علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۱
رسیدن به تعامل منطقی و روابط معمول با ایالات متحده تنها از مسیر اقتدار و عدم ابراز نیاز ایران به چنین ارتباطی حاصل می‌شود. تنها در این صورت است که آمریکا از موضع قدرت و فشار پایین آمده و از روی نیاز به مدیریت رابطه با ایران وارد تعامل با تهران خواهد شد. در نتیجه، تهران برای رفتن به سوی برقراری تعامل با آمریکا و در عین حال حفظ استقلال و منافع ملی خود، چاره‌ای جز تقویت قدرت درون‌زای خود و بهبود اقتصاد ندارد؛ بدین ترتیب است که ارتباط با آمریکا با موضوع رفع تحریم و فشار نخواهد بود و جایگاه ایران در این ارتباط جایگاه ضعف و نیاز نخواهد بود و از موضوع ارتباطات جهانی دو قدرت موثر جهانی خواهد بود. رسیدن به این هدف، مستلزم اندیشه مقتدر در میان مسئولان جمهوری اسلامی و اهتمام و جدیت آنها در قطع وابستگی بیرونی و درون زایی قدرت و در عین حال برون گرایی در ارتباطات است. اندیشه مقتدر، اندیشه‌ای است که جایگاه حقیقی جمهوری اسلامی را موضع قدرت و تاثیر منطقه‌ای و جهانی می‌بیند که در معادلات جهای تاثیرگذار خواهد بود.
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۶:۵۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۱
بالاخره شما سازمان ملل را قبول دارید یا نه؟
اگر سازمان ملل با رای گیری آمریکا را شکست داد چرا قطعنامه همین سازمان در نقض شدید حقوق بشر در ایران را قبول ندارید؟ چرا به نماینده حقوق بشر سازمان ملل اجازه ورود به ایران را نمی دهید؟ وقتی به نقض حقوق بشر محکوم می شوید سازمان ملل می شود ابزار آمریکا !!!!! حالا که رای به ضرر آمریکا بوده است ابزار آمریکا نیست؟!!!!!!
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۱
دقت کردید کشور های اروپایی مثل انگلیس،فرانسه،آلمان،نروژ و... رای منفی دادند و اعراب حاشیه خلیج فارس رای مثبت!!!!!!
خلیلی هستم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۱
الکاظمی رابایدیک گوسمالی حسابی بدهیم تابفهمداگرایران نبودعرافی وجودنداشت این نمک نشناس
مجید
|
Sweden
|
۱۸:۴۳ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۱
عراق و قطر رای ممتنع؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۹ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۱
خوبی رئیس جمهور محبوب قلب ها این بود که در زمانش ما فقط با کشورهایی مثل جیبوتی، السالوادور، هاییتی و میکرونزیا رابطه داشتیم ... الان حداقل 4-5 تا رای کمتر میشد
مجید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۴ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۱
عمان قطر عراق سیاسیون ما چه میکنن این همه مشکلات به خاطر این دوستان خیانت کار وترسو بهع داخل کشور نگاه کنین ایران وایرانی نابود شد برای این کشورها چقدر کمک مادی و انسانی وتسلیخاتی این خبرها به گوش مردم میرسه و باعث یاس ودلسردیشون میشه ایران فقط باید در یمن سرمایه گذاری کنه چون تمام مسایل خلیج فارس در آینده در یمن خان میشه باید جای پای روسیه و چین رو در خلیج فارس باز کنیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۴ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۱
عراق مثل شراب گندیده میمونه
هادی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۱
رای ممتنع ، عراق !!!! کویت!!! و اکوادرو !!! خیلی خیلی با مزه است ، آفرین به این دیپلماسی ما در عراق چکار می کنیم؟
رامین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۱
زندع باد رهبر عزیز ک اگه نبود امریکا انگلیس همین همسایه ها میخوردنمون سایش کم نشه
نظرات بیشتر