نه اصولگرایان و نه اصلاح طلبان هیچکدام به فکر این مردم نیستند فقط می خواهند جیب خود و خانواده هایشان را پر کنند. ما یک فرد مردمی از دل این ملت می خواهیم که مشکلات مردم و منافع ملی این کشور را لمس کرده باشد.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۵:۴۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۱
یه ادمی باسم اینکه مردمی هستم اومد سرکار که جیب مردم جوری خالی کرد که بست سال دیگه هم جاش میسوزه آبم میریزیم روش خوب نمیشه
جناب رفیقدوست مگر احمدی نژاد از نیروهای اصولگرای تندرو و نظامی نبود ؟
مگر جلیلی چندین سال مذاکرات را با ۵+۱ با شکست و کارنامه وحشتناک انجام ندادند؟
مگر همزمان مجالس هفتم و هشتم به ریاست حداد عادل و باهنر با دولت احمدی نژاد بر سر کار ۸ ساله نبودند ؟
چکاری جز گرفتن ۷ قطعنامه تحریمی و بردن کشور ذیل بند ۷ منشور ملل را برای کشور و مردم گرفتند ؟
و ۸۰۰ میلیارد دلار پول را نگفتند چه شد ؟
آیا مگر قالیباف ۱۲ سال شهردار تهران نبود ؟
چرا پرونده املاک نجومی و گم شدن چند هزار میلیارد تومان و مشکوک بودن تخریب پارک چیتگر و ساخت صدها برج در آنجا و ساخت پل صدر اشتباه نبود ؟
چرا و چطور خود را به توجیهات ، قانع میکنید
به نام خداوند مهربان
با سلام
متاسفانه برخی دوستان حتی به مسایل اقتصادی و معیشتی هم نگاه نظامی دارند. دراین باره چند نکته گفتنی است:
اولا؛ در دنیای امروز؛ موضوعات دیپلماسی ،اقتصاد و روابط گوناگون تجاری همچون فروش نفت و ایجاد زیر ساخت و کارخانه های موثر و... و حتی مسایل مرتبط با سیاست داخلی رو با داده ها و تجربیات معتبر و مهم علمی،پژوهشی و دانشگاهی طراحی وپیگیری می کنند چرا که امروزه این مسایل به موضوعاتی تخصصی با شاخه های گوناگون تبدیل شده اند.
ثانیا؛ به عنوان کسی که سعی می کنم با معیارهای امام(ره) و رهبری فرزانه یک دانشجوی انقلابی با نگاهی دلسوزانه برای کشورم باشم؛(از خدا میخوام که در این زمینه کمکم کنه) به بحث بازدارندگی نظامی با نگاهی که دوستان مطرح کردن، انتقاد دارم .( تاکید می کنم در موضوع ایجاد بازدارندگی شکی ندارم اما به نگاه فعلی انتقاد دارم)چرا ؟ چون قدرت نظامی ما یک عامل بازدارنده برای ترور سردار حاج قاسم سلیمانی توسط آمریکا و ترور دانشمند بزرگمون حاج محسن فخری زاده توسط رژیم پلید صهیونیستی نبود. توان بازدارندگی به این مفهومه که اگر کشوری امنیت ملی کشور دیگری رو خدشه دار کرد مطمئن باشه که اون کشور بلافاصله تلافی کرده و میزان خسارت واکنش یا به اندازه خسارت وارده و یا بیشتر از آن است. بنابراین کشوری که میخواهد امنیت یک کشوردیگر روبه چالش بکشه خطرات احتمالی آنرا مرور می کند؛ اما اینکه مقامات کشور اعلام کنند که در زمان مناسب – ببینید عنوان شده در زمان مناسب!! - عمل تلافیگرایانه خود را انجام میدهند، و امنیت ملی آن مرتب با تهدید روبرو میشود. توان بازدارندگی به این مفهومه که دشمن ما اون توان رو میفهمه، برای آن حساب دقیق و صحیحی باز میکنه و تلاش میکنه که امنیت کشور ما رو تهدید نکنه. اگر تهدید دشمن عملی بشه، یعنی که توان بازدارندگی کشور ما نتوانسته تصویر درستی در ذهن دشمن ایجاد کنه. اگر چندین بار دشمن تهدید خود را عملی کرد و عکس العملی از ما ندید، میفهمه که توان بازدارندگی ایران ذهنی است
ثالثا ؛ ما باید نقاط قوت رو روز به روز محکم تر و نقاط ضعفمون رو با تحلیل درست از بین ببریم نه اینکه اصلا به اونا توجه نکنیم. در ادمه نگاه انتقادی به بحث بازدارندگی با رویکرد فعلی باید این توضیح رو بدم که اینکه رژیم اشغالگر قدس برای چندمین بار دانشمندان هستهای عزیز ما روترور میکنه .در ترور حاج قاسم هم؛ آمریکاییها ضربه سنگینی به کشور ما وارد کردند وبا به شهادت رسوندن سردار حاج قاسم سلیمانی صدمه غیر قابل جبرانی رو به ما زدند اما ما برای تلافی چه کردیم؟ چندین موشک به پایگاه آمریکایی عین الاسد پرتاب کردیم و شگفتا که چند ساعت زودتر از پرتاب موشکها ازطریق دولت بغداد این موضوع به آمریکا اطلاع داده شد تا آمریکاییها در این حمله تلفات جانی نداشته باشن. همچنین رژیم اشغالگر قدس چند ساله که دانشمندان ما رو ترور میکنه اما سوال اساسی اینه که آیا عاملی برای بازدارندگی ترورها وجود داشته؟
رابعا؛ برنامه استراتژیک هستهای کشور ما مرتب با دستبرد دنیای بیرون برای کسب اطلاعات روبرو بوده است. اینکه سازمان های اطلاعاتی و امنیتی رژیم اشغالگر قدس که چندین کیلو اسناد و مدارک تاسیسات هسته ای ما رو می ربایند و بر اساس اون نتانیاهوی پلید با پرویی تمام شو تلویزیونی ترتیب میده و طی اون نام فخر سرزمینمون شهید دکتر محسن فخری زاده رو با کمال وقاحت میبره ؛متاسفانه ناشی از ضعف است.
خامسا؛ مشکلات هست و کسی منکرش نیست اما دوره هشت ساله احمدی نژاد و خساراتی که او و دولتش که اصولگران حامی اش بودند و سپس سخت پشیمون شدند در ارقام و آمار و کیفیت کاملا روشنه.البته کسی از آقایون حامی اما پشیمان نپرسید که اگه پیشمون شدید مسیول تمام خساراتی که در دوره معجزه هزاره سوم وارد شد چه کسی است وآیا حاضر هستید حداقل به اون اعتراف کنید؟!
سادسا؛ امروزه اثبات شده که کشورهایی که دارای رشد تجاری و اقتصادی باثبات هستند و مشکلات مردم خود رو در این زمینه حل کرده اند در برنامه های استرانژیک خود صلح و تنش زدایی را به عنوان اولویت نخست خود قرار داده اند چرا که امروزه روز، مولفه های رشد بر تعامل صلح آمیز و همکاری استوار است.
و بالاخره باید با نگاه منطقی و صحیح و استفاده از تمای ظرفیت ها و جمیع کارشناسان و صاحب نظران خبره-که بحمدالله در کشور ما این ظرفیت به طور گستره ای وجود داره-به تمامی موضوعات مرتبط با سیاست داخلی از یک سو و سیاست خارجی از سوی دیگه به ایجاد و تولید قدرت موثر در تمامی زمینه ها بپردازیم. انشاالله.
با تشکر