ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۸
دو موضوع در این بخش قابل رجوع و ذکر چند کلمه میباشند:
۱- آقای ضرغامی‌ که طرفدار جوانگرایی در زمینه دولت آینده هستند مشخص نکرده اند که آیا این جوانگرایی در پستهای حساسی همچون کابینه بر چه اساسی باید انجام شود. نگاهی به حوزهٔ صدا و سیما که ایشان سال‌های سال در مسند معاونت و‌ ریاست آن بوده اند و شناخت کافی دارند و مثلاً انتصاب آقای فروغی بعنوان رییس شبکه ۳ با حواشی آن و صحبتهای جدید ایشان در دفاع از عملکرد خود و‌ادبیات بکار رفته توسط ایشان‌ آیا جوانگرایی درست و صحیحی بوده است و یا خیر ؟ مفهوم ایرادی که گرفته می شود مبنی بر اینکه مسولین نتوانسته است کادر سازی لازمه را برای آینده داشته باشند به معنی آن نیست که اولاً در پستهای حساس حتماً شخص جایگزین حتماً جوان به لحاظ سنی باشد بلکه منظور نو بودن جایگزین است و اگر جوان هم بود چه بهتر. منظور این است که فلان رییس یا معاون و یا مدیر کل از این اداره به ادارهٔ دیگر با همان سطح شغلی منتقل و‌جایکزین نشوند .
۲- اینکه این جوانگرایی با استفاده از رانت نباشد. در مورد رییس شبکه ۳ شنیده میشود که ایشان پسر با چناق شخص خاص و‌کتنفذی است . اگر صحیح باشد این جوانگرایی قطعاً نه تنها مفید نیست بلکه آسیب پذیر هم هست. نمونه دیگر مشاور جوان‌دولت‌احمدی نژاد هست که در ابتدای جوانی مشاور رییس جمهوری بود، بعد رییس چند بنگاه تولیدی و اقتصادی بزرگ شد ، روزنامه ای با جنبه تیشهٔ رو به خودی داشت ، نمایندهٔ مجلس شد، و رییس دیوان محاسبات . آیا این جوانگرایی مفیدی بوده است ؟ اینگونه جوانان اصولاً چون‌پله های تجربه و‌مدیریت را طی نکرده اند و از ابتدا با رانت مناسب مهم را گرفته اند حتی اگر چند دهه تجربه پیدا کنند باز هم این تجربه - سالها مفید محسوب نخواهند بود.
اما در مورد آقای ذوالنوری که نماینده مجلس شدند و در مجلس جدید هم رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی شده اند ، به لحاظ کدام سابقه و تخصص چنین پستی را دارند و اصطلاحاً در هر زمینه ای که رنگ و بوی جناحی دارد و یا میتوان از آن استفاده جناحی برد ،د ، صلاحیت تکیه بر این مسند را دارند. بدون تعصب نگاهی به سخنان و سخنرانیهای ایشان در همین مجلس جدید که تقریباً شش ماه از فعالیت آن میگذرد ، بیندازید ( حتی به سخنان ایشان در مجلس قبلی ) تا به مشکلات جوانکرایی رانتی پی ببرید. بخصوص باید متوجه این نکته بود که اگر چند سال دیگر و مثلاً در انتخابات مجلس آتی و یا رییس جمهوری ۱۴۰۴ ایشان ( منظور ایشان نوعی است ) دارای‌مناسب بالاییذشوند یا خود را کاندیدایی بکنند ، و دستگاههای نظارتی ایشان را رجل سیاسی تشخیص بدهند ، واقعاً ایشان رجل سیاسی هستند؟ به نظر می رسد که سابقه چنینی ساختن موجب بوجود آمدن کیفیتی در خور در هیچکس نخواهد شد و دو‌عیب و اشکال اساسی دارد اول اینکه در زمان کارهای اجرایی رانتی اولیه کار را بد انجام‌داده‌ و دوم اینکه وقتی بر اساس همین تجربه های رانتی مشاغل حساسی را بگیرد باز هم وظایف شغلی را به درستی انجام نخواهد داد. با این روش و‌کادر سازی همواره خسرانی برای کشور و مردم خواهد بود .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۸
واقعا جعفریان نمی فهمد یا خودش را به ان راه زده است؟! واقعا هنوز با این همه گندکاری برجام نفهمیده که جلیلی مذاکره میکرد تا وقت بگیرد و این طرف دانشمندان بتوانند کارشان را انجام دهند. اگر امتیاز و گلابی نگرفت لااقل چیزی هم از دست نداد ولی با برجام و مذاکره همفکران آقای جعفریان، صنعت هسته ای + ذخایر اورانیوم + تعداد زیادی از دانشمندان نابود شدند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۸
انتخابات تعویق بیفتند که چی بشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۸
آقای نمازی خیلی به اصلاحات خوش گذشته لطفا زود تر جمع کنید برین مردم را در صف مرغ می فرستید اما صف صندوق رای نه!!!!!!!!!!!!!!