نویسندگان داخلی و خارجی دانشگاه های علوم پزشکی کشور و میزان رشد این رویه در طی هشت سال دوره مدیریت شان هستند؟
آیا ایشان حاضر به ارزیابی میزان به تعبیر خودشان، سهم 28 درصدی مقالات پر استناد و نحوه تولید و انتشار این مقالات هستند؟
ایا ایشان حاضر به رازیابی تنزل مفهوم مقالات ناشی از همکاری های بین المللی بر اساس تعریف سبک مورد پذیرش خویش هستند؟
آیا ایشان حاضر به ارزیابی جایگاه کمیته های اخلاق در پژوهش دانشگاه ها و جایگزین شدن معیارهای اخلاق در پژوهش با بی اخلاقی در پژوهش هستند؟
آیا ایشان حاضر به ارزیابی کیفیت و چگونگی رشد قارچ گونه تعداد مقالات منتشره و رشد سرسام آور و دوپینگی تعداد استنادات به مقالات برخی به اصطلاح پژوهشگر نماها هستند؟
آیا ایشان حاضر به ارزیابی نقش وی در ترویج فرهنگ تأکید غیرطبیعی به شاخص اج و معیار قرار دادن بزرگ شدن غیر طبیعی آن، جهت اختصاص مزایا به پزوهشگران هستند؟
آیا ایشان مایل به ارزیابی میزان پایبندی دانشگاه های علوم پزشکی کشور به رعایت حقوق مادی و معنوی پژوهشگران و شناسنامه تحقیق و درج درست اسامی نویسندگان هستند؟
آیا ایشان مایل به ارززیابی نحوه ارتقاء اعضای هیأت علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور به رتبه های استادی و دانشیاری و نحوه ارتقاء نسبت زیادی از افراد با بضاعت اندک علمی و پژوهشی هستند؟
آیا ایشان حاضر به ارزیابی نحوه تخصیص منابع مالی به طرح های پژوهشی توسط دانشگاه ها و سهم گرنت های ملی اختصاص یافته به افراد خاص و دستآوردهای اینگونه تحقیقات هستند؟
خوب است فردی که خود را محقق برجسته بین المللی می نامد، نگاهی به نیمه خالی لیوان نیز بیفکند
ممنون
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۱
بله پرسش هایی که دکتر ملک زاده قبل از ترک صندلی مدیریت باید پاسخ دهند، زیاد است
ازجمله بخشی از محتوای متن استعفای ایشان، این تصور غلط را ایجاد می کند که ایشان معاون سلامت وزارت خانه یا رئیس اداره مبارزه با بیماری های واگیر هستند، نه متولی تحقیقات و فناوری کشور
انگار همه چی قاطی و پاطی شده
چون در وزارت بهداشت، معاون آموزشی هم تبدیل به مدیر مبارزه با کرونا شده و سایر وظایف خود را کنار گذاشته
خدا هر کسی که برای این مردم کاری انجام میدهد به سلامت بدارد اما واقعا کنترل بیماری فقط با وزارت بهداشت است ؟ مردم چرا به ساده ترین توضیه ها عمل نمی کنند ؟! چرا نیروی انتظامی برخورد نمی کند ؟! آیا مردم را می توان با این وضعیت اقتصادی تحریم و کسادی بازار در قرنطینه های طولانی مدت نگه داشت ؟!چرا در مجامع اصلی تصمیم گیری لوایح اقتصادی تصویب نمی شود تا جریان پولی لااقل با کشورهای دوست برقرار شده بتوانیم دارو وارد کنیم ؟! چرا به ضرف اینکه فلانی با فلان داروی کیاهی خوب شده ان را به همه تعمیم میدهند در صورتیکه در طب سنتی بدون تشخیص طبع بیمار برای او دارو تجویز نمی کنند پس چطور می توانند ادعا های اینچنینی را قبل از تحقیق کامل بنمایند و برای مجوز وزارت بهداشت را از طریق تریبونها در فشار گذاشت ؟! در پایان دکتر ملکی عزیز شاید خستگی و فشار سبب استعفای شما شده باشد اما شما که به خیلی از اینها وقوف دارید خستگی و بیماری پرسنل را هم اضافه نمایید ایا این روش و لحن استعفا صحیح است ؟
سعید نمکی وزیر بهداشت با بیان اینکه معتقدم تحقیقات کاربردی در حوزه سلامت در کشور نداریم گفت: تا زمانی که تحقیقات کشور، مقالهمحور باشد، تحقیقات راهگشای مشکلات کشور نخواهد بود و هیچ وزیر بهداشتی نمیتواند برای آینده کشور از این تحقیقات بهرهای ببرد. وی افزود: در شرق اصفهان، بیماری سالک یکی از مسائل اصلی است. چقدر در این زمینه پژوهش انجام داده و اولویتهای مقابله با آن مشخص شده است؟ همچنین به گزارش خبرگزاری مهر، وزیر بهداشت تاکید کرد: در تمام دنیا منابع را در بخش تحقیقاتی صرف میکنند که نتیجه آن، راهکاری برای گشودن گرهی از نظام ارائه خدمت باشد. نظام تحقیقاتی دانشگاهی کشور در این راستا چه کرده است؟ کدام مقاله را به وزیر وقت داده که اگر این کار را انجام دهی، نظام ارائه خدمت به سمت و سوی بهتری میرود؟ در مورد کووید- ۱۹، یک مدل به بنده بدهید که پیشبینیها درست بوده باشد. حتی یکی از پیش بینیها هم درست نبوده است. نمکی افزود: ۹۸ درصد از تحقیقات در نظام سلامت، صرف انتشار مقالات در فلان مجلات میشود که به کار نمیآید.
این بخشی از سخنان وزیر بهداشت دکتر نمکی است! جناب دکتر ملک زاده بگویند کجای حرفهای ایشان غیر منطقی و ناصحیح است؟!
متأسفانه ضمن اینکه متن معاون تحقیقات نیز قابل نقد شدید است، نحوه عملکرد ستاد مقابله یا به عبارتی معامله با کرونا نیز فاجه بار است
شما ببینید در این ستاد جراح چرا باید ایفای نقش کند؟
جراحی که مفهوم قرنطینه و جداسازی را هنوز نمی داند و امید به مصونیت گله ای یا فله ای بسته است، آن هم با بکارگیری کلمه « گله» و نه « جامعه یا گروه»
تازه کارمندانی را استخدام میکنند تا برایشان کتاب ترجمه کنند و مقاله بنویسند تا انها بشوند دانشمند
درود بر این وزیر که تابوهای وزارت بهداشت را شکست .
البته فقط در وزارت بهداشت این مصداقها وجود ندارد در نهادی چون جهاد دانشگاهی هم که به موازات دولت کار میکند و منابع را اتلاف میکند همین است پژوهشگاه هایی همچون رویان که گنده اش کردن و خروجی ندارد جز صرف پول به جیب مدیران شان از همین دست نمومنه ها است.