شاید پذیرش این واقعیت سخت باشد اما حقیقت ما جرا این است که ایران کشوری کم آب است وبا روش کشت و مدیریت فعلی نمی توان هم گندم، هم جو، هم برنج، هم سوپا، هم ذرت و هم علوفه را در داخل تولید کرد و نا چار به اولویت بندی هستیم....
اگه به خوای سویا تولید کنی باید از سطح زیر کشت گندم کم کنی و...........
با توجه به اقلیم ایران منطق اقتصادی حکم می کند دست کم بخشی ازاین مواد را از خارج وارد کنیم
چرا؟ چون مزیت ما بخش پتروشیمی ایست.ما باید گاز رو تبدیل به اکود اوره کنیم و با صادرات اون به کشورهایی مثل هند و برزیل و آرژانتین که کشورهای پر آبی هستن دانه های روغنی وارد کنیم چون آب و زمین مناسب نداریم. و وضعیت سفره های آب زیر زمینی بسیار اسفناک هست.هر کشوری باید ساختار اقتصادی خودش رو طوری طراحی کنه که بر مبنای پتانسیل های خودش بنا شده باشه.در غیر اینصورت کود اوره که یکی از بزرگترین تولیدات پتروشیمی ما هست روی دستمون باد می کنه و ته مانده محیط زیست کشور رو هم بخاطر کاشت ذرت و سویا نابود می کنیم.
خیلی عجیبه . یعنی فقط رهبر باید دستور بده تا یه نفر از روی اجبار ، نه دلسوزی واسه پیشرفت کشور، دست بکار بشه . این همه زمین و آب که داره هدر میره . این همه آب دریا ، که می تونه تا درجه استفاده واسه کشاورزی ، که ارزونتر از آب شرب است ، شیرین شده و استفاده بشه . متاسفانه مسئولین به عشق کشور کار نمیکنن . فقط شده جناح بازی و پارتی بازی و به فکر خودشون و هم صنف هاشون بودن ، از هر دو جاح .این همه آب بارندگی که بصورت سیل ویرانگر از مملکت خارج شده و به دریا می ریزه .
از برکات سیاست اقتصادی دولت هستش که در جنگ اقتصادی به خارج متکی هستیم ..... زمانی که آقایان هیچ تفکر اقتصادی در داخل کشور ندارند و همیشه تمام مشکلات کشور را به آمریکا نسبت می دهند این مشکلات را هم خواهیم داشت.....
مراقب باشید مثل گندم و ذرت زیادی خودکفا نشید! مگر فقط کاشتن و برداشت هست؟! کود و هزینه های جاری نگهداری و آبیاری رو حساب کنی واردات ارزونتر درمیاد! این عاقبت حقوق به ریال و خرج به دلاره!
- دورهی «تقصیر دولت قبل است»
- دورهی «تقصیر ترامپ است»
- دورهی «تقصیر مجلس است»